|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Od rojstva brez plenic..
18.12.2006 22:19:38   
Magi*
seven, sorry, kot kaže sva pisali istočasno:)

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 26
18.12.2006 22:21:25   
Pupica
Seven men se to zdi super stvar.Ampak roko na srce:si predstavljaš ob Jakobu, da bi takole pazila na Emo????Vsaka motnja starejšega otroka bi pomenila poplavo v hlačkah mlajšega....
Ne vem, men je super, ampak funkcionira le , če imaš resssss ogrooomno časa.In enega otroka.In vsaj še kakšno pomoč.Žal, jaz se ne vidim v tem,d a bi mi to funkcioniral.Mi
 je pa zanimivo, nč ne rečem...

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 27
18.12.2006 22:29:36   
Marogica
SEven, saj veš, da jaz pač nisem za takšne stvari. Bolj je komot, bolj sem vesela.user posted image

Kot pa sem zapisala, zanimivo je, vendar samo zanimivo.user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   [Brisano sporočilo]
18.12.2006 22:37:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
18.12.2006 22:41:54   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: BAGI

Za Fifijem ti pa ni problem drekece pobirat in luže brisat, ne?
Za lastne otroke si pa "gospa komot"?user posted image  
user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

Vedno bolj dokazujem atiju, kako je to koristno delo, ki bi ga lahko on opravljal.....

Tako, da "komot" ostaja.....

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 30
18.12.2006 22:42:51   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: BAGI

IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

SEven, saj veš, da jaz pač nisem za takšne stvari. Bolj je komot, bolj sem vesela.user posted image

Za Fifijem ti pa ni problem drekece pobirat in luže brisat, ne?
Za lastne otroke si pa "gospa komot"?user posted image  

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 31
19.12.2006 0:05:49   
Seven*
Se dobro, da vas poznam v zivo.. user posted image user posted image user posted image user posted image

Gospa sem.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 32
19.12.2006 0:11:22   
ElaM
Meni se pa to ne zdi nič čudno, našo tamalo, vedno razvijem, ko se napenja za kakat, tako, da se niti ne spomnim kdaj se je pokakala zadnjič v plenico. Glede lulanja pa ne vem, kako bi prakticirala to, ker naša non stop nekaj pušča.user posted image

:)

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 33
19.12.2006 1:09:45   
zmajči25
Meni se tudi to zdi malo mimo... Že spet neka modna muha, da se lahko ženske z njo ukvarjajo. Sklicevanje na afriške ženske pa je itak nonsense, ker ne živimo v Afriki in je naše podnebje, način življenja, ljudje, kultura... čisto drugačen in kar je tam dobro, ni nujno da je tudi pri nas in obratno.
Ne vem, zakaj bi bila z otrokom bolj povezana, če je brez plenic user posted image   Ali otroku škodi, če je v plenicah do drugega ali tretjega leta starosti?
Pa tudi predstavljat si ne znam kako bi to potekalo med dojenjem (a otroka odstaviš, pelješ na WC, pol pa nazaj na joško?), v avtobusu (a kar šoferju rečeš naj ti ustavi?), ponoči (a si celo noč buden in dežuraš, če bi otrok slučajno lulal?),....user posted image

Sicer pa...vsak po svoje. Tisti, ki ima veliko časa se s tem ukvarjat, pa naj se ubada tudi s tem, nimam nič proti.

Bolj za šalo, kot zares: A te ženske ko imajo menstruacijo, ne nosijo vložkov, ampak jim kar curlja in kaplja v hlačke, ker je to bolj naravno?user posted image  

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 34
19.12.2006 6:55:50   
srki
Ja seveda, prej so to prakticirali, v starih časih, nam pa ni treba. Mogoče smo res razvajeni samo ne vem, kako bi to uspevalo, da bi skozi gledala, kdaj mora lulat. Posledično več pranja, več dela. Ne vem nisem za tak špas.

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 35
19.12.2006 7:03:09   
skuštrana
O, Seven, vidim, da si odkrila oz. odkrivaš Rodo...user posted image Je kul ne.
Ja, kot sem že napisala pri AP, se mi zdi pri Hrvatih vse tole malo bolj razvito kot pri nas. Pri nas smo pač malo zaplankani, kar se takšnih stvari tiče.
Drugače pa se strinjam z večino predhodnic - tole ni zameuser posted image Pač ko voli nek izvoli in svaka častuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 36
19.12.2006 8:20:36   
neja
Mogoče res v zelooooooo starih časih, saj sem včeraj to omenila moji babici (pa ima že lepo št. let za sabo 84) in mi je povedala, da je že njena babica uporabljala plenice oz. nekakšne nadomestke plenicuser posted image  pri dojenčkih. Tako da malo dvomim, da tudi v tistih zeloooooo starih časih niso tlačili dojenčom vsaj nekih cot noter v hlače.

LP

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 37
19.12.2006 8:48:21   
natalia
kaka bedarija, popolnoma nepraktična in neuporabna user posted image , ne vem zakaj bi bili zaplankani -zaradi tega, ker ne poberemo vsake ponujene neumnosti ? dajte no,  meni se že moj smeji, ko enkrat na teden gleda kaj berem...

tista, ki pa ima dovolj časa, da lovi drekce in lulanco pa naj izvoli - jaz preveč cenim svoj prosti čas, ki ga je vsega skupaj 80,2 minute na dan, za vse drugo pa sva z mojo povezani kot rit in srajca - a mislite da je premalo?(retorično vprašanje)user posted image user posted image

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 38
19.12.2006 9:31:23   
tananejka
V starih časih so bili otroci in mamice doma.....kar spremeni marsikaj.

