|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KOZA+ moj bivsi :(
20.11.2006 8:58:58   
KiSsMyAsS
Spoznala sva se 3 leta nazaj - takrat sva zacela cvekati na mircu. Ob istem casu se je pojavila ena koza, ki mi je zacela grozit, da me bo ubila in da ve kje sem doma itd. Rekla mi je da si to zasluzim, saj sem se vmesala med njiju (mojga) in pa njo. Pa ga jst vprasam a je to res, je reku da je se pozna ne in ne ve kdo je ta zenska. Pa je grozila obema, vse sorte, ampak on se ni dal in tako sva mi2 postala par. Kaksen mesec je posiljala se grozilne smse (njemu), koncno pa je odnehala.

Imela sva se kul in fino, po enem letu sva dobila sinka. Res je, da ga ni niti enkrat previl, ampak ga je imel rad. Preselila sem se k njemu in pozrla marsikatero krepko iz ust njegove mame. Prilagajati sem se morala njenim nacelom (seveda pod njeno streho), pa sva se zmenila cimprej na svoje in mir pred vsemi. On se je odlocil za sluzbo vojske (med vsemi sluzbami, ki so mozne) in ze takrat so se zaceli problemi. Ko sem mu rekla, da pa to ni najbols za nas, je reku ehhh sej to hitr mine (usposabljanje 3 mesece), videla bi ga le za vikend, tacas pa bi prenasala njegovo mamo. Ne hvala. Sm mu rekla, ok naj gre za ta siht, ampak naj ve, da mi je hudo in da tega nemorm kr sprejet.

Vmes sem sla k moji mami, ker sva en dan imela super velik prepir in nism mogla vec prenest vsega kar se je nabralo. Od takrat sva bila na vezi online. In parkrat je prisel k meni. Kar naenkrat pa je zacel "zginjati" - rekel je takoj pridem pa ga ni bilo po 5, 6 ur. 1 mesec mi ni rekel niti besede in nisem vedela kje je, kaj pocne. Po 1 mesecu pride nazaj in ga vprasam kje pa da je bil - igrali smo igrce pri kolegu. V tem casu je bil tut sam doma, njegova mama je bila v Srbiji. Zato mu za te igrce nism verjela. In se zdej ne vem kaj je res.

Pa sva se zmenila in dogovorila, da mi bo povedal kam gre in kdaj pride. Obljubil je in vse je bilo kul 3 dni. Tisti dan sem imela eno delavnico od 9-15, pa sem prejsni dan rekla, da pridem ob 15. Res sem prisla, mu napisem par besed. On pa nic. Pride cez 4 ure in mi rece dej ne bit jezna, bil sem zunaj. Hvala lepa, spet ni povedal, jst pa cakala ko ena krava. No in pol sm ga dobesedno ignorirala 2 dni, naslednji dan me je blokiral na MSN in odsel na stari naslov.....

Kaksen mesec dva nazaj se mi je tista zenska, ki sem se jaz vmesala med njiju javila in opravicila : "Brezveze da sva se prepirali itd. oprosti". Sm jo vzela zares in ji zaupala. Dala sem ji njegov stari naslov MSN-ja, ki ga ni uporabljal kako leto, ces da bi ga malo povprasala o tem in onem, jst bi pa zvedla kako stvar. Itak nism vedla da bo sel na ta naslov. Pa se je zgodilo glih to. Starega je blokiral in sel na tega. Groza. Ona je rekla, da pac nebo povedala kdo je in to, pa mu je vse izdala. Povedala mu je kaj sem hotla zvedet in to, on je seveda potegnil z njo in mi rekel : "Da ves, da je 1000x bolj prijazna od tebe, pa se z njo pogovarjam 1 dan."

Potem je napisal, da kako se je v petek z njo imel lepo - in ona napisala isto za njega, torej drzita skupi in jst pa nevem kaj naj naredim. Zaupala sm obema, zdej sm pa s tamalim ostala sama, ona2 sta pa oba proti men. Sicer mi je vseeno ce je ona proti men, ampak je s tem se njega notr potegnila. KOZA ENA. user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil KiSsMyAsS -- 20.11.2006 9:00:12 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KOZA+ moj bivsi :(
20.11.2006 9:03:31   
Anonimen
Nekej me zanima, sta vidva še skupaj???? Ker če nista, toliko bolje. Če pa slučajno sta, ne vem kaj sploh še iščeš pri njemu.

