|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zaposleni v šolstvu...
26.10.2006 18:59:22   
Anonimen
Najprej lep pozdrav. Zanima me, če katera ve kje piše, da je do leta 2007 v šolstvu dovoljeno še zaposlovati za določen čas? Namreč, meni je naša direktorica ob vsakoletnem razgovoru o moji nadaljni zaposlitvi rekla, da me je do drugega leta (mislim, da vključno) še mogoče zaposliti za določen čas. Meni se to zdi ful čudno, ker so mi trenutno že četrtič  podaljšali pogodbo za določen čas enega leta, veliko se je pa govorilo, da lahko po zakonu (?) storijo le dvakrat, tretjič pa za nedloločen čas. Naj povem še to, da delam kot admninistrativni delavec -referent in, da smo delno javni zavod.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zaposleni v šolstvu...
27.10.2006 7:49:42   
Blink1
Mislim, da ti lahko za DČ podaljšajo samo 2x. Razen če naredijo vmes prekinitev (četudi samo en dan), potem to ne velja...tako se znajdejouser posted image

---------------------------------------

---------------------------------------

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.10.2006 8:56:41   
muha1
Tudi jaz delam v šolstvu (nedoločen čas, hvalabogu) in tudi moje sodelavke, ki so za DČ že po štiri ali pet let ne vzamejo za nedoločeni čas. Vendar pa morajo podpisati formular, da se s tem strinjajo, če ne, "letijo na cesto". V zagovor pri nas, da ne sme šefica vzeti za NČ je pa ta, da je vsako leto manj otrok in tako tudi vprašujoče delovno mesto.

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.10.2006 12:25:22   
TONČI.
V šolstvu je ponavadi tako, da te vržejo čez poletne počitnice ven. Tako, nekaterim podaljšujejo že po 5-10 let. Jaz hvala Bogu takoj nedoločen čas. Kar pa gre marsikomu v nos in me sovraži. Pa čeprav nimam nič pri tem. Je šla ena v pokoj.

(odgovor članu muha1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.10.2006 21:57:05   
Anonimen
Mislim, da tukaj velja splošna omejitev zaposlovanja v javni upravi, glede na to, da si administrativna delavka.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
7.11.2006 14:23:50   
FruityTango
Ponavadi tiste, ki so zaposlene za dol. čas, imajo prekinjeno pogodobo čez poletne počitnice. Pozanam pa primere, ki so imeli pogodbo za določen čas, pa so jim to pogodbo podaljševali tudi večkrat kot 2x.
Vse zaposlitve v šolah in vrtcih... je odvisno od ravnatelja oz. ravnateljice, kot povsod pa tudi od vez in poznanstev...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?