|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zobki
15.11.2006 9:40:05   
Badeja

Pozdravljene!

Moj 14, 5 mesečnik, se je odlčil, da si ne bo več umival zobkov. Grize, drži zaprta usta in jih ne odpre za nič na svetu. Do zdaj nisem imela nikoli takšnih problemov. Sem mu že od malega masirala dlesni, nato pa tudi ni bilo nikoli problema s ščetkanjem.
Mislite, da je to, ker sta mu zdaj prišla ven 2 zobka, pa ga je bolelo? Ali pa je to samo neka muha, ki bo trajala 14 dni, potem pa kot da ni bilo nič?
Trudim se ga zamotit, imava 4 različne ščetke- za na prst, pravo ščetko, z '' gumjasto '' glavo.... On drži eno, jaz drugo....

Hvala vam za odgovore, lep dan želim!

Barbara
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zobki
15.11.2006 12:58:23   
smrka
Nasa si tudi ni pustila pa je bila posledica crni zobje odzadaj.... zdaj ji pa peremo pa naj se joka kukr ce..... ampak vecino je zdaj dobra in odpre usta... ji dam kaj v rok, ali pa ji recem da ma umazane zobke in da jih moramo ocistit... Ko se enkrat nabere nekaj crnega za zobmi, je to tesko sprat stran.. nam je ratalo in zdaj ce je treba tudi 3 krat na dan peremo...

(odgovor članu Badeja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: zobki
18.11.2006 12:42:21   
Badeja
Smrka, hvala za odgovor!

Verjetno so bili res krivi zobki, ker zdaj si že 2 dni pusti normalno umivati, kot da se ni nič zgodilo. user posted image

LP

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj je dobro imeti sestro?
V različnih študijah so raziskovalci prišli do zanimivega zaključka: če imate sestro ali več sester imate res srečo v ži...
Okrasitev za noč čarovnic: 9 idej
Približuje se noč čarovnic, zato smo za vas pripravili devet idej, kako lahko izdelate strašljive okraske z vašimi najml...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.