|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Plenice v vrtcu
14.12.2006 1:49:02   
Anonimen
Gospoda Otroka smo torej vpisali v vrtec. Sicer v našega, v BTC-ju, ampak ker je trenutno polno zaseden, jaz pa kljub temu želim, da gre v vrtec s 03.01.2007, bo začasno hodil v drugo enoto vrtca nekaj ulic stran.
In sva šla s Kamikazo na ogled vrtca, pa na spoznavanje z vzgojiteljicami in podobno. Poleg mape z vsemi možnimi prospekti sva seveda kljub temu nekaj stvari morala povprašati. Ker je že 8 let, odkar je bil Jan v vrtcu, sem že pozabila, kako in kaj to gre. Spomnila sem se edino, da sem morala v jaslicah vsak dan za tistih 8 ur poleg rezervnih oblek, copat in najljubše igračke prinesti s sabo še cca. 3 do 4 pleničke.
In tudi tokrat vprašam vzgojiteljico:"A bodo 3 pleničke na dan v redu?" Ona pa meni nazaj:"Ja, ponavadi so, saj mu jih toliko tudi pripada. Vseeno pa prinesite še kakšno za rezervo. Ne bo škodovalo."
Butasto sem jo gledala in potem še ona mene, zato sem le vprašala:"Kako to mislite - 3 mu pripadajo?" Pa je rekla, da so 3 pleničke dnevno vključene v ceno vrtca, ampak da se zgodi, da so včasih premalo, zato naj še kakšno dodam zraven v nahrbtnik.

A ja? Tega pri Janu ni bilo. Že res, da je bil v jaslicah pred 8 leti in to v Črnučah, ampak tudi takrat nisem nikjer slišala, da bi bile pleničke vključene v ceno vrtca, pa imam ogromno prijateljic, ki imajo otroke v vrtcih še danes (kaj šele prej).

Kako je pa pri vas s tem?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Plenice v vrtcu
14.12.2006 5:49:03   
mmijau
Ja, časi so se spremenili in to krepko v kratkem času. Pri nas je vrtec zelo domač, ker smo z manjšega kraja. Če bi kaj zmanjkalo, lahko gre učiteljica domov k otroku iskat. Pleničke so v vrtcu, pa tudi hrana je SUPER, igračke in ingice zelo domiseljno narejene,... smo lahko zelo zadovoljni. user posted image user posted image user posted image user posted image

ŽIVLJENJE JE LEPO, ČE GA ŽIVIŠ,.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.12.2006 6:24:03   
vesna.com
Pri nas so v vrtcu plenice zdaj in so bile tudi pred 6imi leti.Pri nas prinesemo eno svojo za domov,če jo pa nimaš pa dajo vrtčevsko.

(odgovor članu mmijau)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.12.2006 6:53:58   
BarbaraE
Kerensa - da te obvestim, da nam v Črnučah ni treba nositi plenic, pa tudi nič niso omenjali koliko plenic pripada na otroka. user posted image

(odgovor članu vesna.com)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.12.2006 6:55:36   
srki
V našem vrtcu otrokom ne pripadajo plenice, tako da v vrtec prinesem cel paket plenic. Ko jih zmanjka, dobimo samo listek "plenice". Hvala bogu se je zdaj odvadil od lulanja v plenice, tako da je vsaj ena stvar manj za kupovat.

(odgovor članu vesna.com)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.12.2006 7:20:37   
kimba
Tudi mi imamo vrčevsek plenice in samo za domov imamo svojo, kar pa pri nas je velikokrat vrčevska ker je ne polula zato je ne zamenjajo, tako da lahko rečem da jih porabim ene 5 plenic na 14 dni. Pri prvem sinu pred 6 leti so pa imeli tudi vrtčevska oblačila in je imel svoje samo ko je šel domov (ko smo ga pripeljali smo dobili njihova oblačila in ko smo ga odpeljali smo ga oblekli v svoja oblačila)

kimba s tremi sončki

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.12.2006 8:34:18   
bobek05
Ponekod ti ni treba nosit plenic zraven, ponekod pa moraš... Mi jih npr. nosimo, ampak jih ne nosim vsak dan, ampak jih en dan nesem cca. 10-15 in potem je nekaj dni mir.

Nekateri se razburjajo, ker morajo nosit plenice zraven, zlasti zato, ker jih ponekod ni treba, ampak saj je po moje zato cena malo nižja. Pa itak mi je vseeno, ker če bi bil doma, bi porabila zanj enako št. plenic, tako da ne vidim v tem nobene dileme...

