Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ginekologinja v Škofji Loki - dr. Stražar 15.11.2006 8:41:20
|
|
|
|
klavdijas
|
Moj nasvet : zamenjaj jo in pojdi k dr. Igličarjevi v ZD.
|
|
|
|
RE: Ginekologinja v Škofji Loki - dr. Stražar 15.11.2006 8:59:47
|
|
|
|
ticika
|
Tudi jaz hodim k njej, pri prvem sončku sem imela uz 6x, pri drugem pa 5 x, prvedva bolj na začetku, potem pa proti koncu. lp
|
|
RE: Ginekologinja v Škofji Loki - dr. Stražar 15.11.2006 9:25:28
|
|
|
|
puncica
|
Tud Igličarjeva ne naredi ne vem kolk UZ če ni potrebno, pri prvi sem imela kar nekaj UZ, ker je vedno ko mi je srček poslušala ga ni bilo, je bila tamala tako zavita tam v trebuščku, pri drugem pa sem imela mislim da 3 UZ, na začetku, ko sem prišla tja zarad glivic, potem ko sem bila redno naročena v 11. tednu, mofologija in na koncu da vidi če je vse ok, mislim da v enem 36 tednu, vmes UZ ni delala. Jaz mislim da že vedo če ni potrebe pač ne delajo UZ in jaz se zarad tega nisem razburjala. Igličarjeva pa ne sprejema več novih se mi zdim, vsaj moja svakinja ni mogla k njej.
|
|
RE: Ginekologinja v Škofji Loki - dr. Stražar 15.11.2006 9:53:41
|
|
|
|
smotka lonib
|
Raje jo zamenjaj. Če pride do kakšnih zapletov, jih ne zna rešiti. Poznam dosti žensk, ki so zamenjale, med njimi tudi jaz. Je zelo prijazna, ampak ko se zaplete nima pojma. Lep pozdrav!
|
|
|
|
RE: Ginekologinja v Škofji Loki - dr. Stražar 15.11.2006 10:03:43
|
|
|
|
ribicau
|
Hvala za nasvete! Bomo videli, kako bo drug teden!
|
|
|
|
RE: Ginekologinja v Škofji Loki - dr. Stražar 15.11.2006 11:04:24
|
|
|
|
TONČI.
|
Čim hitrej stran od nje. Jaz hodim k Rantovi. Dela na 14 dni v ZD Šk. Loka
|
|
|
|
RE: Ginekologinja v Škofji Loki - dr. Stražar 15.11.2006 13:20:10
|
|
|
|
DeVilla
|
Rantova je super!!
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?