Gina
|
Uf, a sta poročena? Ker če nista, pa si ti prijavljena na drugem naslovu, boš morala najbrž dokazovat, da si res tam živela. Če sta pa poročena, pa stalno bivališče ne igra nobene vloge. Vse kar je pridobljeno v času zakona, se deli na pol. Drugače ti pa moram povedat, da se vse preživi, čeprav izgleda zdajle zelo tragično. Meni je tudi bilo tisti hip obupno zanič. IN ni vedno nujno, da se reči obrnejo napačno. Moj bivši je tudi izgledal obupno nepripravljen se pogovarjat o čemerkoli. Vendar se je dolgoročno vse rešilo. Tudi otroka redno vidi, redno plačuje... Res pa je, da jaz nisem hotela materialnega praktično nič, kljub svojemu vložku. Nekaj malega sva se dogovorila, pa še to je trajalo, da sva se zmenila. Ampak meni to ni bilo bistveno. Tudi razumeva se zdaj super. Še nikoli prej tako. Hočem reči, da ni vedno vse tako črno, kot na začetku izgleda. Leta prinesejo tudi lepe reči, lepe dneve. Razrešijo stare zamere, prepire, vsi se pomirijo. Veš, čeprav se ti zdi, da se usoda igra s tabo, ti po moje hoče najboljše. Saj si zaslužiš lepše življenje, kot tako, ki si ga živela, a ne! Nekoga, ki ti bo dajal ljubezen, ki mu boš lahko zaupala, ki te bo imel vedno rad, ne le na obroke. Izjokaj se, povej reči, ki te težijo prijateljicam ali komu, ki mu zaupaš. Potem pa boš videla, da bodo počasi tudi možgani začeli delat tako, kot je treba. In počasi boš našla smisel življenja nekje in z nekom, kjer ti bo resnično lepo. Pa tvojemu otroku tudi. Drži se!
|