Kje v Celju oblačila za nosečnice? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

dorina -> Kje v Celju oblačila za nosečnice? (8.1.2007 10:19:17)

Tiste, ki ste iz Celja ali okolice, kje ste si nakupile kaj nosečniških cotk? Vem, da jih imajo nekaj v H&M, ampak to je pa tudi vse. Včasih je bila na našem koncu še trgovina La Vie, kje je zdaj? Samo še v LJ? Res se mi ne da hodit v LJ nakupovat. Sploh pa ne zdaj, ko so razprodaje in posledično gužva

lunca2 -> RE: Kje v Celju oblačila za nosečnice? (8.1.2007 10:58:58)

Kolikor jaz vem je v Celju le še H&M. Škoda da se je LaVie prestavil v Ljubljano in ga ni več v Celju.
Hlače sem si kupila kar v H&M v Celju in sem dala za njih okoli 7.000sit so pa športne in bež barve. Pred kratkim pa sem imela pregled v Ljubljani pa sem šla malo pogledati v trgovino Popek. Mi je tudi všeč pa še nosečniške spodnje hlače imajo, ki mi ustrezajo in še pretirana cena ni 1.500 sit.
Drugače pa imajo razne vrste hlač, majic,.... Prodajalka pa je tudi zelo prijazna. Všeč mi je tudi da imajo svojo šiviljo, ki lahko popravi oblačila.[sm=smiley20.gif]

max23 -> RE: Kje v Celju oblačila za nosečnice? (8.1.2007 11:29:27)

Kaj pa Beneton.

Bonnie_RR -> RE: Kje v Celju oblačila za nosečnice? (8.1.2007 12:51:55)

Jah, js sem se takrat zapeljala v LJ in v Avstrijo, ker je v Celju res bolj tuga kar se tega tiče...

blanči -> RE: Kje v Celju oblačila za nosečnice? (8.1.2007 13:50:32)

Pozdravljena!

v Celju imaš oblačila za nosečnice samo v H&M. Jaz sem si nabavila ene bolj elegantne hlače (rjave) v BTC-ju v Lj. v trgovini Kepica, ene črne sem si dala šivat, kavbojke pa sem si kupila v C&A-ju v Grazu, kjer imajo kar lepo izbiro nosečniških oblačil. Zdaj ko so se začele razprodaje se ti splača iti v Ljubljano ali pa tudi v C&A, ki je najbližji kar čez mejo  v Laibnizu.

LP

Stran: [1]