petraz
|
Zelo, zelo žalsotno, da si morala toliko pretrpeti, preden si se odločila nekaj narediti !!! Povem ti, da mi je zelo hudo pri srcu, ko pomislim, kaj vse so zmožni ti moški..... Tudi meni se je zgodilo, da mi je partner rekel, ko sem zanosila, da sedaj ni pravi čas za dojenčka (prej je on hotel da ga imava) in da greva narazen. In to se je potem tudi zgodilo.... Odselila sem se domov. Potem pa je po treh tednih (med tem časom naj bi imel drugo) prišel nazaj, žalosten itd. Takrat sem bila zbegana in še danes ne vem, če sem naredila prav, saj sem mu oprostila. Boli pa me to, ko si napisala, da te ni peljal k sorodnikom zaradi aken, da je stanovanje opremil sam in da ni rekel, da bi se preselila vanj in ti je raje poslal e-maila, da je konec. Mislim!!?? Pa saj to ne more biti res, mevža, in kako bi bilo, ko boš rodila!?? Ko bi imeli za sabo neprespano noč, ko bi dojenček zbolel?? Za vsako stvar bi šel domov k staršem, ti pa bi za vse bila sama!?? Daj no, mislim, da je tako bolje za vse.... Poleg tega da boš imela polne roke dela z dojenčkom, se bi pa še moral sekirati zaradi njega, ker pač ne bi vedel kaj bi.... Vem pa, da ni vredno trpeti in jokati zaradi takega moškega... Tudi dojenček to čuti, to moraš vedeti. Upam pa le, da se bodo stvari uredile, pa četudi ostaneš sama... A veš koliko mamic je samih in še lepše jim je z dojenčkom... Ob tem pa se ne rabijo jokati, sekirati, ker jih partnetr tako.... saj ne vem kaj ti naj napišem. Sedaj je čas, da se pripraviš na porod, da si pripraviš stvari, ki jih boš potrebovala v bolnici in potem doma, ob tem pa pozabiš naj, in se veseliš novega življeneja z dojenčkom, kateregai si nosila devet mesecev pod svojim srcem in si ga tako močno želela..... Želim ti veliko sreče in da se stvari uredijo, tako da bo tebi prav......
|