(odgovor članu KiSsMyAsS)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
20.11.2006 9:05:53   
KiSsMyAsS
Nisva, sm ze septembra odsla k moji mami, sem pa ostala sama s tamalim, on pa veselo "peca ribe" - vsaj tako je napisu. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.11.2006 9:11:54   
Anonimen
In kaj točno je zdej problem? Tip je kreten, ti si se ga rešila in to je to. user posted image  
A ni bolje bit sama z user posted image  kot pa s takim kretenom??

Dej no, 1 mesec je igrce igral?? user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4
20.11.2006 9:15:37   
lan
Pravilno si se odločila,zase in za svojega malčkauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.11.2006 9:22:34   
muza

On je kreten in to zelo mlad in neizkušen. Mislim, da si pametnejša od njega in boš kljub toleranci in rahli naivnosti potegnila črto in izbrala pametno odločitev. Misli na otroka in poizkusi poiskati sebi vrednega človeka, tako bo tudi za otroka še najbolje.
In koliko je "mlad" ta tvoj vojak?

Neposredna povezava do sporočila: 6
20.11.2006 9:23:25   
tulip
Bedak ostane bedak, nekaj časa se lahko maskira, ampak prej ali slej dela tako kot prej....
Verjetno je težko, ampak pomisli, si želiš celo življenje preživeti na tak način? Ljudje smo vendar vredni spoštovanja in tvoj user posted image  tudi, zato punca, glavo gor in ne dovoli mu, da dela tako z vama.
Srečno!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7
20.11.2006 9:26:01   
KiSsMyAsS
On je 24 jst pa 23. Pa a ste prepricane, da bo kdo hotu met zensko, ki ma otroka iz prejsnje zveze. Vsak hoce met svoje. Jst nevem vec kaj nej, pa tip se zanalasc pisari take zadeve, da me se bolj prizadeneuser posted image

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.11.2006 9:28:37   
lan
Če te bo imel dovolj rad,bo tudi tvojega otroka brez problemov sprejel!

Neposredna povezava do sporočila: 9
20.11.2006 9:29:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KiSsMyAsS

Spoznala sva se 3 leta nazaj - takrat sva zacela cvekati na mircu. Ob istem casu se je pojavila ena koza, ki mi je zacela grozit, da me bo ubila in da ve kje sem doma itd. Rekla mi je da si to zasluzim, saj sem se vmesala med njiju (mojga) in pa njo. Pa ga jst vprasam a je to res, je reku da je se pozna ne in ne ve kdo je ta zenska. Pa je grozila obema, vse sorte, ampak on se ni dal in tako sva mi2 postala par. Kaksen mesec je posiljala se grozilne smse (njemu), koncno pa je odnehala.

Imela sva se kul in fino, po enem letu sva dobila sinka. Res je, da ga ni niti enkrat previl, ampak ga je imel rad. Preselila sem se k njemu in pozrla marsikatero krepko iz ust njegove mame. Prilagajati sem se morala njenim nacelom (seveda pod njeno streho), pa sva se zmenila cimprej na svoje in mir pred vsemi. On se je odlocil za sluzbo vojske (med vsemi sluzbami, ki so mozne) in ze takrat so se zaceli problemi. Ko sem mu rekla, da pa to ni najbols za nas, je reku ehhh sej to hitr mine (usposabljanje 3 mesece), videla bi ga le za vikend, tacas pa bi prenasala njegovo mamo. Ne hvala. Sm mu rekla, ok naj gre za ta siht, ampak naj ve, da mi je hudo in da tega nemorm kr sprejet.

Vmes sem sla k moji mami, ker sva en dan imela super velik prepir in nism mogla vec prenest vsega kar se je nabralo. Od takrat sva bila na vezi online. In parkrat je prisel k meni. Kar naenkrat pa je zacel "zginjati" - rekel je takoj pridem pa ga ni bilo po 5, 6 ur. 1 mesec mi ni rekel niti besede in nisem vedela kje je, kaj pocne. Po 1 mesecu pride nazaj in ga vprasam kje pa da je bil - igrali smo igrce pri kolegu. V tem casu je bil tut sam doma, njegova mama je bila v Srbiji. Zato mu za te igrce nism verjela. In se zdej ne vem kaj je res.

