Anonimen -> Plenice v vrtcu (14.12.2006 1:49:02)
|
Gospoda Otroka smo torej vpisali v vrtec. Sicer v našega, v BTC-ju, ampak ker je trenutno polno zaseden, jaz pa kljub temu želim, da gre v vrtec s 03.01.2007, bo začasno hodil v drugo enoto vrtca nekaj ulic stran. In sva šla s Kamikazo na ogled vrtca, pa na spoznavanje z vzgojiteljicami in podobno. Poleg mape z vsemi možnimi prospekti sva seveda kljub temu nekaj stvari morala povprašati. Ker je že 8 let, odkar je bil Jan v vrtcu, sem že pozabila, kako in kaj to gre. Spomnila sem se edino, da sem morala v jaslicah vsak dan za tistih 8 ur poleg rezervnih oblek, copat in najljubše igračke prinesti s sabo še cca. 3 do 4 pleničke. In tudi tokrat vprašam vzgojiteljico:"A bodo 3 pleničke na dan v redu?" Ona pa meni nazaj:"Ja, ponavadi so, saj mu jih toliko tudi pripada. Vseeno pa prinesite še kakšno za rezervo. Ne bo škodovalo." Butasto sem jo gledala in potem še ona mene, zato sem le vprašala:"Kako to mislite - 3 mu pripadajo?" Pa je rekla, da so 3 pleničke dnevno vključene v ceno vrtca, ampak da se zgodi, da so včasih premalo, zato naj še kakšno dodam zraven v nahrbtnik. A ja? Tega pri Janu ni bilo. Že res, da je bil v jaslicah pred 8 leti in to v Črnučah, ampak tudi takrat nisem nikjer slišala, da bi bile pleničke vključene v ceno vrtca, pa imam ogromno prijateljic, ki imajo otroke v vrtcih še danes (kaj šele prej). Kako je pa pri vas s tem?
|
|
|
|