vzglavnik (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

mobilko -> vzglavnik (20.12.2006 23:03:22)

čao !

Zanima me kako imate izkušnje z vzglavniki pri 10 mesečnikih. Naša pikica ima le tanek ,,poušter,, , ampak se mi zdi, da bi ji bolj ustrezal višji, saj ponoči ko pride na sredino k nama vedno sili k meni, pa ne vem a samo zaradi crkljanja ali res hoče imeti višje vzglavje. Ker ne vem ali je to priporočljivo vas prosim za nasvet !

lp 

eya -> RE: vzglavnik (20.12.2006 23:09:16)

Žiga ga zaenkrat še nima (je star 8,5 mesecev).

Po moje kaki debelejši vzglavniki pridejo v poštev kasneje, zdaj naj bi bili brez ali imeli kakega tankega.

dix -> RE: vzglavnik (20.12.2006 23:26:17)

IZVIRNO SPOROČILO: mobilko

čao !

saj ponoči ko pride na sredino k nama vedno sili k meni, pa ne vem a samo zaradi crkljanja ali res hoče imeti višje vzglavje.

lp 

KAKŠEN KOLI VZGLAVNIK BOŠ JI KUPILA BO VEDNO PRILEZLA  k vama na sredino in na tvoj vzglavnik. Mamin je vedno najboljši pa kakšen koli je. Poznam to, sem že sinu dala 3 svoje vzglavnike da ne bi rinil k meni in da me ne bi zjutraj bolel vrat od deljenja vzglavnika... pa ne, še vedno se zjutraj tiskava na enem.

ona -> RE: vzglavnik (21.12.2006 0:00:48)

[/quote]

KAKŠEN KOLI VZGLAVNIK BOŠ JI KUPILA BO VEDNO PRILEZLA  k vama na sredino in na tvoj vzglavnik. Mamin je vedno najboljši pa kakšen koli je. Poznam to, sem že sinu dala 3 svoje vzglavnike da ne bi rinil k meni in da me ne bi zjutraj bolel vrat od deljenja vzglavnika... pa ne, še vedno se zjutraj tiskava na enem.
[/quote]

kot,da bi jaz to napisala,pri nas je isto [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

ona -> RE: vzglavnik (21.12.2006 0:03:04)

IZVIRNO SPOROČILO: ona

kot,da bi jaz to napisala,pri nas je isto [image]

Mateja82 -> RE: vzglavnik (21.12.2006 20:44:31)

Pri 9 pa pol mesecih ga še nima.

Piškotka~ -> RE: vzglavnik (21.12.2006 21:19:51)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]Naš Matic ga je tudi imel pa Luka tudi tko da...

Stran: [1]