|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Priimek-neporočena
26.8.2004 11:14:10   
Karina&Laura
Zdravo,

zanima me še, kako je z priiimkom otroka. S fantom sva neporočena, ali je vseeno ali ima otrok samo njegov priimek ali je bolje da ima oba da ne bi bilo kje komplikacij, kaj menite, kako je z vami neporočene?

Hvala za odgovore in pomoč

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Priimek-neporočena
26.8.2004 11:50:13   
Donja
Mi smo tudi koruzniki. Prijavljeni na skupnem naslovu. Mali pa ima priimek samo od očeta. Do zdaj še nisem imela nobenih komplikacij. Letos bo star 4 leta. V bistvu pa sta moja starša tudi koruznika in imava oba z bratom priimek po očetu. Ni bilo nikoli nič narobe, razen včasih neprijeten občutek v OŠ, ko se te spraševali zakaj pa se mama drugače piše. Takrat je bilo to bolj redko. Zdaj pa je bolj moderno.:)-

(odgovor članu Karina&Laura)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Priimek-neporočena
26.8.2004 11:58:11   
Anonimen
Predlagam ti samo en priimek, ker so z dvema same težave, nikoli noben prav ne napiše /vezaji, brez vezajev, pomišljaji/ pol pa še nekateri pripomnijo. "otrokov priimek, ne maminega", ker imajo navadno ženske dva priimka.

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Priimek-neporočena
31.8.2004 9:40:11   
BarbaraB
Jaz sem v porodnišnici za otrokov priimek navedla le očetovega, naknadno pa sva se odločila, da mu zaenkar dava kar oba. V bistvu je vseeno in je to povsem tvoja odločitev. Mi smo se zaenkar odločili tako, za naprej bomo pa videli.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Priimek-neporočena
7.9.2004 12:37:20   
TARA in MAJ
MOJ MALI IMA OBA PRIIMKA ZAKAJ BI IMEL SAMO OČETOVEGA JE MOJ KAJ MAN VREDEN PROBLEMOV PA NIMAM NIKJER. SLIŠALA PA SEM DA ČE POTUJEŠ ČEZ MEJO BREZ OČETA SAMA Z OTROKOM IN NJEGOVIM PRIIMKOM MORAŠ IMETI ROJSTNI LIST SICER PA PREVERJAJO NA MEJAH.:bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Priimek-neporočena
7.9.2004 23:06:03   
malena24
tara, saj ni res!!!!! moja hcera ima tud (samo) ocetov priimek, in VELIKO hodimo prek meje - pa ne samo v sosednje drzave - in se NIKOLI ni bilo problemov! NEUMNOST! dokler je otrok prijavljen na istem naslovu kot jaz, lahko ima priimek hjgfzuegftbzewegbusgbusgf, to je tistim na meji bas svejedno....
LP, :sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Priimek-neporočena
8.9.2004 9:37:02   
TARA in MAJ
:bravo:možno saj pravim dasm le tako slišala sicer pa naj da otroku vsak tak priimek kot mu paše loh tud takega kot si ga navedla ti MALENA24;)

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Priimek-neporočena
8.9.2004 12:27:32   
malena24
hehehe ;) ;) ;)

LP, :sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?