|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: KOZA+ moj bivsi :(
20.11.2006 11:55:37   
sneška_
No in pol sm ga dobesedno ignorirala 2 dni, naslednji dan me je blokiral na MSN in odsel na stari naslov.....

Sama si dala odgovor je že na starom naslovu in pri ta drugi punci
Sam te je blokiral i ne bit naprej ti ta koza
Punca osvesti se začni živet svoje življenje in izrihtaj si preživnino
Vsak ima svojo srečo  vživljenju boš i ti svojo našla nekje

Najdojenček

(odgovor članu KiSsMyAsS)
Neposredna povezava do sporočila: 26
20.11.2006 12:08:56   
PiaM
Kot da sta oba stara 16 let, ne vem no...user posted image user posted image
Otroci imajo otroke, bi jaz rekla. Kaj je zdaj tu pomemben Msn ali kaj? Daj se spravi k sebi, no, že zavoljo otroka in pusti dedca pri miru.Saj vem da ti je težko.Pa oprosti ostrim besedam...
Vso srečo v življenju.

(odgovor članu sneška_)
Neposredna povezava do sporočila: 27
20.11.2006 12:36:57   
srki
Edino dobro, kar si naredila ja, da si šla stran od njega in upam, da za vedno. Imaš kje biti, imaš največji zaklad na svetu-sina. Če ti je hudo zato, ker te je zapustil-kaj pa si imela v končni fazi od njega. NIČ.

Živi naprej, bodi vesela, da si ga zapustila, veš koliko je takih, ki leta in leta vztrajajo v taki vezi in upajo, da bo enkrat bolje.....

In ne misli, da te pa sedaj noben ne bo hotel, ker imaš že otroka. Dosti sorodnih duš hodi po svetu.

Lep dan.

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 28
20.11.2006 13:05:36   
Samoyedka
otroc, otroc... Pa ne mislim vajinega user posted image Tale tvoj tip je očitno zelooooo nezrel za vlogo očeta in partnerja, pa rahlo odvisen od chata, mirca, interneta, iger itd.se mi zdi. Ti bi pa pri svojih letih že tudi lahko malo manj naivna bila, punca, pa brez zamere. Mlada si še, otrok pa tudi ne bi smel biti problem pri spletanju novih zvez- če bo tipa otrok motil, mislim, da tak ni pravi, se ti ne zdi?
Drži se.

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 29
20.11.2006 13:29:46   
Micy
In kaj točno je zdej problem? Tip je kreten, ti si se ga rešila in to je to.
A ni bolje bit sama z kot pa s takim kretenom??

se strinjam kot pribito

Love is in di er.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
20.11.2006 14:06:19   
Anonimen
Ne dopisuj se več z njim pa te njegove besede ne bodo prizadele.
Sicer pa nevem kako naj bi to preko msn-ja funkcioniralouser posted image
Glede te "koze"...pozabi na oba.
Vem da ti bo težko a vseeno bolje ti bo brez njega kot pa z njim. Obveznost do otroka mora imeti - torej preživnino. Če ga bo hotel obiskati mu to dovoli.
Mlada si še...nekdo se bo našel zate in tvojega sinčka...ampak ne išči preko msn-jauser posted image

Le pogumno!!!

(odgovor članu Micy)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
20.11.2006 14:17:31   
ronja
Ej, pikica, glavo pokonci! ja, seveda boš dobila novega partnerja, precej boljšega od tega! Saj tale online zveza na vsak mesec 1x se pa res ni mogla obnest!
Pa saj fantje tudi niso več tako za luno, da če maš user posted image , si pa že kar odpisana! Moja dva sta se ločila po 30 letih, mata 3 otroke in sta si oba našla vsak novega partnerja, ki mata tudi oba otroke od prej - torej brez panike!

Se stirinjam s tistim, boljše sama kot s kretenom! če si sama, boš dobila boljšega, če je kreten zraven, je to težje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
20.11.2006 15:13:53   
Taula
Vesela bodi da si se ga znebila, uredi si preživnino in živi naprej.
Pa nisi ti koza, on je en user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 33
20.11.2006 15:18:31   
smrka
Zmedena situacija, ampak:

- ne klici ga in ga pozabi!!!! Naj se lepo **** s tisto "kozo", jest ga nebi sprejela nazaj tudi ce se vrne in te prosi odpuscanja, ma ni sans!!! Probaj zazivet na novo... zaljubi se v kakega normelnega, njemu pa reci CAU CAU AMORE CAU!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
20.11.2006 22:55:53   
Anonimen
KiSsMyAsS - moje povabilo na kavo (še od lani) še vedno velja. user posted image

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
21.11.2006 0:27:56   
Anonimen
pa daj no, tale te sploh ni vreden

če te je s tako lahkoto zapustil z user posted image , tebi pa govori da peca ribe...

samo pomahaj mu v slovo in zapri vrata za seboj!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
21.11.2006 11:19:14   
mojamura
na nek način se lahko postavim v tvoje čevlje...tudi sama sem se zaljubila in po kratkem času s tem moškim tudi zanosila. tudi jaz sem svet gledala skozi 'rožnata očala' in mislila da se pravljica nikdar ne bo končala....a kaj, ko se je ta pravljica kar hitro preobrnila v nočno moro.

ne skrbi, edini tvoj 'greh' je, da si naivna, vendar boš tudi to s časom prerasla.

Če drži to, kar sem nekje prebrala, da ženska od takega partnerja, kot je tvoj, sedemkrat odide in se šekrat vrne...potem te čaka še dolga pot. mogoče pa rabiš tako 'šolo', ki te bo pripravila in izoblikovala v odraslo osebo sposobno živeti v tem svetu, ki je vse prej kot rožnat, najbolj zaradi ljudi, ki živijo v njem.

punca glavo gor.....

naj ti pa povem, da imam tudi jaz iz prejšnje veze otroka, ampak sem kljub temu spoznala čudovitega moškega, ki je sprejel mene v celem paketu, se pravi skupaj z otrokom. tudi z njim imava skupnega otroka in imamo vsi radi.,

tako da....ne obupatuser posted image user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

Neposredna povezava do sporočila: 37
21.11.2006 11:49:17   
soncicaT
Oprosti, sprva nisem mislla nič napisat, ampak..

Kako si lahko tako naivna????? Da greš zaupat neki tuji zenski, ki ti je ze itak grozila, da "te bo ubila", itd???!!!

Pa daj se postavi zase, uzivaj lajf, tega tepca pa pusti pri mru.

Čiao.

Neposredna povezava do sporočila: 38
21.11.2006 19:04:20   
Anonimen
Meni so pa take igrice čist adio.
A si z mano, al pa nisi. Me ljubiš al me pa ne. Če me ne - adio. Otrok gol al pa dol. Brez veze.
Dejte že odraste, otroc, prosim.

(odgovor članu soncicaT)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
24.11.2006 18:08:25   
mmijau
Živiš sama z otrokom, to je to. Vse okoli ni pomembno in nima teže. Uživaj z otrokom, opazuj njegov razvoj, ... Ostale traparije pa lepo prosim, daj na stran. Sedaj si mati, ki vzgaja otroka. user posted image

ŽIVLJENJE JE LEPO, ČE GA ŽIVIŠ,.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
24.11.2006 21:38:19   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ne dopisuj se več z njim pa te njegove besede ne bodo prizadele.

user posted image user posted image user posted image   Pa tak simpl je, a ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?