|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rezultat ovul. testa
28.12.2006 18:22:29   
bumbum
Danes sem prvič v življenju naredila ovulacijski test, ki mi je pokazal dve črtici. Obe sta jasno vidni ampak ena malo manj izrazita. V navodilih piše, da v tem primeru najverjetneje do O ni prišlo.
Ima katera kaj več izkušenj s tem? To res pomeni, da O ni, ali mogoče.....

Od česa bi se v primeru, da do O ni prišlo, sploh lahko obarvala tudi druga črtica?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rezultat ovul. testa
28.12.2006 19:04:43   
lana38
O test pokaže user posted image  24 do 48 ur pred nastopom O. Če je ena črtica bolj bleda, bo O najverjetneje nastopila čez 3-4 dni. Naredi še en test jutri, pa bi že morale biti črtice eneake barve.
LP

lana38

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.12.2006 19:17:38   
bumbum
Hvala, lana!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.12.2006 2:44:40   
PikaNogavicka
Vecja kolicina hormona LH se pojavi za zelo malo casa. Imas pa ves cas vsaj malo LH-ja. Torej, ce je bil vceraj test veliko svetlejsi kot danes, ti LH verjetno narasca.

LH hormon povzroci ovulacijo v 24-48 urah. Torej, ko ti ovulacijski test pokaze +, to pomeni da do ovulacije se ni prislo, ampak bo.

Ce imata spolne odnose tri dni zapored zacensi s prvim dnevom pozitivnega ovulacijskega testa, potem sta naredila vse kar lahko.

Jaz imam z ovulacijskimi testi veliko izkusenj, tako da me kar vprasaj.

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.12.2006 8:52:07   
bumbum
Hvala, PikaNogavička!

Zraven ovul. testa, ki sem ga naredila včeraj zvečer, si merim tudi BT, ki je danes narasla. Se pravi, da nekaj se dogaja. Samo kaj in kdaj je zdaj vprašanje.

Bom zvečer naredila še en test, pa da vidimo. Prej kot 24 h od prejšnjega testa verjetno ni smiselno delati novega, ne? Se motim?

(odgovor članu PikaNogavicka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.12.2006 11:57:54   
lana38
Če je BT narasla, je O že mimo. BT naraste po O. Torej si izgleda delala O test  prepozno. Tista bleda črtica pa je bila ostanek O, ki je že bila. če se ti je danes zjutraj prvič dvignila BT, potem je O bila včeraj.
LP

lana38

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.12.2006 12:44:06   
bumbum
Ja vem lana, da naj bi to tako bilo, da je en dan pred dvigom BT O, samo pravijo pa, da je lahko tudi kak dan ali dva po dvigu BT. Ne vem, bom danes naredila še en test pa da vidimo.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.12.2006 16:32:20   
lana38
Po dvigu BT je samo možnost, da se jajčece še oplodi kak dan ali dva. O pa je siguno že bila, saj jajčece preživi po sprostitvi 12-24 ur, izjemoma tudi do 48, zato lahko pride do oploditve tudi dan ali dva po O.
LP

lana38

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.12.2006 16:39:50   
bumbum
Hvala vam, punce! Marsikaj se bom naučila preden bom prišla do svojega otroka user posted image
Bom pa danes test ponovila pa da vidimo. Kdo ve, morda je Bt danes narasla zaradi česa drugega. Bomo vidli kaj bo rekel današnji test in jutrišnja BT.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.12.2006 23:31:19   
PikaNogavicka
IZVIRNO SPOROČILO: bumbum

Hvala, PikaNogavička!

Zraven ovul. testa, ki sem ga naredila včeraj zvečer, si merim tudi BT, ki je danes narasla. Se pravi, da nekaj se dogaja. Samo kaj in kdaj je zdaj vprašanje.
Kam pa vpisujes temperature? A mi pokazes svojo temperaturno karto?
Bom zvečer naredila še en test, pa da vidimo. Prej kot 24 h od prejšnjega testa verjetno ni smiselno delati novega, ne? Se motim?
Bolj pogosto kot delas ovulacijske teste, bolj ves, kaj se dogaja.

Sprostitev hormona LH je zelo kratkotrajna. Ce recimo delas ovulacijski test vsako jutro, se lahko zgodi, da imas test negatived en dan, ampak cez uro ali dve bi pa ze bil pozitiven, ce bi naredila se en test. Potem, do naslednjega jutra pa gre ves LH ze ven, in imas naslednje jutro spet negativno.

Brala sem, da so raziskave pokazale, da se LH ponavadi sprosti ponoci, med 2am-8am. To je v krvi. Ampak poterm traja 6 ur, da se pokaze v urinu, se pravi, da ce se v krvi zacne ob 2am, se v urinu vidi od 8am naprej. Ampak, ce je pa sele ob 8am, se pa v urinu ne vidi prej kot ob 2pm. Zato je najbolj primeren cas ob enih 3-4pm.

Pred testom je dobro, da vsaj 4 ure nic ne pijes in vsaj 3 ure nic ne lulas.

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.12.2006 23:37:07   
PikaNogavicka
IZVIRNO SPOROČILO: bumbum

...Kdo ve, morda je Bt danes narasla zaradi česa drugega...
Cisto mozno. Cel kup stvari lahko vpliva na tvojo jutranjo temperaturo, na primer:
- koliko ur si spala
- ali si dobro spala, ali pa rahlo
- ali si bila pokrita z odejo (moz mi vcasih ukrade odejo, potem mi pa temp pade...)
- temperatura v sobi
- ce pijes alkohol
...

Zato nikoli ne poskusaj brati prevec iz ene temperature. Bolj vazno je, kaksen je splosen vzorec, ko imas vec temperatur.

Tudi dvig temperature ne pomeni, da je bila ovulacija natanko tisti dan. Lahko je kaksen dan prej ali pa pozneje - pac zaradi istih razlokov kot so temperature nezanesjive. Ampak, ko si meris temperaturo dalj casa, (jaz se od zacetka leta 2002), potem pa se naucis z lahkoto brati temperaturne karte.

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.12.2006 9:23:52   
bumbum
Uuuu, PikaNogavička! Ti si pa genij!

Joj, svoje karte z BT ti ne morem pokazat-je nimam v rač.(imam pa eno kar fajn tabelico, ki mi jo je dala prijateljica, ki je bila na seminarju o naravnem načrtovanju družine pa so jih tam dobili). Sem mela zdaj pet dni 36,6, pol je narasla na 36,9, danes pa je 36,8. Tako, da mislim, da to je to.

Sem delala včeraj test še enkrat in se mi je zdela testna črtica mogoče za odtenek bolj rahla kot predvčerajšnjim.......ampak, ko ju pa pogledam zdaj, pa vidim, da sta na obeh enako močni(vem, da se toliko pozneje ne sme odčitavat rezultata).

Kaj pa vem, težko je spoznati in razumeti svoje telo sploh, če imaš tako neredne M kot jaz.

PikaNogavička, hvala ti še enkrat, ker si tako podrobno opisala vso stvar!

(odgovor članu PikaNogavicka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?