Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: S katero GH ste začeli pri zaprtem dojenčku? 27.11.2006 10:57:55
|
|
|
|
TONČI.
|
Banana zelo zapira. Kaj pa če mu daš jabolko. To pri nas veliko prakticiramo, ko so otroci zaprti.
|
|
|
|
RE: S katero GH ste začeli pri zaprtem dojenčku? 27.11.2006 15:51:42
|
|
|
|
irena111
|
vsi mlecni izdelki odpirajo, kaksna cvetaca, spinaca, pire, juhice, koruzni zdrob. jaz sem namesto kravjega mleka uporabljala sojino. Vsekakor pa je super za take primere jabolko- pa se zdravo je
|
RE: S katero GH ste začeli pri zaprtem dojenčku? 27.11.2006 18:21:43
|
|
|
|
tati2
|
Jaz sem ji dala kašico id sliv (frutek), pa tudi jabolko jemo vsak dan in se ji je prebava ka uredila, sicer pa jabolko vedno zmešam še z drugim sadjem.
|
|
|
|
RE: S katero GH ste začeli pri zaprtem dojenčku? 27.11.2006 19:06:17
|
|
|
|
lenika
|
Pri jabolku pazi, da ga ponudiš takoj, ko ga naribaš. Ker nekoliko postano jabolko zapira.
|
|
|
|
RE: S katero GH ste začeli pri zaprtem dojenčku? 27.11.2006 19:11:31
|
|
|
|
Alisa
|
Jaz mu zaenkrat dajem jabolčno kašico, včasih dodam hruško. Pa smo tud bili prej bolj zaprte sorte.
|
|
RE: S katero GH ste začeli pri zaprtem dojenčku? 3.12.2006 22:41:20
|
|
|
|
mojsoncek
|
Jabolko, olupljena in kuhana hruska (vsaj na zacetku), grozdje (je malo vec dela s "pripravo", lahko ga tudi pretlacis cez gosto cedilo in ponudis sokec), melona... Vecinoma vse sadje dela dobro prebavo, razen benan seveda. lp
|
|
|
|
RE: S katero GH ste začeli pri zaprtem dojenčku? 5.12.2006 21:57:02
|
|
|
|
Vesnika
|
Nam so pomagale kašice HIPP iz sliv, pa obvezno, ko je bil zaprt, je dobil namesto čajčka kar slivov sokec , tudi od HIPP-a. Drugače pa poženejo tudi močno sladkane kamilice (čajček seveda)!
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Izbira bankekrtkovaKatero banko bi izbral?NKBM (
19%)
A Banka (
12%)
SKB (
13%)
NLB (
42%)
Unicredit (
15%)
Število vseh glasov: 209Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!