Sojino mleko 11.mesečnici (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Anonimen -> Sojino mleko 11.mesečnici (30.11.2006 14:14:05)

Danes sem izvedela, da pri prehladu-kašljanju ni dobro dajati hrane na osnovi kravjega mleka. In tudi sama sem opazila, da se stanje bistveno poslabša če npr. naredim samo 1dcl čokolinota z mlekom.....Da ne bom dolgovezila...

A SE LAHKO OTROKU DA V HRANO SOJINO MLEKO? KAJ PA PO FLAŠKI ZVEČER?

Seven* -> RE: Sojino mleko 11.mesečnici (30.11.2006 15:06:34)

Lahko, ampak se mi zdi, da bi bilo kaksno rizevo mleko mogoce celo boljse. Dobis ga v DM-u.

Je pa res, kar se tice kravjega mleka. Nahod in podobne zadeve se poslabsajo!

majci23 -> RE: Sojino mleko 11.mesečnici (30.11.2006 15:08:36)

ojla.sicer nisem še niti nosečka, sem pa po izobrazbi živilski tehnolog tak da nekej le vem o prehrani. kravje mleko definitivno poslabša prehlad zaradi povečanja sluzi. na internetu je veliko teh člankov na to temo. mislim, da ne bi bil problem če bi otroku dajala sojino mleko, vsaj v času prehlada. potem pa mogoče spet kravje mleko. dobro bi pa bilo, če bi se še posvetovala z zdravnico (čeprav oni nimajo kaj dosti pojma o prehrani![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

darjatimci -> RE: Sojino mleko 11.mesečnici (30.11.2006 16:07:11)

Seveda lahko dodaš drug nadomestek mleka,dobro pa je,da se ugotovi razlog kašlja,ker gre lahko za alergijo.Tudi v čokolinu so sledi mleka in če je otrok alergičen potem tudi z nadomestki ne boš nič rešila.Sicer pa poskusi nekaj časa z nadomestki in se bo kmalu videlo,ali je res vzrok samo mleko.

Anonimen -> RE: Sojino mleko 11.mesečnici (30.11.2006 17:24:50)

Hvala za odgovore!

shooo -> RE: Sojino mleko 11.mesečnici (3.12.2006 23:42:00)

seveda lahko! nasa kravjega sploh ne pije(tudi skute noce jesti ko pa si sir samo nese v usta jo zmrazi.) stara je 10 mesecev in odkar je nehala dojiti - pri 8[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]- pije rizevo melko , obcasno sojino.

Stran: [1]