Pa sva se zmenila in dogovorila, da mi bo povedal kam gre in kdaj pride. Obljubil je in vse je bilo kul 3 dni. Tisti dan sem imela eno delavnico od 9-15, pa sem prejsni dan rekla, da pridem ob 15. Res sem prisla, mu napisem par besed. On pa nic. Pride cez 4 ure in mi rece dej ne bit jezna, bil sem zunaj. Hvala lepa, spet ni povedal, jst pa cakala ko ena krava. No in pol sm ga dobesedno ignorirala 2 dni, naslednji dan me je blokiral na MSN in odsel na stari naslov.....

Kaksen mesec dva nazaj se mi je tista zenska, ki sem se jaz vmesala med njiju javila in opravicila : "Brezveze da sva se prepirali itd. oprosti". Sm jo vzela zares in ji zaupala. Dala sem ji njegov stari naslov MSN-ja, ki ga ni uporabljal kako leto, ces da bi ga malo povprasala o tem in onem, jst bi pa zvedla kako stvar. Itak nism vedla da bo sel na ta naslov. Pa se je zgodilo glih to. Starega je blokiral in sel na tega. Groza. Ona je rekla, da pac nebo povedala kdo je in to, pa mu je vse izdala. Povedala mu je kaj sem hotla zvedet in to, on je seveda potegnil z njo in mi rekel : "Da ves, da je 1000x bolj prijazna od tebe, pa se z njo pogovarjam 1 dan."

Potem je napisal, da kako se je v petek z njo imel lepo - in ona napisala isto za njega, torej drzita skupi in jst pa nevem kaj naj naredim. Zaupala sm obema, zdej sm pa s tamalim ostala sama, ona2 sta pa oba proti men. Sicer mi je vseeno ce je ona proti men, ampak je s tem se njega notr potegnila. KOZA ENA. user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 10
20.11.2006 9:29:29   
GATA
Glavo gor! Tud take ženske (mamice) kot si ti dobijo partnerja.

Uredi si preživnino - čimprej.

Srečno.

Neposredna povezava do sporočila: 11
20.11.2006 9:33:51   
baguSka
Ljudje smo vendar vredni spoštovanja in tvoj tudi, zato punca, glavo gor in ne dovoli mu, da dela tako z vama.

Sori, ampak kiss ne spostuje tud sama sebe ne. Ce ni odkorakala stran preden sta sploh mela otroka in se je ze tkole obnasu, pol ne vem zakaj bi se zdej.. Ocitno ji tkole pase user posted image  Kolk sta stara je pa itak ze jasno..

Kiss upam da vsaj zdej (ceprav na skodo otroka) vids, da dec ni se zrel za otroka. Imeti rad se ne pomen tega. In on glih tko se ni zrel met familjo. Skoda, res skoda, da si bla tko slepo zaljubljena in res upam, da si vsaj zdej mal k pameti prsla, ceprav mam filing, da bi ga rada na vsak nacin nazaj.. Dej za voljo otroka ga pust pr mer in bejz stran. Pust mu stike z otrokom, to je pa tud vse. Bod no ze pametna in se postav na svoje noge. Mogoce je pa vsaj tebe otrok spravu k pameti, ce ze njega ni user posted image

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.11.2006 9:35:21   
rija
Predvidevam, da si ta KOZA ti....

Pa brez zamere.....ampak da si tako bedasta in mu kupiš vse te oslarije, presega vsako mero zdrave pameti.

Neposredna povezava do sporočila: 13
20.11.2006 9:35:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KiSsMyAsS

On je 24 jst pa 23. Pa a ste prepricane, da bo kdo hotu met zensko, ki ma otroka iz prejsnje zveze. Vsak hoce met svoje. Jst nevem vec kaj nej, pa tip se zanalasc pisari take zadeve, da me se bolj prizadeneuser posted image

Pozabi tega "otroka".

Ja pa moški sprejmejo žensko z otrokom in otroka če jo imajo res radi.
V vsakem primeru bi bila raje celo življenje sama k s takim "smrkavcem".
Prvo poskrbi zase in za otroka. Zase predvse  v smislu da prenehaš z mišljenjem da ženska rabi moškega ob sebi da preživi. Preživi lahko tudi sama, je pa res da je lepše v dvoje.
Okrepi si svojo samozavest, pa boš videla da boš slej ko prej spoznala človeka, ki te bo cenil in spoštoval ter imel rad tebe in tvojega otročkauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 14
20.11.2006 9:36:38   
baguSka
Pa a ste prepricane, da bo kdo hotu met zensko, ki ma otroka iz prejsnje zveze.

