|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   grami/mililitri
4.12.2006 21:11:17   
monika30
Se že vnaprej opravičujem, če je vprašanje morda malce neumno, ampak zanima me nekaj.
Baje da naj bi otrok okoli 6 meseca pojedel 150-200 kašice na obrok (povprečje).
A to gramov ali mililitrov? A je to isto? Ker danes sem merila in je pojedel skoraj cel velik frutek (190 g), namerila pa sem 150 ml.
KAtero je zdaj prav? KAtere mere se držite ve? Tiste seveda, ki merite količino obroka.

Hvala.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: grami/mililitri
4.12.2006 21:40:40   
tt79
Najenostavnejše ti bo v ml. js sem od začetka še merila, potem pa nekako dobiš občutek, še posebej, če vedno uporabljaš iste posodice za hranjenje.user posted image

(odgovor članu monika30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
5.12.2006 15:58:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tt79)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
5.12.2006 20:37:15   
biba77
IZVIRNO SPOROČILO: monika30

KAtero je zdaj prav? KAtere mere se držite ve? Tiste seveda, ki merite količino obroka.
Hvala.

Monika30, jaz se ne drzim mer. Oz. tako je: kasice pripravljam gostejse kot je navodilo na skatli, ker jih pac mali hoce jesti tako goste. Naredim pa toliko, kolikor poje. Na zacetku je ostajalo, zdaj pa ze vemo.
Dam mu torej toliko kot sam zeli in ne kot pise na embalazi ali v neki knjigi.

Ce bi se izkazalo, da ima tezavo s prekomerno tezo (trkam, da ne), pa se bom ukvarjala se s kaloricnostjo...

Lacnega in zejnega itak ne bos pustila, pa je vseeno, ce meris v g ali mL, 100 ali 250 enot. Je res?

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu monika30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.12.2006 20:40:31   
biba77
Aja, se to: mi smo rojeni 17.6. (sva precej blizu, ne?), pa bauc poje med 100 in 220 mL GH na zlicko. Odvisno, ali je sadje, zelenjavo, rizeva kasico; odvisno od obroka: ce je zjutraj, opoldan, zvecer, pred ali po spanju; odvisno od tega, ce je pred tem pil,...

Njega opazuj, pa bos vedela.

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

katero adaptirano mleko uporabljate
momacus

Prosim,da mi na ZS napišete razlog, zaradi katerega uporabljate izbrano mleko. Hvala,momacus,

APTAMIL (47%)

NOVALAC (21%)

HIPP (9%)

HUMANA (3%)

HOLLE (0%)

drugo (20%)

Število vseh glasov: 319

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!