|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   še kr nič.....
4.1.2007 21:04:56   
BAMBOLINO
Pozdravljene!

user posted image bi morala dobiti že 30.12.2006, pa do danes še čisto nič.
Telesnih sprememb nimam nobenih, sem že naredila test in mi je pokazal -.
Žal.
Kej takega se mi še ni naredilo. Menstruacije imam drugače na 30 dni, sedaj pa takole. Sploh ne vem kaj si naj mislim.
Se je kateri že kdaj to zgodilo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: še kr nič.....
4.1.2007 21:08:20   
Anonimen
Živčki, živčki.....

Ja se mi je. Drugi mesec ko sva delala na user posted image . Psiha vpliva ful. Zaradi psihe se ti hormoni čist "zmešajo" zato zamuda. Če pa nisi sigurna da je to to pa pojdi do zdravnika. Meni je zamujala 10 dni. Če jo še nekaj časa ne bi bilo bi šla k zdravniku po tablete.

(odgovor članu BAMBOLINO)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
4.1.2007 21:16:12   
pupica25
Žal se moram strinjat s Karin24!

Se mi je že parkrat zgodilo enako kot tebi in verjemi,....živčki!!!!!!! Ja saj, se jih bomo morale naučit malo bolj brzdat, če je to sploh mogoče ?! No, če kmalu ne dobiš menstruacije, ti tudi sama svetujem, da obišči ginekologa, da ti da nekaj, kar ti jo bo ˝priklicalo˝.

pa več sreče prihodnjičuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3
4.1.2007 21:33:38   
tosja
BAMBOLINO ti imaš nekj za bregom user posted image  user posted image  user posted image

... že vem, po porodniški je težko spet nazaj v službo user posted image  user posted image  user posted image

Želim ti user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

Neposredna povezava do sporočila: 4
4.1.2007 21:36:07   
cuma
Meni se je tudi enkrat zgodilo, da je zamujala user posted image  en teden, pa je drugače točna in redna. Mogoče bo prišla kasneje, ker si morda pod stresom ali preutrujena, mogoče vpliva tvoja velika želja po zanositvi??? Nihče ne ve, na žalost. Jaz pa ti vseeno želim, da sploh ne bi prišla in bi ti test kmalu pokazal user posted image user posted image !!!

(odgovor članu pupica25)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.1.2007 10:15:05   
BAMBOLINO
Draga Tosja!
A veš da imaš čisto prav!!
Res mi čisto nič ne diši iti nazaj v službo. Sem malo upala, da bova že prej  z možem naredila dojenčka ampak.....
user posted image še kr ni, je pa res, da sem se zadnje dni zelo veliko obremenjevala z odhodom v službo in z ločitvijo od otroka za vsak dopoldan med tednom.
Tk, da so res verjetno živčki....

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.1.2007 19:11:33   
pink
OJ!
Draga nesmeš tako hitro obupat. Misliti moraš samo na pozitivno in kaj si res želiš!
Nevem, a je res da v naslednji zanositviji zanosiš prej?
komaj čakam ponedeljek, da naredim test. Ker sva mela pri prvi zanositvi žal nesrečo in sem mela splav!
Upam, da  user posted image  nebo!!!

Neposredna povezava do sporočila: 7
5.1.2007 20:00:19   
BAMBOLINO
Da v drugo gre hitreje?
Men se že ne zdi. Sicer sem prvega dojila 10 mesecev, tako da bi zdaj morala dobiti user posted image tretjič odkar ne dojim. Sva takoj, ko se  jeizposatvil ciklus začela še bolj intenzivno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ampak še danes ne vem pri čem sem...
user posted image še vedno ni, morala bi jo že zdavnaj dobiti, enkrat sem naredila test pa je bil -.
Zdaj sem se odločila, da počakam do naslednjega tedna in se bom potem odločevala kako naprej.
Sploh ne razumem nekaterih, ki pravijo da jim je ratalo v prvo!!!Ogromno jim je prišparano.
To ni fer, ker eni se pa matramo, pričakujemo, žalujemo....

(odgovor članu pink)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.1.2007 22:29:25   
cuma
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBOLINO

Sploh ne razumem nekaterih, ki pravijo da jim je ratalo v prvo!!!Ogromno jim je prišparano.
To ni fer, ker eni se pa matramo, pričakujemo, žalujemo....