Jaz si ne predstavljam, da grem z vozičkom (po mrazu, snegu) po večji dve user posted image user posted image  v vrtec, vmes se pa mala polula/pokaka. In potem hitet domov, da se ne prehladi, namesto da greš lepo počasi, se pogovoriš kako je bilo v vrtcu, punci skočita v kakšno lužo, naredita snežaka, lovita snežinke....

Verjetno je to prakticiranje res primernejše kje v dalmaciji....samo še vseeno ne zameuser posted image , pa s tremi otroci tudi ne vem, če kateri ratauser posted image . Če je kje kakšna mamica, ki to sfolga pa: SVAKA JI ČASTuser posted image

Neja: tudi moja babica pravi, da so imeli plenice, ki so jih sami doma sešili. Je rekla: kaj bi dala za pamperske takratuser posted image user posted image .

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 39
19.12.2006 12:32:55   
skuštrana
Natalia, pod to zaplankanostjo mislim naš odnos do tega...Kaj morate res pisat kakšne bedarije so to, vedno morate napadad drugače misleče.Pač, tipično slovensko.
Jaz tudi ne bi prakticirala tega, mi je prezakomplicirano, ampak kdo pa hoče pa naj..Nimam nič proti temu in ne bom pisala, da je zato kreten in da je to kar počne bedarija.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 40
19.12.2006 12:50:42   
Naja31
Jaz vem, da zame to ni in se vsak dan zahvaljujem, da imamo pamperske. user posted image
To se mi zdi eno hudo kompliciranje čisto po nepotrebnem,

Sem brala na forumu od rode, da dnevno umazejo tudi po 12 hlac. Mi imamo ze brez tega prevec umazanega perila.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 41
20.12.2006 0:06:48   
shooo
sama sem  tudi razmisljala o tem ko sem se bila noseca.(takart sem imela full casa za RODE).ko je pa prislo do akcije sem obupala.
tehnika za kaksne bolj vzttrajne.
verjetno bi res bilo bolj izvedljivo ce bi ziveli v razširjenih druzinah tako kot vcasih. tu smo zal vse prevec odtujeni (tudi od svojih otrok).
obcudujem starse ki jim rata biti brez planic.

pa se to: ti otroci niso non stop brez planic.tudi nosijo planicke da se preprecijo nesrece, so pa starsi ful bolj pozorni na to kdaj dete opravlja svoje reci i takrat pac reagirajo.

bi pa res rada videla katero ki bi rada imela higijenski vlozek 3 leta v hlacah.po moznosti fajn namočen!
lp

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 42
20.12.2006 16:05:33   
klaja
Pri nas se tole absolutno ne bi obneslo, glede na to da ji dajem zdravila za odvajanje vode in kar naprej lula, mislim da bi bili cel dan na kahlici oz. kjer koli pač že.

S finančnega vidika je super zadeva, samo prašek pa tudi ni poceni. Pa it tudi nebi upala nikamor z njo, kaj pa če bi spregledala ko bi mi dala znak,...

Skratka pri meni to ne bi delovalo, če pa kateri to uspeva, pa vso srečo!

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 43
21.12.2006 22:28:37   
natalia
Natalia, pod to zaplankanostjo mislim naš odnos do tega...Kaj morate res pisat kakšne bedarije so to, vedno morate napadad drugače misleče.Pač, tipično slovensko.zaplankana sem, ker ne kimam in ploskam tistim, ki ne uporabljajo plenic al kaj?user posted image alo, če je bedarija, je bedarija, pa če napišem tako ali drugače...

napadad- napadati
ja, in koga sem jaz napadla? user posted image

sem tipična slovenka, ja. in ti?

Jaz tudi ne bi prakticirala tega, mi je prezakomplicirano, ampak kdo pa hoče pa naj..Nimam nič proti temu in ne bom pisala, da je zato kreten in da je to kar počne bedarija.

- in kdaj sem jaz napisala, da je kdo kreten?alo, punca, bo treba malo premislit prej ko kaj napišeš, veš.

prezakomplicirano - ?

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 44
21.12.2006 23:22:04   
neja
IZVIRNO SPOROČILO: shooo

bi pa res rada videla katero ki bi rada imela higijenski vlozek 3 leta v hlacah.po moznosti fajn namočen!
lp

Pretiravat pa ni treba nouser posted image ....user posted image .

user posted image

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 45
22.12.2006 22:38:07   
Moyca_
zanimivo nouser posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
27.12.2006 14:06:21   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: Dashenka

user posted image Džizus česa se še ne bodo spomile zdolgočasene babnice?

Meni pa se zdi prav grozno, kako si poskušajo nekateri zapolniti svoje prazne vsakdane s kompliciranjem okrog tko primarnih potreb kot so kakanje, lulanje in hranjenje.

Kaj naj še dodam? Aja, nič.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Dashenka)
Neposredna povezava do sporočila: 47
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.