Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kakšne vitamine vse uživate (dodatke k hr... 17.3.2007 8:26:51
|
|
|
|
s.
|
Jaz pijem borovničev sirup, ki vsebuje veliko mineralov in vitaminov. Odličen za nosečnice in tiste, ki veliko športajo in tiste, ki so non stop bolani.
|
|
|
|
RE: kakšne vitamine vse uživate (dodatke k hr... 21.3.2007 9:51:47
|
|
|
|
Anonimen
|
poliko, paštete, sendviče, - najljubši vitamini
|
|
|
|
RE: kakšne vitamine vse uživate (dodatke k hr... 25.3.2007 23:22:15
|
|
|
|
Putka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tianna Kaj pa ELEVIT in TIFOL?? Lahko to dvoje skupaj? Zakaj pa? Po ameriških smernicah je 0,8mg priporočljivo za nosečnice in čisto dovolj (v Tifolu je torej samo polovica priporočenega odmerka). Jaz vzamem en Elevit na dan, presežek folne pa itak dobim z redno prehrano. Sem se že v prvi nosečnosti zdravo prehranjevala, pa sem imela ves čas slab hemogram. Tokrat pa je ob Elevitu kri super!
|
|
|
|
RE: kakšne vitamine vse uživate (dodatke k hr... 26.3.2007 15:38:56
|
|
|
|
and_a
|
kaj pa natal aktiv ste že poiskusile
|
|
|
|
RE: kakšne vitamine vse uživate (dodatke k hr... 26.3.2007 18:50:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja jaz sem ga pila do danes, zdaj pa mi ga je zmanjkalo. Super stvarca. Se mi zdi da je tko naravno. Ti kar priporočam malo kot dodatek. Sicer meni nič ne manjak pa sem si vseeno to kupila kot dodatek, ker je res iz samih takih naravnih sokov. Maš pa v akciji v dm-u z baby bonusom.
|
|
|
|
RE: kakšne vitamine vse uživate (dodatke k hr... 3.5.2007 12:12:41
|
|
|
|
picola1
|
Ja, tale zadevca od hipp-a je res super! Priporočamn vsem, pa še okusna je (vsaj meni). Sicer so pa od hipp-a stvari itak najbolj kvalitetne na tržišču, kolikor sem uspela pobrskat.
|
|
|
|
RE: kakšne vitamine vse uživate (dodatke k hr... 5.5.2007 11:59:26
|
|
|
|
Sandra*
|
b kompleks, tifol, magnesol
|
|
|
|
RE: kakšne vitamine vse uživate (dodatke k hr... 9.5.2007 16:08:55
|
|
|
|
kuan
|
Pozdravljene! Mene pa zanima, če pozna katera tablete Centrum Materna? Sama imam te in CentraMed Mami pa ne vem katere naj jemljem tudi v bodoče, katere so boljše?
|
|
|
|
RE: kakšne vitamine vse uživate (dodatke k hr... 9.5.2007 18:37:12
|
|
|
|
koala
|
Jaz še sicer nisem noseča, a računam na to da bom kmalu, zato sem v lekarni hotela kupiti Elevit, pa ga ni bilo na tržišču, baje da bo ta mesec spet(še nisem šla vprašat) in mi je farmacevtka predlagala centrum materno, samo jaz centrumovih vitaminov nisem nikoli dobro prenašala, zato sem se odločila za centramed mami.
|
pustLelly28 RRali se za pusta našemite skupaj z vašimi otroci?da (
67%)
ne (
33%)
Število vseh glasov: 9Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!