Najbrž si samo hotela reči, da kako bi bilo lepo, če bi tudi tebi ratalo v prvo....vseeno pa ni ravno prijazno, prevsem pa je nesmiselno to, kar si napisala. Otroci se ne spočnejo po pravici, niti po krivici...spočnejo se, če imajo za to izpolnjene vse pogoje. Pa naj bo ženska svetnica ali najslabša bodoča mati na tem svetu, tako pač je in tega ne moreš spremeniti.
Želim ti vse dobro,
Cuma

Neposredna povezava do sporočila: 9
6.1.2007 7:45:46   
BAMBOLINO
Ja po eni strani se čisto strinjam s tabo. Res so otroci spočeti takrat, ko so izpolnjeni vsi pogoji kar se tiče telesa. Za ene je to takoj v prvem poizkusu za druge je to nekaj let. Si pa spregledala eno mojo misel in sicer to, da je tistim, ki jim rata v prvo in si otroka želijo ogromno prišparano. S tem sem mislila na psihični in fizični podlagi.
Proces zdravljenja neplodnosti oziroma vsi ti posegi, pregledi, hormonske terapije, ki jih morajo ženske dati skozi, če ne morejo zanositi so "ubijalski". Ravno v tem smislu sem mislila, da res ni prijetno za nekoga, ki si otroka nenormalno želi, poizkušajo pa že mogoče par let, prijateljica njena pa se še sploh ni dokončno odločila za otroka in glej - je že noseča.
Ker smo zelo čustvena bitja nas to prizadane. V tem obdobju si takšna ženska postavi veliko vprašanj glede sebe. Veliko je razočaranj, ki pa se včasih končajo z neizmernim veseljem - tako se je vsaj meni - včasih pa tudi ne.
Ne poznam naravnih zakonov za vsa ta dogajanja.
Verjamem pa, da smo si veliko krivi tudi sami z samim načinom življenjam.

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.1.2007 9:23:37   
cuma
Res je, nekaterim je veliko prišparano, ampak tudi oni (ne vem kako je s tvojo prijateljico) si lahko zelo zelo želijo otroka in si ga prav tako zaslužijo kot tisti, ki jim to ne uspe takoj.
Moja hčerka je bila željena in načrtovana že kar nekaj let preden sva jo "naredila", ko pa sva se s fantom odločila, da je čas in da imava pogoje za user posted image , nama je pravzaprav takoj uspelo.
Tisti, ki se tako močno trudijo za otroka in dajo skozi težka zdravljenja, znajo mogoče bolj ceniti otročka, ko ta končno pride na svet. Spet pa ni to vedno tako.

Lp Cuma

Neposredna povezava do sporočila: 11
6.1.2007 13:57:08   
pink
Oj!
No sej mogoče že. Ampak pri moji sestri je blo tako, da sta se prvič "matrala" več kot eno leto, da je zanosila. Drugič pa jima je ratalo že v prvo! Zato jst mislm, da gre drugič hitreje. Bomo videli pri nama nasljedni teden, ko bom naredila test!!!

Neposredna povezava do sporočila: 12
6.1.2007 14:43:10   
tosja
Oj!
No sej mogoče že. Ampak pri moji sestri je blo tako, da sta se prvič "matrala" več kot eno leto, da je zanosila. Drugič pa jima je ratalo že v prvo! Zato jst mislm, da gre drugič hitreje. Bomo videli pri nama nasljedni teden, ko bom naredila test!!!

IZVIRNO SPOROČILO: pink

pink, žal ni vedno tako user posted image
Eni se tud prvič matramo - pa nam ne uspe ne prvič, ne drugič, ne po enem letu, pa po dveh, pa po štirih...user posted image user posted image user posted image

Je pa moja sestra prvič zanosila v prvo, drugič po dveh mesecih, tretjič  pa se že tudi 6 let matrajo user posted image
Čeprav je srečnica, ker ima dva zlata sončka user posted image , bi pa še imeli user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu pink)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Če ima otrok DVE IMENI...
Lubici

... ga kličete VEDNO po obeh skupaj?

DA (24%)

NE (66%)

DRUGO - podaj komentar (10%)

Število vseh glasov: 198

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!