zobki (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

Badeja -> zobki (15.11.2006 9:40:05)

Pozdravljene!

Moj 14, 5 mesečnik, se je odlčil, da si ne bo več umival zobkov. Grize, drži zaprta usta in jih ne odpre za nič na svetu. Do zdaj nisem imela nikoli takšnih problemov. Sem mu že od malega masirala dlesni, nato pa tudi ni bilo nikoli problema s ščetkanjem.
Mislite, da je to, ker sta mu zdaj prišla ven 2 zobka, pa ga je bolelo? Ali pa je to samo neka muha, ki bo trajala 14 dni, potem pa kot da ni bilo nič?
Trudim se ga zamotit, imava 4 različne ščetke- za na prst, pravo ščetko, z '' gumjasto '' glavo.... On drži eno, jaz drugo....

Hvala vam za odgovore, lep dan želim!

Barbara

smrka -> RE: zobki (15.11.2006 12:58:23)

Nasa si tudi ni pustila pa je bila posledica crni zobje odzadaj.... zdaj ji pa peremo pa naj se joka kukr ce..... ampak vecino je zdaj dobra in odpre usta... ji dam kaj v rok, ali pa ji recem da ma umazane zobke in da jih moramo ocistit... Ko se enkrat nabere nekaj crnega za zobmi, je to tesko sprat stran.. nam je ratalo in zdaj ce je treba tudi 3 krat na dan peremo...

Badeja -> RE: zobki (18.11.2006 12:42:21)

Smrka, hvala za odgovor!

Verjetno so bili res krivi zobki, ker zdaj si že 2 dni pusti normalno umivati, kot da se ni nič zgodilo. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

LP

Stran: [1]