|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ginekologinja v Škofji Loki - dr. Stražar
15.11.2006 8:27:47   
ribicau
Zdravo!

Mene pa zanima, če ima še katera to ginekologinjo? Sem namreč v 29. t, pa moram rečt, da sem do sedaj imela šele 2 UZ, enega takoj na začetku in morfologijo. No na NS sem šla pa itak drugam in to ne štejem. Zanima me, če do konca nosečnosti sploh še naredi kakšen UZ? Naslednji pregled imam čez en teden, ko bom v 30. t!

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ginekologinja v Škofji Loki - dr. Stražar
15.11.2006 8:41:20   
klavdijas
Moj nasvet : zamenjaj jo in pojdi k dr. Igličarjevi v ZD.

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.11.2006 8:59:47   
ticika
Tudi jaz hodim k njej, pri prvem sončku sem imela uz 6x, pri drugem pa 5 x, prvedva bolj na začetku, potem pa proti koncu. lp

Imam dva prekrasna sončka, ki mi sijeta in polepšata vsak dan.

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.11.2006 9:25:28   
puncica
Tud Igličarjeva ne naredi ne vem kolk UZ če ni potrebno, pri prvi sem imela kar nekaj UZ, ker je vedno ko mi je srček poslušala ga ni bilo, je bila tamala tako zavita tam v trebuščku, pri drugem pa sem imela mislim da 3 UZ, na začetku, ko sem prišla tja zarad glivic, potem ko sem bila redno naročena v 11. tednu, mofologija in na koncu da vidi če je vse ok, mislim da v enem 36 tednu, vmes UZ ni delala. Jaz mislim da že vedo če ni potrebe pač ne delajo UZ in jaz se zarad tega nisem razburjala.

Igličarjeva pa ne sprejema več novih se mi zdim, vsaj moja svakinja ni mogla k njej.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu ticika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.11.2006 9:53:41   
smotka lonib
Raje jo zamenjaj. Če pride do kakšnih zapletov, jih ne zna rešiti. Poznam dosti žensk, ki so zamenjale, med njimi tudi jaz. Je zelo prijazna, ampak ko se zaplete nima pojma.

Lep pozdrav!

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.11.2006 10:03:43   
ribicau

Hvala za nasvete! Bomo videli, kako bo drug teden!

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.11.2006 11:04:24   
TONČI.
Čim hitrej stran od nje. Jaz hodim k Rantovi. Dela na 14 dni v ZD Šk. Loka

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.11.2006 13:20:10   
DeVilla
Rantova je super!! user posted image

Ena in ena je šest... :)

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.11.2006 18:45:23   
dory
Ce imas rada sebe in se bolj svojega otrocka jo nemudoma menjaj...zaradi nje bi bila kmalu ob otroka, zaradi nje in njene povrsnosti...velikokrat je ze tekla debata o njej in njeni neprofesionalnosti...

jst sem zloo zadovoljna z rantovo...

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?