Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pokanje nožnice med seksom 19.11.2006 18:01:02
|
|
|
|
Petraa
|
Draga zamenjaj položaj med spolnim odnosom
|
|
|
|
RE: Pokanje nožnice med seksom 19.11.2006 18:04:10
|
|
|
|
Petraa
|
Anonimna če si mogoče rodila je povezano spuščanje zraka tudi s tem.ker se itak nožnica med spolnim odnosom še razširi in bla bla bla.
|
|
|
|
RE: Pokanje nožnice med seksom 19.11.2006 20:08:43
|
|
|
|
Anonimen
|
hehe...meni se to tudi dogaja. In potem nama postane tako smešno,da se težko zberema za nadaljevanje. Verjetn pa je to od tega,ko pride zrak v nožnico. Jaz ponavadi začnem prdkat,ko preidema iz dogy položaja v drugega,ali pa ko med seksom moj dava penis not in ven, tako pride nezaželjen zrak v moje bogastvo.
|
|
|
|
RE: Pokanje nožnice med seksom 19.11.2006 20:41:22
|
|
|
|
Laubica
|
Ja pri nama tudi takrat ko sva od zadaj ali ven not
|
|
|
|
RE: Pokanje nožnice med seksom 19.11.2006 22:29:48
|
|
|
|
Čupka
|
To, da se v nožnico posrka zrak in posledično med seksom potem uhaja ven, je vzrok ohlapnega mišičja v mali medenici. Stene nožnice so ohlapne in ne "dihtajo". Do tega pride med nosečnostjo in po porodu. V najslabšem scenariju to vodi tudi do uhajanja urina, če ne drugače med smejanjem, kihanjem, poskakovanjem, kar se je meni tudi že dogajalo...po tretjem porodu Rešitev je in sicer keglove vaje in še enkrat keglove vaje. Res so zakon, saj so pri meni isto težavo in tudi uhajanje urina, kot jo imaš ti, odpravile 100%!!!
< Sporočilo je popravil Čupka -- 19.11.2006 22:32:54 >
|
|
|
|
RE: Pokanje nožnice med seksom 20.11.2006 18:25:05
|
|
|
|
tadruga
|
že pred porodom se mi je to dogajalo...pa se mi nikoli ni zdelo kaj sramotnega. potem sem začela v nosečnosti s keglovimi vajami, pa še zdaj, ko je od poroda minilo osem mesecev in pol, pridno vadim. res pomagajo, jaz sem bila 10 dni po porodu tip-top. tudi to "prdenje" se je nehalo. še več, zrak lahko, če želim, posrkam v nožnico in ga potem "prdnem". to je praktično pri menstruaciji, ker lahko kri do neke mere zadržujem in se je potem na stranišču znebim. prej se mi je velikokrat zgodilo, da mi je kaj prišlo čez hlačke. keglove vaje vsekakor priporočam...tudi tam doli imamo mišice, ki jih lahko natreniramo.
|
|
|
| Stran: [1] |
kovidLelly28 RRse boste ceplili proti corona virusu?da (
23%)
ne (
52%)
sem že cepljen/a (
26%)
se ne smem zaradi zdravstvenih omejitev (
0%)
Število vseh glasov: 31Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!