|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Britta filtri
29.12.2006 9:08:37   
NinKa
Sem že nekaj na to temo našla, ampak pravega odgovora pa še ne. Zato bi vas vprašala.

Včeraj sem kupila Brita Marela z najnovejšimi filtrirnimi sistemi maxtra. Filter ni stoječe visok, kot tisti classic, ampak je bolj položen.

No in jaz naredim vse po navodilih...sicer pa ni neka umetnost, ampak po filtriranju ima voda nekak okus. Sploh ga ne znam opisat, ampak ni takšna kot je iz pipe. Mož mi je potrdil, da njemu tut ta okus ni najbolj.

Sem se obrnila na Bogart, pa nisem še dobila odgovora.

A se je vam tudi to zgodilo?da ima voda okus, čeprav ga naj ne bi imela.?!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Britta filtri
29.12.2006 9:42:04   
Felicity
Pri nas je podobno. Voda pusti tak čuden "kovinski" priokus, ne vem no, meni je bljak.  Potem pijem kar iz pipe, malo cedevitke in je.

Zdi se mi, da so ti filtri in sploh ta britta dnar zvržen stran.
Pa filtrčki so ful dragi.

(odgovor članu NinKa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.12.2006 11:45:32   
Anonimen
Nisem porajtala, je pa res, da navadne vode sploh ne pijemo, vedno kaka cedevita, čaji...

(odgovor članu Felicity)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
29.12.2006 12:24:13   
tt79
Po enem petem filtriranju bo OK!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.12.2006 13:05:07   
Naja31
Pri nas ima voda vedno tak okus, ko zamenjam filter. Potem pa je ok.
Mi sploh več ne pijemo vode iz pipe in kamorkoli gremo vlačimo ta filter s sabo.

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.12.2006 20:26:57   
NinKa
Hvala, ste me malo pomirile, ker sem bla že malo pred tem da jo pošle nazaj.

Podoben odgovor, da je ta "okus" sem dobila tut s strani slovenskega zastopnika in sicer v zelo podrobni obliki.

Bomo v naslednjih dneh malo povečali porabo...za druge namene, da se "zlufta" filter.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.12.2006 20:49:05   
rija
Mi imamo sicer klasik, pa tega nisem opazila.

A namakaš filter dovolj dolgo?

Jaz ga pustim kar čez noč....

...vox populi...

(odgovor članu NinKa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.1.2007 12:31:29   
gianja
rija kakšno namakanje? Jaz sem dobila filter za božička tako, da me je čakal že skupaj naret. Moj filter se ni nič namakal, navodil pa tudi nisem dobila. Prosim povej mi kaj več o namakanju filtra.
lp

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.1.2007 21:21:21   
*biba*
gianja, ja vsak nov filter ki ga začneš uporabljati je potrbno namočiti in pretresti v vodi, nato nastaviš filter in spustiš skoz 2x vodo in šele tretja voda je za pit.

(odgovor članu gianja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.1.2007 21:38:05   
POKPOK
Tudi če filter namočiš, pretreseš, 2 x zliješ vodo stran (jaz po rožah), ima v začetku drugačen, kovinski okus. Nič ni narobe. Po dveh letih pitja te vode smo še vsi ok.

(odgovor članu *biba*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.