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.12.2006 8:36:54   
Anonimen
Čisto različno od vrtca do vrtca. Pri nas jih je bilo treba. Ni pa zato čisto nič dražje ali ceneje.

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
14.12.2006 8:52:30   
Špacka

Pri nas plenice prinesemo sami, ne vem pa, če je zato cena jasli kaj nižja.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.12.2006 9:19:11   
Felicity
Pri nas poleg neomejenega št. plenic, dobijo tudi hlačke in zgornjo majico, pa slinčke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.12.2006 9:28:27   
Marogica
Pri nas smo za oba (dva različna vrtca oz. jasli) dali dnevno 3 pleničke s seboj.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.12.2006 9:31:43   
Katrin
Nam plenic ni potrebno nositi v vrtec, jih imajo tam.

lp, katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.12.2006 9:33:30   
diva 4
Mi tudi nosimo plenice v vrtec , pa kremico za ritko , vlažilne robčke in robčke za nos seveda pa tudi kot vsi ostali rezervna oblačila.
Kar se tiče plenic  pa jih nesem kar cel paket in , ko jih zmanjka me čaka listek "plenice" user posted image

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.12.2006 10:00:11   
Pajaca
Kranjski vrtci ne dajejo plenic, niti tri na dan mu ne pripadajo, tako da jih kar nosimo s sabo. Pa še prostora ni da bi mu tam cel paket pustila, tako da je treba vsak dan dat v ruzak plenice....

Robčke in kreme pa dobijo tam.

(odgovor članu diva 4)
Neposredna povezava do sporočila: 14
14.12.2006 10:09:46   
Mikica
Pri nas ni treba nositi nobenih plenic, vse so bile vrtčevske, tudi za domov (Šiška, vrtec Biba).

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 15
14.12.2006 10:15:10   
triša
V našem vrtcu, kjer delam imajo na razpolago vse plenice (HUggies in Pampers),kreme,slinčke,robčke... Sicer pa da si ne boste mislile da je to zastonj, to ti vse lepo zračunajo zraven, samo da se na samem plačilo  to ne vidi.

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 16
14.12.2006 12:38:20   
Minka Pobalinka
Mi moramo vse prinest sami.. plenice, kremico, mokre robčke, papirnate robčke..
Polna cena jasli je pri nas vrtoglavo visoka, če ne najvišja v Slo... Pa še samo do 16.00 delajo, tako, da imamo še tam problem. Mah kr neki..  user posted image

(odgovor članu triša)
Neposredna povezava do sporočila: 17
14.12.2006 13:19:13   
Antigona
Tudi mi imamo planice v vrtcu, tako da jih ni treba nosit. Poleg tega niso številčno omejene. Je pa v vrtcu na Vrhniki.

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Minka Pobalinka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
14.12.2006 14:19:07   
Aja32
Pri nas imajo plenice v vrtcu in ni nikakršne omejitve.... Pa mokre robčke in kremo imajo tudi... Prinesti smo morali samo papirnate robčke in nič drugega....

LP A

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 19
15.12.2006 1:52:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraE
Kerensa - da te obvestim, da nam v Črnučah ni treba nositi plenic, pa tudi nič niso omenjali koliko plenic pripada na otroka. user posted image

No, Jan je bil v vrtcu v Spodnjih Črnučah od januarja 1999 dalje in sem morala plenice prinesti vsak dan (ali pa paket in ko zmanjka, naslednjega). Tako, da sem bila zdaj čisto presenečena, da tega ni treba. Me pa veseli, seveda, da je tako. En strošek manj. user posted image

(odgovor članu BarbaraE)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
15.12.2006 13:31:06   
junior
nam tudi ni potrebno nositi v vrtec plenic,pri ceni jasli pa to ne velje da je kaj dražje,vsaj jaz tega ne vidim.user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 21
15.12.2006 21:34:06   
Naty_ka
Tudi v našem vrtcu ni potrebno prinašat plenic. Pa nihče ni rekel koliko jih pripada na dan enemu otroku. Poleg tega imajo tam tudi slinčke in ninice, tako da dejansko rabi samo rezervo za preobleč.

Ne vem če je kaj razlike v ceni zaradi tega ker dajo še plenice. V končni fazi jih itak moram kupiti.
In zelo mi odgovarja, da mi ni treba študirati še na to stvar.

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu junior)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?