KiSsMyAsS
|
Spoznala sva se 3 leta nazaj - takrat sva zacela cvekati na mircu. Ob istem casu se je pojavila ena koza, ki mi je zacela grozit, da me bo ubila in da ve kje sem doma itd. Rekla mi je da si to zasluzim, saj sem se vmesala med njiju (mojga) in pa njo. Pa ga jst vprasam a je to res, je reku da je se pozna ne in ne ve kdo je ta zenska. Pa je grozila obema, vse sorte, ampak on se ni dal in tako sva mi2 postala par. Kaksen mesec je posiljala se grozilne smse (njemu), koncno pa je odnehala. Imela sva se kul in fino, po enem letu sva dobila sinka. Res je, da ga ni niti enkrat previl, ampak ga je imel rad. Preselila sem se k njemu in pozrla marsikatero krepko iz ust njegove mame. Prilagajati sem se morala njenim nacelom (seveda pod njeno streho), pa sva se zmenila cimprej na svoje in mir pred vsemi. On se je odlocil za sluzbo vojske (med vsemi sluzbami, ki so mozne) in ze takrat so se zaceli problemi. Ko sem mu rekla, da pa to ni najbols za nas, je reku ehhh sej to hitr mine (usposabljanje 3 mesece), videla bi ga le za vikend, tacas pa bi prenasala njegovo mamo. Ne hvala. Sm mu rekla, ok naj gre za ta siht, ampak naj ve, da mi je hudo in da tega nemorm kr sprejet. Vmes sem sla k moji mami, ker sva en dan imela super velik prepir in nism mogla vec prenest vsega kar se je nabralo. Od takrat sva bila na vezi online. In parkrat je prisel k meni. Kar naenkrat pa je zacel "zginjati" - rekel je takoj pridem pa ga ni bilo po 5, 6 ur. 1 mesec mi ni rekel niti besede in nisem vedela kje je, kaj pocne. Po 1 mesecu pride nazaj in ga vprasam kje pa da je bil - igrali smo igrce pri kolegu. V tem casu je bil tut sam doma, njegova mama je bila v Srbiji. Zato mu za te igrce nism verjela. In se zdej ne vem kaj je res. Pa sva se zmenila in dogovorila, da mi bo povedal kam gre in kdaj pride. Obljubil je in vse je bilo kul 3 dni. Tisti dan sem imela eno delavnico od 9-15, pa sem prejsni dan rekla, da pridem ob 15. Res sem prisla, mu napisem par besed. On pa nic. Pride cez 4 ure in mi rece dej ne bit jezna, bil sem zunaj. Hvala lepa, spet ni povedal, jst pa cakala ko ena krava. No in pol sm ga dobesedno ignorirala 2 dni, naslednji dan me je blokiral na MSN in odsel na stari naslov..... Kaksen mesec dva nazaj se mi je tista zenska, ki sem se jaz vmesala med njiju javila in opravicila : "Brezveze da sva se prepirali itd. oprosti". Sm jo vzela zares in ji zaupala. Dala sem ji njegov stari naslov MSN-ja, ki ga ni uporabljal kako leto, ces da bi ga malo povprasala o tem in onem, jst bi pa zvedla kako stvar. Itak nism vedla da bo sel na ta naslov. Pa se je zgodilo glih to. Starega je blokiral in sel na tega. Groza. Ona je rekla, da pac nebo povedala kdo je in to, pa mu je vse izdala. Povedala mu je kaj sem hotla zvedet in to, on je seveda potegnil z njo in mi rekel : "Da ves, da je 1000x bolj prijazna od tebe, pa se z njo pogovarjam 1 dan." Potem je napisal, da kako se je v petek z njo imel lepo - in ona napisala isto za njega, torej drzita skupi in jst pa nevem kaj naj naredim. Zaupala sm obema, zdej sm pa s tamalim ostala sama, ona2 sta pa oba proti men. Sicer mi je vseeno ce je ona proti men, ampak je s tem se njega notr potegnila. KOZA ENA.
< Sporočilo je popravil KiSsMyAsS -- 20.11.2006 9:00:12 >
|