Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pregled pretokov z UZ ... 18.12.2006 15:07:36
|
|
|
|
total
|
To so men delali v bolnišnici emo 3x,ker so rekli kao da je otrok bolj presuh,pa ni bil.
|
|
RE: Pregled pretokov z UZ ... 18.12.2006 15:54:05
|
|
|
|
Baucka
|
Koliko jaz vem je to kakšni so pretoki po popkovnici. Ena žila do otroka in dve nazaj. Če so pretoki vredu, se otroku dobro godi, drugače je potrebno v najslabšem primeru it rodit, saj otrok ne dobi dovolj vsega kar potrebuje. Meni so to delali večkrat. Najprej ginekolog mislim da v 37. tednu in nato v porodnišnici, ko sem na kontrole hodila. Saj sem rodila kar 10 dni čez rok in sem bila skoraj vsak drugi dan na kontroli v porodnišnici. Tako so mi vedno CTG naredili, 3x ultrazvok, pregled plodovnice itd. Tako da se nič ne sekirat, tem bolj te spremlja tem boljše.
|
|
|
|
RE: Pregled pretokov z UZ ... 18.12.2006 21:58:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Moja je pa sicer za en teden večja, pretoke pa mi je G merila, ker imam visok pritisk. Kaj pa pretoki so, so ti pa že punce lepo razložile.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?