|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Krvavitev iz dlesni
27.12.2006 16:13:48   
mojcapr
Kaj mi lahko poveste s katero pasto si umivate zobe, saj mi že 1 teden pri umivanju res prav fejst krvijo dlesni. Imam najbolj sensitiv ščetko. Zobozdravnica pa ima dopust.
Kaj bi najbolj pomagalo??????
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Krvavitev iz dlesni
27.12.2006 20:02:06   
darjatimci
Tudi jaz sem imela take težave v nosečnosti.Mi je pa zobozdravnica priporočila neko zobno pasto in mehko ščetko.Kako se imenuje sem pa žal pozabila,vprašaj v lekarni saj vejo.Meni je pomagala,je pa malo neprijetnega okusa,pa kaj hočeš moraš malo potrpet.

(odgovor članu mojcapr)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.12.2006 22:24:14   
FLASK_A
Meni tudi krvavijo dlesni. Zobne paste sicer nisem menjala, masiram pa si dlesni večkrat na dan (seveda z mehko krtačko) po nasvetu zdravnice.

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.12.2006 9:42:15   
mojcapr
Hvala za odgovore, bom vprašala v lekarni.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.12.2006 19:10:22   
moder
Mene je poleg krvavljenja še hudo bolelo, pa mi niti zobazdravnica ni mogla pomagat, ker gre za preobčutljivost, ki je v nosečnosti "normalna". Sicer mi je z eno stvarjo namazala in je bilo potem malo bolje. Zdaj me ne boli več, krvavim še vedno. 

(odgovor članu mojcapr)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.12.2006 8:15:53   
gaja*
Pa naj še jaz povem čist kontra, kar je povedala zobozdravnica meni pred 10 dnevi... user posted image
Ker mi dlesni krvavijo, mi je priporočala trdo ščetkouser posted image in predpisala vso kolekcijo od gengigela: gel, ustno vodo in razpršilo. Čeprav prvih nekaj dni samo gel... In vse te stvari lahko uporabljajo tudi nosečnice.
Zaenkrat je pri meni malo boljšeuser posted image

LP, gaja

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu moder)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.12.2006 9:09:08   
tadruga
v tretjem, četrtem mesecu prve nosečnosti sem imela hudo zatečene dlesni, pa bolelo je tako, da sem en teden jedla samo jogurt. pomagala je raztopina curasept za usta splaknit in povečana higiena zob. zobne nitke, tiste male krtačke v obliki smrečic za enkratno uporabo (ali za dvakrat, potem se itak žička zlomi), v lekarni so mi dali tudi granobil pastile. po vsakem obroku, čimprej. pomaga pa tudi, če ti zobozdravnik očisti zobni kamen in morebitno gnilobo vsaj enkrat v nosečnosti.

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.12.2006 14:16:25   
katis
Meni so tudi začele krvaveti dlesni in sem šla včeraj po tisto posebno zobno pasto v lekarno. Sem dala jurja dvesto user posted image  zanjo in jo zvečer probam. Najprej se mi je zdela čist OK, taka sveža, po zeliščih...potem pa, dlje časa kot zobe drgnem, bolj je bila slana in bljak ... v glavnem, ob vsem 'trpljenju' zaradi hude slabosti dobim potem še kaladont po katerem bi skor še lažje bruhala. Eh...sej mogoče se ga bom pa navadila...

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu tadruga)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.12.2006 22:19:39   
eya
Meni so tudi v nosečnosti začele krvavet dlesni...sem si kar v DMu kupila ustno vodo Dontodent, je od DMa, piše gor, da je tudi proti krvavenju dlesni. Uporabljala sem jo vsakič po umivanju zob in krvavenje se je res kamlu nehalo.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......