|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako naj se obnašava?
1.11.2006 17:37:58   
Kuba
Zaenkrat nama še ni uspelo zanosit. Stara sva 30 let. Njegov bratranec je s punco dobil pred kratkim punčko. Oni so naši sosedi. Sedaj pa naju vsak ki pride mimo (prijatelj, sorodnik...)  'gnjavi' kdaj bomo mi kaj imeli. Vsi skupaj mi grejo ze na.... Kako naj se obnašava, kaj ljudje res ne razumejo določenih namigov user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako naj se obnašava?
1.11.2006 18:32:01   
muki1
Ena punca je enkrat rekla, ko jih bodo v Šparu prodajali.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.11.2006 19:07:58   
Anonimen
js bi rekla...a ste kdaj mogole pomislili, da jih želiva imet pa da jih ne moreva? ne vem zakaj se morjo te stvari tako skrivat?

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
1.11.2006 19:31:17   
dulcinea
Ena punca je enkrat rekla, ko jih bodo v Šparu prodajali.

Dober odgovor. Kot, da tistim, ki ne morejo takoj imeti otrok, ni že tako težko. Potem te pa še drugi sprašujejo pa gnjavijo. Da res sam na to misliš.... GROZA

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.11.2006 20:14:22   
lelaval
Enim očitno ni jasno, da so pari, ki si ful želijo otrok, pa jim ne uspe.
Res, da je težko rečt, a morda je res najbolje, da na takšna vprašanja odgovorita, da bi jih imela 10, če bi jih le lahko.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.11.2006 22:40:49   
lučka 25
Midva sva bližnjim sorodnikom in prijateljem povedala, da po kljub daljšem trudu še nimava user posted image . Ostalim pa rečem:
- saj imam že otroka, ampak ne enega ampak 23 (delam namreč v vrtcu in imam v skupini toliko otrok),
- ej, a kej veš kje jih prodajajo. Midva bi pa kupila enega, če ga imajo slučajno v akciji.
Pa morm rečt, da mam pol mir, mi ne rečejo nikol več ker jih s tem čist šokiram, saj ponavadi vse povem tako prijazno, korektno.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.11.2006 22:44:07   
Anonimen
Ljudje običajno ostanejo brez besed (in nepotrebnih komentarjev), ko slišijo čisto resnico.

(odgovor članu Kuba)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
2.11.2006 7:43:42   
mala zirafa
Mogoče, če jim odgovorita, bodo ostali velno tiho.Vredno je poskusit.Pa srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.11.2006 9:25:32   
Kuba
Sej vem, da morda pretiravam, ampak meni je hudo razlagat. Če mi kdo kaj omeni se samo nasmehnem pa naj si misli svoje. Ampak občasno me prav razjezijo. Zdaj pa ko imajo sosedi punčko pa sploh. Morda je res najboljše da rečem, da bomo enega kupli v Šparu, drugega v Merkatorju pa bomo vidli 'kateri je boljši' user posted image

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?