|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prsi- ne vem kam to spada
14.11.2006 21:04:38   
tananejka
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK

Moje so vedno bolj pobožne....koker snamem modrc, že na kolena padejouser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   [Brisano sporočilo]
15.11.2006 14:23:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tananejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
15.11.2006 14:46:01   
Eviii
joj, sm se mogla narezat ob vseh teh vasih tezavah z joskami user posted image .
dejan ima 8 mescev. pred nosecnostjo sm nosla "dobro" trojko. v nosecnosti se je ta "popravla" na odlicno petko. iz principa si nism kupla modrcev stevilka 6. sm rekla, teh jadr pa ze ne bom nosla user posted image . po porodu sm imela grozn naval mleka. so se me se sestre v bolnici ustrasle in so hodle gledat moje joske, iz kirih je kr lilo mleko (ne pretiravam). eno mojo kolegico sm skori prepricala, da zanosi, ko jih je vidla. je rekla, da se pamela anderson lahko skrije user posted image .
no, dejan se kr ne namerava nehat dojit (ja, moski, kaj cmo) in mi jih bo po mojem raztegnu za orng sal. kaj bom pa poleti z njim, mi pa se zdej ni prevec jasno user posted image .

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu SOONka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
15.11.2006 15:14:56   
tinkamiška
user posted image user posted image user posted image sem se mal nasmejala

se pa jst ravno ubadam s tem, da se bom morala sprijaznt, da moje joškice pač niso več za v revijouser posted image , čeprav se moj mož nič ne pritožuje, sem jst mela malo problemov se v kopalkah pogledat v ogledalo...mam en razlog več, da si bom drugo poletje kupila noveuser posted image

poleg tega mam namen met še kakšnega otročka in glede na to, da se se moje joškice spremenile, se zgleda še bojo in boljše, da jih zdej občudujem takšne kot so, ker drugo leto bojo pa še malo bolj mehkeuser posted image

Mah kaj čem, sem pač mamauser posted image

LP,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 29
15.11.2006 17:28:08   
Bonnie_RR
user posted image user posted image user posted image  Imate izjave za crknit! user posted image

Mah, js sem dojila en teden, pa so vseeno povešene.user posted image

Na začetku sem se malo sekirala, potem pa sprijaznila. Sem pač mamica...user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 30
16.11.2006 22:10:07   
HuAnita
Prej sem imela majhne breskve, zdaj so kot posušene slive. user posted image
Ampak jih bom nabildala vsaj do kivijevuser posted image

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 31
20.11.2006 8:33:44   
Ezi
user posted image

(odgovor članu SOONka)
Neposredna povezava do sporočila: 32
20.11.2006 9:13:14   
Tejcha

Js sm daleč od popolnosti, pa se tud zarad tega ne mislim sekirat. Zdej mam vsaj 2 meseca star razlog, user posted image

Drgač so pa tile  nasveti za uporabo ful praktični, bravo punce za iznajdljivost,user posted image

Res ste face,

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu Ezi)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

zanositev
awwa

Koliko časa po prenehanju jemanja kontracepcijskih tablet ste "se trudile", da vam je uspelo zanositi?

prvi mesec (37%)

2-3 mesece (23%)

4-6 mesecev (14%)

7-9 mesecev (4%)

več kot 9 mesecev (22%)

Število vseh glasov: 234

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!