Ginekologinja v Škofji Loki - dr. Stražar (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

ribicau -> Ginekologinja v Škofji Loki - dr. Stražar (15.11.2006 8:27:47)

Zdravo!

Mene pa zanima, če ima še katera to ginekologinjo? Sem namreč v 29. t, pa moram rečt, da sem do sedaj imela šele 2 UZ, enega takoj na začetku in morfologijo. No na NS sem šla pa itak drugam in to ne štejem. Zanima me, če do konca nosečnosti sploh še naredi kakšen UZ? Naslednji pregled imam čez en teden, ko bom v 30. t!

LP

klavdijas -> RE: Ginekologinja v Škofji Loki - dr. Stražar (15.11.2006 8:41:20)

Moj nasvet : zamenjaj jo in pojdi k dr. Igličarjevi v ZD.

ticika -> RE: Ginekologinja v Škofji Loki - dr. Stražar (15.11.2006 8:59:47)

Tudi jaz hodim k njej, pri prvem sončku sem imela uz 6x, pri drugem pa 5 x, prvedva bolj na začetku, potem pa proti koncu. lp

puncica -> RE: Ginekologinja v Škofji Loki - dr. Stražar (15.11.2006 9:25:28)

Tud Igličarjeva ne naredi ne vem kolk UZ če ni potrebno, pri prvi sem imela kar nekaj UZ, ker je vedno ko mi je srček poslušala ga ni bilo, je bila tamala tako zavita tam v trebuščku, pri drugem pa sem imela mislim da 3 UZ, na začetku, ko sem prišla tja zarad glivic, potem ko sem bila redno naročena v 11. tednu, mofologija in na koncu da vidi če je vse ok, mislim da v enem 36 tednu, vmes UZ ni delala. Jaz mislim da že vedo če ni potrebe pač ne delajo UZ in jaz se zarad tega nisem razburjala.

Igličarjeva pa ne sprejema več novih se mi zdim, vsaj moja svakinja ni mogla k njej.

smotka lonib -> RE: Ginekologinja v Škofji Loki - dr. Stražar (15.11.2006 9:53:41)

Raje jo zamenjaj. Če pride do kakšnih zapletov, jih ne zna rešiti. Poznam dosti žensk, ki so zamenjale, med njimi tudi jaz. Je zelo prijazna, ampak ko se zaplete nima pojma.

Lep pozdrav!

ribicau -> RE: Ginekologinja v Škofji Loki - dr. Stražar (15.11.2006 10:03:43)

Hvala za nasvete! Bomo videli, kako bo drug teden!

TONČI. -> RE: Ginekologinja v Škofji Loki - dr. Stražar (15.11.2006 11:04:24)

Čim hitrej stran od nje. Jaz hodim k Rantovi. Dela na 14 dni v ZD Šk. Loka

DeVilla -> RE: Ginekologinja v Škofji Loki - dr. Stražar (15.11.2006 13:20:10)

Rantova je super!! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

dory -> RE: Ginekologinja v Škofji Loki - dr. Stražar (15.11.2006 18:45:23)

Ce imas rada sebe in se bolj svojega otrocka jo nemudoma menjaj...zaradi nje bi bila kmalu ob otroka, zaradi nje in njene povrsnosti...velikokrat je ze tekla debata o njej in njeni neprofesionalnosti...

jst sem zloo zadovoljna z rantovo...

Stran: [1]