|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj cenijo vaši moški?
3.1.2007 20:43:56   
Primoza
Ja to je čisto res - te dni imam najraje, ko pospravim krožnike od večerje v pomivalca in da mam mir s kuhanjem. pospravljanjem ipd. Izpad ankaa-e se kar pozna. Seveda ni vse b.p., ampak kjer ni tožnika tam ni sodnika.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
3.1.2007 21:18:35   
Anonimen
midva vse delava oba od gospodinjstva do rihtanja otrok. normalno je da rečeva hvačla če mi recimo ko kuham prinese kaj iz kleti al pa kej takega, da bi se pa neki ekstra hvalila pa ne. sploh ne vem zakaj bi se, to so pač stvari, ki morajo biti narejene da družina in gospodinjstvo funkcionira. res pa je da pri nas ni da bi en ležal drug pa delal. če bi bilo tako bi se moral tisti ležečizelooo zahvaljevat, ja to pa res, pa še tista hvala ne bi nič odtehtala.

(odgovor članu Primoza)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
3.1.2007 21:30:09   
polona2
Najbolj ceni, da ne dregam vanj z vprašanji o njegovi službi. Pohvali redkokdaj, opazi pa, če stanovanje ni pospravljeno. Za otroka skrbi max., ko je doma, se ukvarja z njim, gospodinjskih del ne opravlja, ker mu jih ni treba.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
3.1.2007 21:40:29   
Pilar
Ne vem. Moj je najbolj vesel, če grem z njim k naši bodoči hiši in sem tam cel dan v stanovanju z njegovo mami, on pa dela. In pol mi prijavi, da je vesel, ker smo šli skupaj.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 29
3.1.2007 22:07:15   
ronja
Hm, moj lubi res rad dobro je... Odkar sva skupaj pa sploh... Jaz pa rada kuham, tak da sva popoln par, heheuser posted image . Za dobro in lepo pogrnjeno večerjo mi je vedno hvaležen, razen če se mu ful mudi in bi rajši nekaj na hitro, takrat bo bolj hvaležen za hotdog. No, saj mi tudi on po navadi pomaga pri kuhanju, zadnje čase, ko mi je skoz slabo, pa tudi sam dostikrat skuha ali pa jaz samo pomagam... Sva se ravno zadnjič pogovarjala, če bi lahko bil zdaj s punco, ki ne bi kuhala, če midva ne bi bila skup, seveda. Pa je rekel, da zdaj pa res težko...

No, zanj vem, da je to res, ni vraža in ni da samo ženske tako mislimo. Prav tako bi si to upala trdit za očeta in do neke mere tudi za bratca, čeprav je ta malo bolj izbirčen... Ampak vsi radi dobro jejo in jim to nekaj pomeni... In se navadno tudi zahvalijo, vsekakor pa pohvalijo...

Zahvali se mi za oprano in zloženo perilo (likam ga ne, ker nosiva take cote, da jih ni treba), kadar je kaka srajca, ki jo zlikam, se mi še posebej zahvali, ker ve, da tega nisem marala delat, ko sem bila mala (likanje je bila moja zadolžitev - za 5 člansko družino...). Zdaj mi tiste srajce enkrat vsake kvatre res ni problem zlikat.
Jaz se mu zahvalim, ko mi gre kaj iskat v klet, ko pomije po tleh, ko naseklja čebulo, zdrgne kak pleh,... priznam, da za smeti, ki jih odnese pa se večinoma ne, se bom morala še navadit...

Meni se zdi lepo, da poveš, da drugi ve, da si opazil in ti ni samoposebi umevno. To sem se naučila od fanta: sva se pogovarjala ravno o smeteh, pa sem mu rekla, da ne vem, zakaj bi ga morala prosit, da jih odnese, saj so od obeh in jih je pač treba odnest... Potem je rekel, da se s tem sicer strinja, ampak da mu bi vseeno pomenilo, če mu rečem prosim, če nekaj želim, da naredi in hvala, ko to naredi, tudi če je malenkost... Nekak tako, ni bilo tako patetično, kot se tu slišiuser posted image . Zdaj to oba delava, pa se mi zdi, da je res fajn, ko vidiš, da drugi opazi, da se tudi ti trudiš...

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 30
17.1.2007 10:18:46   
žirafica
Zna pokazati tako, da me osreči na različne načineuser posted image

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 31
17.1.2007 16:09:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Meggi
Zakaj moškim toliko pomeni hrana, pač npr. kosilo spedenano b.p. na mizo ?

Moj pravi, da zato, ker mu to da občutek domačnosti. user posted image
Ali vas kdaj pohvalijo za čas, ki ste si ga vzele  za otroke, ko mu zlikate cote,....

Da bi me hvalil za nekaj, kar je samoumevno (otroci) - ne, nima te navade. Likam pa itak ne. user posted image
Kako vam pokažejo, da cenijo vaše delo?

Večinoma z masažo. Pašeeeeeeeee!!! user posted image
Se sploh spomnejo? Al ga morš mal ruknat, da mu kaka beseda pohvale uide iz ust?

Če se slučajno zgodi, da pozabi, ima pa mene zato, da ga spomnim, kajne? user posted image

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
17.1.2007 17:29:43   
LARIKA
Mene moj dragi vedno pohvali. Za dobro skuhano kosilo, za pospravljeno stanovanje- sicer sva še pri starših kljub svojemu stanovanju user posted image . Za dober sex user posted image ,...kritizira pa mojo vožnjo user posted image user posted image . Čeprav me je pa zdnjič pohvalil. Je celo rekel, da vozim boljše od marsikaterega moškega user posted image . Sej ni treba rečt, da se mi je toook fajn zdel, a ne user posted image .
Prav tako jaz pohvalim njega. Ko pobriše prah, ko mi pomaga kuhat, ko posesa,.... Zelo rad pomaga pri vseh gospodinjskih opravilih, zato mi ni težko se mu zato zahvalit- upam da bo tako še v bodoče priden.
Je pa res, da drug drugega tudi pograjava če kaj ni narejeno tako kot pričakujeva.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?