Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prsi- ne vem kam to spada 12.11.2006 19:51:58
|
|
|
|
lelaval
|
Vsaka nosečnost in pood pustita določene posledice na telesu. Tudi na prsih. Žal. Smo pač podobne afriškim mamam.
|
|
RE: Prsi- ne vem kam to spada 12.11.2006 19:55:46
|
|
|
|
Anonimen
|
ja js si dolge puščam
|
|
|
|
RE: Prsi- ne vem kam to spada 12.11.2006 20:00:56
|
|
|
|
SOONka
|
joj.. meni je to tako grdo.... Za mojo deklico bi naredila vse, ampak josk mi je pa vseeno zal.. Le kako naj zdaj kopalke oblecem, ko pa nic nimam. Ali pa poleti oblekco...
|
|
|
|
RE: Prsi- ne vem kam to spada 12.11.2006 20:22:45
|
|
|
|
Gina
|
Jaz imam po vsakem otroku manjše. Po prvem sem se sekirala, zdaj pa ne več. Sem razmislila in ugotovila, da imam raje svoje otroke, kot joške. Ne bi več zamenjala nazaj. Sprijazni se, obojega ne moreš imeti. Tako je. Lahko si greš pa umetne naredit, pa boš mogoče spet malo bolj srečna. Pa podložene modrce nosiš lahko. Ali pa nehaš to jemat kot nekaj groznega in se začneš imeti rada taka, kot si, čeprav nisi čisto po jusu in čisto popolna.
|
|
|
|
RE: Prsi- ne vem kam to spada 12.11.2006 20:25:05
|
|
|
|
SOONka
|
Ima katera umetne? Samo firbec me mantra
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.11.2006 20:37:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Prsi- ne vem kam to spada 12.11.2006 20:45:53
|
|
|
|
Gina
|
Ja no, ok, potem sem pa popolna. Sekiram se itak ne. Ja, sonka, jaz sicer nimam umetnih, ima pa ena moja prijateljica. Je zadovoljna. Sicer po operaciji ni mogla nič, jo je menda ful bolelo, je takrat trdila, da če bi vedela, da bo tako, da ne bi šla. Zdaj pa se ne sprašuje več, je čisto happy.
|
|
|
|
RE: Prsi- ne vem kam to spada 12.11.2006 21:00:02
|
|
|
|
eya
|
Moja prijateljica si jih je tudi dala naredit pred pol leta in je ful zadovoljna z njimi, tudi bolečine niso bile prehude. En dan jo je fejst bolelo, ampak niti tableta ni vzela nobenega. Je pa res, da je bila prej nezadovoljna zaradi premalih prsi, zdaj je pa že druge stvari našla, ki jo motijo na njej...
|
|
RE: Prsi- ne vem kam to spada 12.11.2006 21:03:19
|
|
|
|
Anonimen
|
ma js mam že po naravi velike in zdej so ratale samo še dolge ne da bi ble kej majše. edino kar bi meni pomagalo je dvig prsi operacijski seveda, ampak jih mam raj do kolen kot da i šla to mesarstvo izvajat. moje telo ni bilio nikoli tako popolno, da bi rekla zdej mi pa sam še štrleči joški manjkajo. če vse visi nej pa še joški sem saj skladna
|
|
|
|
RE: Prsi- ne vem kam to spada 12.11.2006 21:07:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz ... kaj pa vem. Jaz sem bila celo življenje brez ... skoraj. Od nosečnosti naprej jih kar nekaj imam. Res so malo bolj navzdol, ampak so. Si jkih je pa moja znanka dala popravit po porodih in se ji zdi zdaj super. Izgleda, da to sploh ni več tako redka stvar.
|
|
|
|
RE: Prsi- ne vem kam to spada 12.11.2006 21:39:02
|
|
|
|
mika
|
jaz pa imam enake kot pred porodom...no preden sem zanosila. imam manjše in se verjetno zato nič niso spremenile, razen bradavic. te pa imam našpičene kot da bi bila non stop horni . dojila sem leto in pol.
|
|
|
|
RE: Prsi- ne vem kam to spada 12.11.2006 21:40:09
|
|
|
|
mika
|
ja js si dolge puščam
|
|
|
|
RE: Prsi- ne vem kam to spada 12.11.2006 22:03:45
|
|
|
|
natalia
|
jaz tudi. letos je moderno.
