|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
10.12.2006 11:25:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: hrenovke
10.12.2006 11:27:49   
mobilko
Ja jst ponavad naredim krompirjev golaž pa dam na koncu notr še hrenovko. naša pikica ima to zelo rada,
no nasploh vse omake.

lp

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.12.2006 11:37:08   
total
Jaz tut naredim krompirjev golaž z hrenovkami,dam noter še kisle kumare,zelo dober.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu mobilko)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.12.2006 12:26:40   
Pingvinčica
Kropirjev golaž z hrenovkami, njami, njami.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.12.2006 12:43:08   
tinkamiška
Jst na primer prepražim por, narežem hrenovke na kocke in jih malo popečem na poru, potem pa dodam kakšne bučke, grah, ali koruzo, paradižnik ali mezgo, čisto po želji. Malo zalijem in dušim dokler ni zelenjava mehka. Potem dam pa še na koncu žlico kisle smetane. Zraven lahko ponudiš pire krompir.

Lahko pa nardiš eno kot sem napisala zgoraj, pa daš namesto paradižnika sojino omako, pa malo sladeke smetane na koncu.

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
11.12.2006 18:15:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu total)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
12.12.2006 11:38:16   
BarbaraE
Jaz pa naredim hrenovke v paradižnikovi omaki s pirejem. In je njami.

Na olju popražiš malo moke, dodaš paradižnikovo kašo (ali mezga, razredčena z vodo), priliješ vročo vodo in hrenovke. Ko zavre, so ponavadi hrenovke že kuhana. Recept za to omako je podoben paradižnikovi juhi, le da omako narediš malce gostejšo. Je pa to narejeno 1,2,3.

Drugače pa prakticiramo tudi popečene hrenovke s praženo zelenjavo (lahko dodaš tudi nekaj sojine omake) in kus kus. Tudi zelo njami.

Uf...sem kar lačna postala.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.12.2006 11:20:38   
Felicity
Kako pa naredite krompirjev golaž, če ni skrivost?
A je ful zapleteno?

Hvala

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.12.2006 13:03:23   
tinkamiška
Jst prepražim por(rajši kot čebulo) in potem še malo prepražim narezan krompir na kocke. Zalijem z vodo, začinim z lovorovim listom, pa mleto rdečo papriko, posolim popopram in pustim, da se kuha. Ko krompir še ni čisto mehek dodam še narezane hrenovke. Če je preredek, ga zgostim gustinom ali pa moko in na koncu dodam malo kisle smetane.

Ni nobena umetnostuser posted image

lp,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.12.2006 21:21:07   
eya
Mi smo tudi danes jedli krompirjev golaž s hrenovkami, naredim ga praktično enako kot tinkamiška, le da dam še malček paradižnikove mezge na začetku. Pa včasih na čebuli popražim malo slanine.

Sicer pa sem se spomnila našega kosila še v osnovni šoli s hrenovkami-pire, pa špinača, pa pol hrenovke...To smo velikokrat jedli.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.12.2006 17:04:01   
Strawberrie Cherrie
No, men so pa za ubijat dobre panirane hrenovke - to bi lahko jedla SKOZ + pire krompir...
Sicer ni omakice, samo je pa res noro dobro, jaz jih celo 2x paniram, da drobtine narediijo res trd ovoj user posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
14.12.2006 22:00:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...
Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?