Tole bi ti sicer mogla ze prej razmisljat. Sicer pa, a si raj sama z otrokom al mas raj deca, ki te sekira in se tko obnasa do tebe??

Glede njega pa: itak je jasno, da mu ni vec do tebe. In zakaj se mu pustis prizdet??? In to ze tooooolk casa???? Ze od samga zacetka!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 15
20.11.2006 9:40:35   
Anonimen
Sam nekaj mi ni jasno....če sta že toliko časa narazen, zakaj se tolko sekiraš za njega? In v tem pomenu si ti tista, ki je ljubosumna nanj.Sorry, vsaj tako kot pišeš je videti. Kar si z njim imela, si imela, otrok je prišel z enim najlepšim namenom, če pa ne živite več skupaj, se brigaj ti zase on se pa itak že briga zase. Poskrbita samo za otroka, omogoči mu stike in bodita prijatelja že zavoljo otroka. Ker ta vse čuti, opazuje in mu ni lahko, ko tako gleda, kaj počneta njegova starša.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
20.11.2006 10:11:10   
total
Dej nehi se sekirat zardi tega,madona ta tip spolh ni vreden omejanja,skoliraj se in pozab na bedaka,sej te je sam skoristu.Vse se 1x vrne,uživaj z svojim mlačko in se mu posveti,kajti on je zdaj tvoje življenje in verjemi mi,tudi ti boš našča takega,ki te bo mel rad ne pa sral okrg.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
20.11.2006 10:17:21   
Klarita
Matr, kot španjole na POPTV.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 18
20.11.2006 10:44:42   
babylove
po enem letu sva dobila sinka

To je bilo pa pogumno, po 3 mesecih poznanstva zanosit. Potem se pa ženske čudijo, kakšen je oče njihovega otroka, češ da niso vedele, da je tak, da če bi vedele, že ne bi bile z njim ipd.

Pogumno še naprej!

Neposredna povezava do sporočila: 19
20.11.2006 10:54:55   
Nixxon
OK, kolk sta vidva stara?

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 20
20.11.2006 11:00:55   
soncece24
MAdona, ženska, bodi srečna, da si se ga rešla - to je v zadnjih letih najlepše, kaj ti je naredil, da se je spakiral s tvojega življenja. Pa kaj če ma drugo, naj ona prenaša te njegove fore, ker po najkasneje pol leta bo tudi do nje takšen, kot je bil do tebe zdaj na koncu. Ti pa živi svoje življenje, uživaj s tamalim in se potrudi, da ga boš vzgojila tako, da ne bo enkrat isti kot oče. Tebe pa tudi sreča čaka, ampak najprej ga preboli in pozabi, potem pa bo nekdo, ki bo imel rad tebe in tvojega sinka prišel sam od sebe!

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 21
20.11.2006 11:10:50   
Mary Poppins
Adijo pametuser posted image  Tukaj ni v špilu samo ena koza.

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 22
20.11.2006 11:17:38   
didi1
No vsaj ena pametna stvar je da sta narazen, pa še preživnino zrihtej, pa pejt naprej.Boš že srečala nekoga k te je vreden in tvojega malčka.

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 23
20.11.2006 11:18:18   
sato
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

In kaj točno je zdej problem? Tip je kreten, ti si se ga rešila in to je to. user posted image  
A ni bolje bit sama z user posted image  kot pa s takim kretenom??

Dej no, 1 mesec je igrce igral?? user posted image  user posted image  user posted image

Zakaj se še sploh ubadaš s takim bedakom? Pa pojdi še ti ven in "zapecaj" kakega malo bolj odraslega in zrelega fanta. Vso srečo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
20.11.2006 11:50:09   
Anonimen
Sorry, ampak jaz mislim,da si ti bila zelo neumna, da si s takim naredila tok hitr otroka. Me prav zanima kolk časa sta bila skupaj,ko sta se odločila zanj?? Prav tako kolk sta stara. Tako po tvojem postu deluje,da sta še oba zelo mlada,sploh on ,ko se tako obnaša in ti pravi da druge peca. Tako se obnašajo samo mulci,ki se hvalijo. Kakemu zrelemu moškemu na pamet ne bi prišlo,da bi z žensko imel otroka, potem jo pustil z otrokom in se ji hvalil kako je z drugimi. Hvala bogu imam vredi dedca, skupaj sma 4 leta in vrejetn še kakih 6 let ne boma imela otroka, saj se morama res dodobra spoznat. Kaj veš mogoče bom spoznala,da sploh ni ta pravi za mene.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?