|
|
RE: Prsi- ne vem kam to spada 12.11.2006 22:05:43
|
|
|
|
Pokora
|
ja js si dolge puščam Lara, s temle si me pa takoooo nasmejala!!! , da sem ti mogla kar povedat!
|
|
|
|
RE: Prsi- ne vem kam to spada 12.11.2006 22:37:28
|
|
|
|
tananejka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pokora ja js si dolge puščam Lara, s temle si me pa takoooo nasmejala!!! , da sem ti mogla kar povedat! Še ena, ki ima vedno daljše ....ma, sm se res nasmejala
|
|
|
|
RE: Prsi- ne vem kam to spada 12.11.2006 22:45:52
|
|
|
|
munip
|
Jest sm pa že pred prvo nosečnostjo govorila, da bom po porodu šla na operacijo, da si jih mal popravim (ne povečam, sam mal gor dvignem). To imam še vedno v načrtu, sam bom še mal počakala, ker bo najbž še kakšna beba (trenutno imam 2), pa še druge investicije so zdej prioriteta (novo stanovanje).
|
|
|
|
RE: Prsi- ne vem kam to spada 12.11.2006 23:12:57
|
|
|
|
SOONka
|
..ampak saj ni treba cakat na naslednjega otroka. tudi ce si ji prej popravis, lahko normalno imas se enega otroka..
|
|
|
|
RE: Prsi- ne vem kam to spada 12.11.2006 23:21:04
|
|
|
|
neja
|
Ja...tudi moje so vedno bolj podobne kokeršpanjelovim uham .
|
|
|
|
RE: Prsi- ne vem kam to spada 12.11.2006 23:46:02
|
|
|
|
Nyah*
|
IZVIRNO SPOROČILO: LARA ja js si dolge puščam IZVIRNO SPOROČILO: neja Ja...tudi moje so vedno bolj podobne kokeršpanjelovim uham . Saj še se sama ne bi bolje opisala . Me veseli, da nisem edina visecka na svetu, ni pa mi zal, bom spet dojila, ko bom , saj dlje kot do tal ne morejo , ali pač?
|
|
|
|
RE: Prsi- ne vem kam to spada 12.11.2006 23:59:50
|
|
|
|
neja
|
Če pa bodo dlje, pa si jih pač čez ramo vržeš za vrat pa bo .
|
|
|
|
RE: Prsi- ne vem kam to spada 13.11.2006 8:19:17
|
|
|
|
Nyah*
|
upam, da bo to vsaj pozimi (namesto šala)...............
|
|
|
|
RE: Prsi- ne vem kam to spada 13.11.2006 11:01:57
|
|
|
|
Felicity
|
Jaz sem še na slabšem, ker sem imela mastitis z abscesom (neki tazga) in so mi morali prerezat oz. luknjico notr zvrtat. Tako, da imam sedaj še brazgotino, stije in povešene dojke. Ma glavno da je otrok zdrav!
|
|
|
|
RE: Prsi- ne vem kam to spada 13.11.2006 12:28:36
|
|
|
|
beti 1
|
Ja, jaz sicer pred prvo nosečnostjo nisem bila kaj prida obdarjena, ampak se verjetno ravno zato vpliv gravitacije ni videl. Se pa zdaj, ko drugič počasi končujem dojenje, fajn pozna seljenje mase iz zgornjih v spodnje predele. Pa še take lepe bele "brčice" mam. V popek se sicer še ne bi ustrelila, ampak sprememba je pa očitna. Če pa mojga prašam bi bil pa najbolj zadovoljen, če bi bla nonstop noseča, ker takrat mam c-d košarico namesto a-b. Me ima pa raje spremenjeno, kot pa razrezano in polno silikona. Pa jaz samo sebe tudi. Bi si dala prej zobe popravit, ki so se mi v obeh nosečnostih še bolj skrižal, kot pa dojke.
|
|
|
|
RE: Prsi- ne vem kam to spada 13.11.2006 12:32:50
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Moje so vedno bolj pobožne....koker snamem modrc, že na kolena padejo
|
tašča in pospravljanje?tailorali vam tašča pride kaj pomagat pri pospravljanju ,kuhanju?da (
11%)
ne (
41%)
včasih (
10%)
nikoli (
18%)
nočem pomoči (
19%)
Število vseh glasov: 527Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!