|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj cenijo vaši moški?
3.1.2007 12:16:41   
Meggi
Ne vem, no zdaj v kratkem smo se med sabo mal več pogovarjali (prazniki) in me res zanima, naslednje.

Zakaj moškim toliko pomeni hrana, pač npr. kosilo spedenano b.p. na mizo ?

Ali vas kdaj pohvalijo za čas, ki ste si ga vzele  za otroke, ko mu zlikate cote,....

Kako vam pokažejo, da cenijo vaše delo? Se sploh spomnejo? Al ga morš mal ruknat, da mu kaka beseda pohvale uide iz ust?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj cenijo vaši moški?
3.1.2007 12:25:20   
smrka
Meni moj zmeraj rece hvala za kosilo in me pohvali da je dobro skuhano.. jest pa njega, ko on kaj pripravi.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.1.2007 12:26:05   
Stefka
Pri nas on kuha user posted image , jaz pedenam cunje (razen ko sem bila noseča), sesava in pospravljava oba, ponavadi skupaj, da je hitreje.

Jaz se mu velikokrat zahvalim za kuhanje, ker je zame res muka, da bi se mi on kdaj zahvalil za cunje ali ukvarjanje z otroki, ne, to pa se še ni zgodilo. Ampak dokler deliva delo približno na pol, sem zadovoljna. user posted image

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.1.2007 12:34:22   
total
Vedno me pohvali za dobro kosilo in vse narejeno,tut za sexs ....user posted image user posted image user posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Stefka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.1.2007 12:38:51   
Sita
Moj moški ceni čisto nekaj drugega: mene. Mi je ravno zdaj povedal, če kaj naredim ali ne, to sploh ni bistveno.

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.1.2007 13:04:49   
srki
Pohvali in pograja tudi, vse to paše zraven.

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.1.2007 13:15:37   
MarijaPo
Moj me nic kaj dosti ne hvali, za kar sem si pa sama kriva, ker ga skos silim, da me hvali - npr. pospravim stanovanje in pol mu recem: lej, kok sem lepo vse pospravila in pol on rece: ja, pridna si.
In to rece dost odsotno, tako da ni nekega haska.

Sicer pa ne likam.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.1.2007 13:42:24   
baguSka

Ali vas kdaj pohvalijo za čas, ki ste si ga vzele za otroke, ko mu zlikate cote,....

Kako vam pokažejo, da cenijo vaše delo? Se sploh spomnejo? Al ga morš mal ruknat, da mu kaka beseda pohvale uide iz ust?

Ja moj jo zelo rad b.p. pripravi na mizo, da se jaz samo usedem in na koncu enga feeejst spustim, kar mu pomeni pohvala.user posted image

Ja velikokrat me stisne in me objame... Da bi me posebno hvalu zarad cesa, to pa ne..

Pokaze mi tako, da me stisne k sebi... Mi pove, da je srecen z mano.. Nic ga ne rukam in tud on mene ne. Delava vse skupi... Jaz vse in on vse... Kakor se komu zljubi.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.1.2007 13:52:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

...da se jaz samo usedem in na koncu enga feeejst spustim...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
3.1.2007 13:58:50   
Kuba
Če slučajno kaj kritizira mu naštejem cel kup stvari, ki jih ni še dokončal po hiši in je pol mir. user posted image

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.1.2007 14:11:35   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Meggi

Pojma nimam, valda so tak delale njihove mamice. Pa tisto o idealni ženski, ki je dobra ljubica, odlična gospodinja in bla bla bla

Ali vas kdaj pohvalijo za čas, ki ste si ga vzele  za otroke, ko mu zlikate cote,....
Ne, to je pa samoumevno user posted image  

Pohvali kosilo, ker res dobro kuham user posted image . Pucava pa oba. Pa tudi otroka skupaj pedenava. On ma bolj malo prek. Pa jaz njega veliko hvalim, ker se mi zdi, da se potem še bolj potrudi user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.1.2007 14:31:38   
Jančika_
Resnično od srca hvaležen je itak samo, če mu zatežim za seksuser posted image . Hrana, likanje in pucanje - za to mu je čisto vseeno. Sploh hrana - po moje bi me čudno gledal, če bi ga pričakalo kosilo.

Veliko mi pomeni, ko mi reče, kako fajn porihtam tamala dva. To sem pa res vesela, ker v to vložim največ truda.

Tudi jaz pohvalim njega; včasih pa pri tem prav fino v meglo brcnem. Recimo zadnjič, ko je imel Vasja vneto uho in ga je bilo treba peljat k zdravniku - je letel v službo, prestavil vse obveznosti (to ni čisto simpl, ker dela v šoli), prišel domov in ga peljal na pregled. Sem bila ful vesela, da meni ni bilo treba sedeti eno uro v čakalnici z dojenčkom in bolnim 2,5-letnikom. In sem se mu zahvalila, da ga je peljal. Me je totalno začudeno pogeldal in rekel: ja saj je tudi moj, neuser posted image .  Aja, sej res user posted image ...

