|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj začeti hujšati ???
8.12.2006 11:20:54   
domci
Sem 7 mesecev po porodu in še vedno dojim. Kako je s hujšanjem naj počakam, da neham dojiti ali že lahko začnem hujšati in kako dijeto ste ubrale
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj začeti hujšati ???
8.12.2006 12:00:07   
ona
Saj,če dojiš bo itak šlo kaj dol zaradi dojenja!Kakšnih diet pa ni dobro zdaj imet,ker potem ne bo mleko uredu!jaz bi raje še malo počakala s kakšno dieto!Jaz sem šla v nosečnosti 20 kg gor,dojila sem 19 mesecev in brez kakršnekoli diete šla vse doluser posted image

(odgovor članu domci)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.12.2006 11:39:49   
domci
No meni pa so se zdaj kile ustavle in nočejo več jit dol. Sem se pa v nosečnosti zredila za 30 kg no vsaj še 10 jih moram spravit dol, ker tiste hlače pred zanositvijo ne morem več obllečt in mi je kar hudo, da bi mogla celotno garderobo zamenat user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.12.2006 12:32:04   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: ona
Saj,če dojiš bo itak šlo kaj dol zaradi dojenja!

Žal smo tudi take srečnice na tem svetu, ki nam z dojenjem ne gre dol niti gram. Ampak res niti en sam samcat klinčev gramčekuser posted image . Po prvem porodu sem kile spravila dol šele po končanem dojenju; zgleda, da bo zdaj tudi tako. Vendarle pa pazim, da se ne nažiram (OK, zadnja dva dni to ne drži ravnouser posted image ) in veliko športam. Bo potem lažje.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.12.2006 12:35:52   
Anonimen
kako dijeto ste ubrale

Zelo redna, kuhana prehrana.

Koristilo dojenčku in mamici user posted image .

(odgovor članu domci)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
9.12.2006 23:32:33   
sarazan
Živjo!

Jaz sem 9 mesecev po porodu še vedno imela viška kg, čeprav sem polno dojila in še danes dojim. Z 90 dnevno ločevalno dieto uživam vse vrste živil, zaradi česar moje mleko ni nič slabše kvalitete, kot je bilo pred dieto. Tudi moja hčerka je že vso hrano, torej ima pestre obroke in dobi vse potrebne snovi tudi na ta način.

Torej, kljub dojenju sem na dieti in z njo poskušam spremeniti moje slabe prehranjevalne navade ter izgubiti tiste kg, ki sem jih pridobila na račun slabih navad.

(odgovor članu domci)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
23.12.2006 16:24:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sarazan)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
27.12.2006 21:14:00   
sarazan
SOncIca, jaz sem z dieto zacela tam okoli 9. meseca po porodu. Cca 6 mesecev po porodu sem počasi izgubljala kg, ampak potem se je pa ustavilo. Ker naslednje 3 mesece ni bilo sprememb, sem se odločila, da se naučim še zdravo prehranjevati.
Upam, da mi bo v teh pol leta (90 dni diete + naslednjih 90 dni, ki tudi temeljijo na ločevanju), to tudi uspelo.

Sama diete ne bi štartala predno bi user posted image  jedel vsaj nekaj goste hrane. Vseeno ne vem, kako dieta vpliva na mleko. Čeprav mislim, da telo že poskrbi, da je primerne kvalitete. Prej bo s teboj kaj narobe, kot da bi se mleko "kvarilo".
Odločiti se boš morala pa sama.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.1.2007 1:02:50   
Allia
Tudi moja hčerka ima zdaj 9 mesecev in razmišljam o dieti, ampak so me prestrašili (pediater)da je pri ločevalnih dietah nevarno, da bi otrok kasneje dobil alergijo,saj namreč še polno dojim poleg GHuser posted image Tko da ne vem no. Me je full zamikala 90 dnevna ločevalna dieta, ki sem jo pred porodom enkrat že izvajala in je šlo lepo dol, pa tudi lepo nazaj gor-čez nekaj časa.user posted image

Jaz sem tudi med tistimi, ki z dojenjem kg ne izgubljam.Zredila sem se za 18 kg in jih imam 8kg viška.Sem se odločila, da bom poskusila malo izvajati Montignaca, ampak ne tako strogo.No, pa še 3x tedensko grem po 30-40 min na fitnes.user posted image

Sem opazila Jančika da tudi ti izvajaš svojo dieto kljub dojenju,tako da mislim da se bom držala bolj tvojega recepta. Upam, da bo šlo kaj dol, ker mi gre že pošteno na jetra nositi toliko kg naokrog.user posted image

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Tašča
Janjikaaaa

Ste v rednem kontaktu in dobrih odnosih z partnerjevo mamo?

Da, sva v zelo dobrih odnosih (37%)

Da, sva v dobrih odnosih (le občasno se slišiva/vidiva) (30%)

Pogovarjava se le o najnujnejših stvareh (14%)

Nisva v dobrih odnosih, a se pogosto videvamo (9%)

Nisva v dobrih odnosih in tudi v rednem kontaktu ne (8%)

Z partnerjem sva skregana z njegovo mamo/starši (2%)

Število vseh glasov: 208

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!