|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vzglavnik
20.12.2006 23:03:22   
mobilko
čao !

Zanima me kako imate izkušnje z vzglavniki pri 10 mesečnikih. Naša pikica ima le tanek ,,poušter,, , ampak se mi zdi, da bi ji bolj ustrezal višji, saj ponoči ko pride na sredino k nama vedno sili k meni, pa ne vem a samo zaradi crkljanja ali res hoče imeti višje vzglavje. Ker ne vem ali je to priporočljivo vas prosim za nasvet !

lp 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vzglavnik
20.12.2006 23:09:16   
eya
Žiga ga zaenkrat še nima (je star 8,5 mesecev).

Po moje kaki debelejši vzglavniki pridejo v poštev kasneje, zdaj naj bi bili brez ali imeli kakega tankega.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu mobilko)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.12.2006 23:26:17   
dix
IZVIRNO SPOROČILO: mobilko

čao !

saj ponoči ko pride na sredino k nama vedno sili k meni, pa ne vem a samo zaradi crkljanja ali res hoče imeti višje vzglavje.

lp 

KAKŠEN KOLI VZGLAVNIK BOŠ JI KUPILA BO VEDNO PRILEZLA  k vama na sredino in na tvoj vzglavnik. Mamin je vedno najboljši pa kakšen koli je. Poznam to, sem že sinu dala 3 svoje vzglavnike da ne bi rinil k meni in da me ne bi zjutraj bolel vrat od deljenja vzglavnika... pa ne, še vedno se zjutraj tiskava na enem.

(odgovor članu mobilko)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.12.2006 0:00:48   
ona

[/quote]

KAKŠEN KOLI VZGLAVNIK BOŠ JI KUPILA BO VEDNO PRILEZLA  k vama na sredino in na tvoj vzglavnik. Mamin je vedno najboljši pa kakšen koli je. Poznam to, sem že sinu dala 3 svoje vzglavnike da ne bi rinil k meni in da me ne bi zjutraj bolel vrat od deljenja vzglavnika... pa ne, še vedno se zjutraj tiskava na enem.
[/quote]

kot,da bi jaz to napisala,pri nas je isto user posted image

(odgovor članu dix)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.12.2006 0:03:04   
ona

IZVIRNO SPOROČILO: ona

kot,da bi jaz to napisala,pri nas je isto [image]

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.12.2006 20:44:31   
Mateja82
Pri 9 pa pol mesecih ga še nima.

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.12.2006 21:19:51   
Piškotka~
user posted image Naš Matic ga je tudi imel pa Luka tudi tko da...

Mamica Luku in Maticu!

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?