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.1.2007 14:35:25   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika
Veliko mi pomeni, ko mi reče, kako fajn porihtam tamala dva. To sem pa res vesela, ker v to vložim največ truda.

To se zdaj bere, kot da ju samo jaz rihtam. Sploh ne. In ravno zato, ker ju rihtava oba, vidi, to ni čisto simpl in se čudi, ko mi kdaj uspe kaj, kar njemu niti slučajno. Velja pa seveda tudi obratno.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.1.2007 14:35:44   
digi
Resnično od srca hvaležen je itak samo, če mu zatežim za seks .

Resnično od srca hvaležen je itak samo, če mu zatežim za seksuser posted image . Hrana, likanje in pucanje - za to mu je čisto vseeno. Sploh hrana - po moje bi me čudno gledal, če bi ga pričakalo kosilo.

Tudi jaz pohvalim njega; včasih pa pri tem prav fino v meglo brcnem. Recimo zadnjič, ko je imel Vasja vneto uho in ga je bilo treba peljat k zdravniku - je letel v službo, prestavil vse obveznosti (to ni čisto simpl, ker dela v šoli), prišel domov in ga peljal na pregled. Sem bila ful vesela, da meni ni bilo treba sedeti eno uro v čakalnici z dojenčkom in bolnim 2,5-letnikom. In sem se mu zahvalila, da ga je peljal. Me je totalno začudeno pogeldal in rekel: ja saj je tudi moj, neuser posted image .  Aja, sej res user posted image ...

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.1.2007 14:36:47   
digi
Resnično od srca hvaležen je itak samo, če mu zatežim za seks .

he he... točno!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
3.1.2007 15:22:59   
lenika
Vedno mi pove, da je kosilo dobro. Tako med prazniki, ko je veliko doma, pa ugotavlja, da tudi skrb za otroka ni tako enostavna in spoznava, da porodniška ne pomeni ravno dopust in vse štiri od sebe.
Lika si pa sam, tako da...

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 16
3.1.2007 16:14:39   
tulip
Midva  pohvaliva drug drugega, včasih tudi pograjava, se redno zahvaliva drug drugemu za kakšno pozornost - npr. da mi prinese sok iz kuhinje ko ležim na kavču in obratno - v glavnem nama gre kar dobro!user posted image
Ampak sva tudi taka tipa človeka in tako navajena od doma, da se nama to zdi samoumevno.

< Sporočilo je popravil tulip -- 3.1.2007 16:15:19 >

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 17
3.1.2007 16:34:11   
Primoza
IZVIRNO SPOROČILO: Meggi

user posted image  Če ne vesta kaj pomeni znakec poglejte pod opis pod nickom.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 18
3.1.2007 17:30:23   
Pupica
bha...user posted image
Kao vse. Od b.p. miza, flat, food, vse...
No sej pol je zadovoljen in vse, sam kaj k sem jaz crknjena ko user posted image
Men je važno, da se NE PREPIRAMO, da se MAMO RADI, ... Mesa itak ne jem, tko da je čist brez veze kok ga napečem, ker ga na konc pes je.Včasih še sosedovuser posted image

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 19
3.1.2007 18:18:52   
Strawberrie Cherrie
Njemu je samoumevno, da likam, sesam in kuham, ni mu čudno če ni vedno zlikano, posesano in skuhano -> meni je samoumevno, da mi popravi kakšne dele, pritrdi vtičnico itd., ni pa nič novega, če to nekaj časa trajauser posted image
Za otroka skrbiva oba -> on predvsem toliko kolikor mu čas dopušča in to je dovolj.
načeloma mu je vseeno kako je pripravljena miza - če se mudi, lahko jeva tudi iz plastičnih embalaž pripeljanih iz kitajske restavracijeuser posted image user posted image
Za psa tudi skrbiva oba.
Hvala mi reče, če ga žgečkam po podplatih, jaz pa njemu, če mi da takšnega ful slinastega lubčkauser posted image user posted image

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 20
3.1.2007 18:56:28   
rija
Hja verjetno zaradi vsega, kar semuser posted image in tistega kar nisem user posted image

Sicer pa je Jerry Hall enkrat lepo rekla:

v kuhinji bodi odlična kuharica,
otrokom dobra mati
in v **** v postelji.....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 21
3.1.2007 20:33:27   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: rija
...v kuhinji bodi odlična kuharica,
otrokom dobra mati
in v **** v postelji.....user posted image

Jst sem pa **** v kuhinji in odlična kuharica v postelji. user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 22
3.1.2007 20:40:00   
rija
sploh mešanje.....user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 23
3.1.2007 20:40:05   
Anonimen

Kaj pa če jim ne pomeni? Če ženske samo mislimo tako....vemo pa ne?

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
3.1.2007 20:43:22   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: rija
sploh mešanje.....user posted image user posted image user posted image

Ja, baje se tako temu reče...user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?