BAMBOLINO -> RE: še kr nič..... (6.1.2007 7:45:46)
|
Ja po eni strani se čisto strinjam s tabo. Res so otroci spočeti takrat, ko so izpolnjeni vsi pogoji kar se tiče telesa. Za ene je to takoj v prvem poizkusu za druge je to nekaj let. Si pa spregledala eno mojo misel in sicer to, da je tistim, ki jim rata v prvo in si otroka želijo ogromno prišparano. S tem sem mislila na psihični in fizični podlagi. Proces zdravljenja neplodnosti oziroma vsi ti posegi, pregledi, hormonske terapije, ki jih morajo ženske dati skozi, če ne morejo zanositi so "ubijalski". Ravno v tem smislu sem mislila, da res ni prijetno za nekoga, ki si otroka nenormalno želi, poizkušajo pa že mogoče par let, prijateljica njena pa se še sploh ni dokončno odločila za otroka in glej - je že noseča. Ker smo zelo čustvena bitja nas to prizadane. V tem obdobju si takšna ženska postavi veliko vprašanj glede sebe. Veliko je razočaranj, ki pa se včasih končajo z neizmernim veseljem - tako se je vsaj meni - včasih pa tudi ne. Ne poznam naravnih zakonov za vsa ta dogajanja. Verjamem pa, da smo si veliko krivi tudi sami z samim načinom življenjam.
|
|
|
|