Pregled pretokov z UZ ... (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

lysa -> Pregled pretokov z UZ ... (18.12.2006 14:12:42)

... kaj je to??
Ginekologinja mi je na zadnjem pregledu rekla, da bova na rok PDP imele utrazvok in pregledale pretoke.

total -> RE: Pregled pretokov z UZ ... (18.12.2006 15:07:36)

To so men delali v bolnišnici emo 3x,ker so rekli kao da je otrok bolj presuh,pa ni bil.

Baucka -> RE: Pregled pretokov z UZ ... (18.12.2006 15:54:05)

Koliko jaz vem je to kakšni so pretoki po popkovnici. Ena žila do otroka in dve nazaj.
Če so pretoki vredu, se otroku dobro godi, drugače je potrebno v najslabšem primeru it rodit, saj otrok ne dobi dovolj vsega kar potrebuje.

Meni so to delali večkrat. Najprej ginekolog mislim da v 37. tednu in  nato v porodnišnici, ko sem na kontrole hodila. Saj sem rodila kar 10 dni čez rok in sem bila skoraj vsak drugi dan na kontroli v porodnišnici. Tako so mi vedno CTG naredili, 3x ultrazvok, pregled plodovnice itd.

Tako da se nič ne sekirat, tem bolj te spremlja tem boljše.

urška -> RE: Pregled pretokov z UZ ... (18.12.2006 20:03:37)

po domače povedano ti "izmeri" če otroček dobi dovolj hrane skozi popkovino. meni so to delali večkrat, ker je bil tamauček skoz premajhen. je pa to u bistvu čisto navaden UZ samo dolgo traja pa navadno ti nič ne pokaže na ekranu.

Anonimen -> RE: Pregled pretokov z UZ ... (18.12.2006 21:58:32)

Moja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] je pa sicer za en teden večja, pretoke pa mi je G merila, ker imam visok pritisk. Kaj pa pretoki so, so ti pa že punce lepo razložile.

Stran: [1]