|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj za kosilo?
29.12.2006 13:38:43   
Petraa
Nimam idej.prosim dajte mi kakšne recepte kaj naj danes naredim za kosilo?Bi pa nekaj takega ,da lahko še kakšna solatka pride zraven.
HVALA!!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
29.12.2006 13:59:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Petraa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kaj za kosilo?
29.12.2006 14:01:03   
Anonimen
včeraj sem imela piščančje medaljončke, krompir & makarone..

itak, če želiš še solato..

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
29.12.2006 14:08:56   
Petraa
Kaj pa je to pastiča?
In kako se naredi pašta?je še nikoli nisem delala user posted image
Biba medaljončke smo pa jedli pred cca 2 dnevi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.12.2006 14:45:32   
soncece24
Pašta so špageti, oz. pač testenine z omako. Pri nas danes jemo čufte in pire krompir, ampak brez solateuser posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.12.2006 14:48:27   
Petraa
soncece uu to pa mi že dolgo nismo jedli.kako pa narediš čufte?meni se vedno večina razpade.Sedaj imam že neka idej za nadaljna kosila :)

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.12.2006 15:23:48   
Strawberrie Cherrie
Jaz sem danes delala - puranji zrezek polnjen s šunko (za mojega dragega) in pa s sirom, nato ga paniram in ocvrem, zraven pa riž in rdeča pesa - jaz naredim vse skupaj v 1/2h in je FUL dobrouser posted image user posted image
Drugače pa tudi njoki z gorgonzolo so ful dobra izbira, pa 2 dni nazaj sem delala piščančje ražnjičeuser posted image user posted image

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
29.12.2006 16:00:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Petraa)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
29.12.2006 16:34:00   
soncece24
Recept za čufte:
1/2 kg mešanega mletega mesa
1 jajce
nasekljana čebula (lahko tudi brez, ampak meni je s čebulo boljše)
pest riža
malo drobtin
liter paradižnikove omake iz tetra paka

Najprej popražim čebulo, jo dodam k mesu, meso začinim (sol, poper, rdeča paprika, malo origana), lahko pa daš tudi tisto vrečko za čufte zraven, so vse začimbe noter. Potem dodam pest riža, eno jajce, premešam vse skupaj, če je preredko dam še malo drobtin. Iz tega oblikuješ mesne kroglice.

Za omako pa v posodo olje, ko je vroče pa čez 1 celiko žlico sladkorja,počakam, da se karamelizira, potem zlijem čez paradižnik iz tetra paka (pazi, šprica!), počakam, da zavre, dodam vode tolko, da je omaka prave gostote (okoli 3 deci), še malo začinim z baziliko, počakam, da spet zavre, potem pa dam kroglice počasi z žlico noter. Kuham 30 min na zmernem ognju v pokritem loncu.

Da kroglice ne razpadejo mora biti omaka ful vroča, v bistvu mora vret, ko daš kroglice noter. Potem pa nič mešat več, pokrit in pusit 30 min.

Zraven pa pire in to je to!

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.12.2006 18:01:47   
lojzika
Mi smo imeli danes ocvrte šampinjone, zelenjavno juhco pa pomfrit

Včeraj pa sojine polpete govejo juhco pa riž

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.1.2007 9:49:18   
Strawberrie Cherrie
user posted image user posted image user posted image za Lojziko, sem dobila idejo kaj bo danes za kosilouser posted image
ocvrti šampinjoniuser posted image user posted image pa pire krompir in rdeča pesauser posted image

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Limonov-bananin kruh
Ste se naveličali običajnega kruha in bi svojemu malčku radi ponudili zdrav, sočen in slasten kruhec, ki ga bo z veselje...
Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?