Anonimen
|
Jest bi mu dal bolečine po gobcu. Pokveka neodgovorna. Draga anonimna, še vedno dopuščaš, da en pezdetek manipulira s tvojimi čustvi. To ni dobro. Dragi Kalbo, preseneča me, da kot moški razmišljaš in čutiš tako, da bi ga bilo treba bo gobcu. V bistvu sem pričakovala, da se bodo vglavnem postavili na njegovo stran. Mogoče je bila to moja slaba vest. Ampak se strinjam, taki možje res ne zaslužijo drugega naziva kot pezdetek. Hvala za vzpodbudo, v bistvu mi daje to moč, da bi mu nekdo prisolil zaušnico. Težko je gledati v tem trenutku pozitivno, v smislu, da se bo našel tudi drugačne vrste moški, ampak se pustim presenetiti. Sicer sem pa še kar v bad-u, razen tega da sem se sprjaznila s situacijo; KONEC JE, ni več poti nazaj, na tej točki se sedaj ustaljuje moj um, pričakovanja in dejanja. Nimaš kaj, na trhlih nogah je bilo grajeno vse skupaj. Sem mu pa tudi sporočila, da ne želim njegovega sodelovanja pri porodu, niti po porodu, dokler se ne postavim na noge (itak se bova srečala na podpisu preživnine še prekmalu). Tudi jaz sem mu za sporočitev te odločitve napisala e-mail, čeprav se mi je zdelo to tako nečloveško...in sem to tudi povedala na začetku tega e-maila. To pismo sem s tako težavo napisala in poslala, en dan sem rabila, da sem zbrala moči in pritisnila "send". Sem čakala, da se moje čustvovanje vsaj približno ustali na eni točki.. No pridejo tudi svetli dnevi, pa tudi malo se prisilim,...včeraj mi je uspelo že iti na prednovoletno zabavo. Imela sem se zelo fajn, na trenutke, pa so mi hotele tudi solze stopiti v oči. Sicer pa je še vedno tako, zaboli ko poslušam kako možje stojijo svojim ženskam ob strani, zaboli, ko vidim srečne pare skupaj z vozičkom, ... Računam na to, da bo vse to počasi zbledelo. Bodite v cvetju, A.
|