Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Sojino mleko 11.mesečnici 30.11.2006 15:06:34
|
|
|
|
Seven*
|
Lahko, ampak se mi zdi, da bi bilo kaksno rizevo mleko mogoce celo boljse. Dobis ga v DM-u. Je pa res, kar se tice kravjega mleka. Nahod in podobne zadeve se poslabsajo!
|
|
RE: Sojino mleko 11.mesečnici 30.11.2006 15:08:36
|
|
|
|
majci23
|
ojla.sicer nisem še niti nosečka, sem pa po izobrazbi živilski tehnolog tak da nekej le vem o prehrani. kravje mleko definitivno poslabša prehlad zaradi povečanja sluzi. na internetu je veliko teh člankov na to temo. mislim, da ne bi bil problem če bi otroku dajala sojino mleko, vsaj v času prehlada. potem pa mogoče spet kravje mleko. dobro bi pa bilo, če bi se še posvetovala z zdravnico (čeprav oni nimajo kaj dosti pojma o prehrani! .
|
|
|
|
RE: Sojino mleko 11.mesečnici 30.11.2006 16:07:11
|
|
|
|
darjatimci
|
Seveda lahko dodaš drug nadomestek mleka,dobro pa je,da se ugotovi razlog kašlja,ker gre lahko za alergijo.Tudi v čokolinu so sledi mleka in če je otrok alergičen potem tudi z nadomestki ne boš nič rešila.Sicer pa poskusi nekaj časa z nadomestki in se bo kmalu videlo,ali je res vzrok samo mleko.
|
|
|
|
RE: Sojino mleko 11.mesečnici 30.11.2006 17:24:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala za odgovore!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?