Kako naj se obnašava? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Kuba -> Kako naj se obnašava? (1.11.2006 17:37:58)

Zaenkrat nama še ni uspelo zanosit. Stara sva 30 let. Njegov bratranec je s punco dobil pred kratkim punčko. Oni so naši sosedi. Sedaj pa naju vsak ki pride mimo (prijatelj, sorodnik...)  'gnjavi' kdaj bomo mi kaj imeli. Vsi skupaj mi grejo ze na.... Kako naj se obnašava, kaj ljudje res ne razumejo določenih namigov [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

muki1 -> RE: Kako naj se obnašava? (1.11.2006 18:32:01)

Ena punca je enkrat rekla, ko jih bodo v Šparu prodajali.

Anonimen -> RE: Kako naj se obnašava? (1.11.2006 19:07:58)

js bi rekla...a ste kdaj mogole pomislili, da jih želiva imet pa da jih ne moreva? ne vem zakaj se morjo te stvari tako skrivat?

dulcinea -> RE: Kako naj se obnašava? (1.11.2006 19:31:17)

Ena punca je enkrat rekla, ko jih bodo v Šparu prodajali.

Dober odgovor. Kot, da tistim, ki ne morejo takoj imeti otrok, ni že tako težko. Potem te pa še drugi sprašujejo pa gnjavijo. Da res sam na to misliš.... GROZA

lelaval -> RE: Kako naj se obnašava? (1.11.2006 20:14:22)

Enim očitno ni jasno, da so pari, ki si ful želijo otrok, pa jim ne uspe.
Res, da je težko rečt, a morda je res najbolje, da na takšna vprašanja odgovorita, da bi jih imela 10, če bi jih le lahko.

lučka 25 -> RE: Kako naj se obnašava? (1.11.2006 22:40:49)

Midva sva bližnjim sorodnikom in prijateljem povedala, da po kljub daljšem trudu še nimava [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]. Ostalim pa rečem:
- saj imam že otroka, ampak ne enega ampak 23 (delam namreč v vrtcu in imam v skupini toliko otrok),
- ej, a kej veš kje jih prodajajo. Midva bi pa kupila enega, če ga imajo slučajno v akciji.
Pa morm rečt, da mam pol mir, mi ne rečejo nikol več ker jih s tem čist šokiram, saj ponavadi vse povem tako prijazno, korektno.

Anonimen -> RE: Kako naj se obnašava? (1.11.2006 22:44:07)

Ljudje običajno ostanejo brez besed (in nepotrebnih komentarjev), ko slišijo čisto resnico.

mala zirafa -> RE: Kako naj se obnašava? (2.11.2006 7:43:42)

Mogoče, če jim odgovorita, bodo ostali velno tiho.Vredno je poskusit.Pa srečno!

Kuba -> RE: Kako naj se obnašava? (2.11.2006 9:25:32)

Sej vem, da morda pretiravam, ampak meni je hudo razlagat. Če mi kdo kaj omeni se samo nasmehnem pa naj si misli svoje. Ampak občasno me prav razjezijo. Zdaj pa ko imajo sosedi punčko pa sploh. Morda je res najboljše da rečem, da bomo enega kupli v Šparu, drugega v Merkatorju pa bomo vidli 'kateri je boljši' [sm=smiley36.gif]

Stran: [1]