Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Poginil je prvi pes države 21.10.2006 18:26:36
|
|
|
|
Anonimen
|
joj.. pa tko lep je bil tale brodi..
|
|
|
|
RE: Poginil je prvi pes države 21.10.2006 18:29:25
|
|
|
|
Maxica
|
Ubogi kuža. Ampak najhujša mi je pa tista, ki jo je prijavil Drnovšek - da je pes kar sam postopoma nehal jesti meso. Halo, saj ni čudno, da je poginil, od oreščkov res ni mogel dolgo živeti, no.
|
|
RE: Poginil je prvi pes države 21.10.2006 19:55:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojoj, a tako bolan je bil, nisme vedela.
|
|
|
|
RE: Poginil je prvi pes države 21.10.2006 20:27:49
|
|
|
|
lelaval
|
Ampak najhujša mi je pa tista, ki jo je prijavil Drnovšek - da je pes kar sam postopoma nehal jesti meso. Halo, saj ni čudno, da je poginil, od oreščkov res ni mogel dolgo živeti, no. Pol ni čudno, da je poginil. Ubogi kužek. Sramota, da predsednik trpinči žival.
|
|
RE: Poginil je prvi pes države 21.10.2006 23:50:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Maxica, tudi jaz semnajprej pomislila, o skoda, pa tolk je bil luskan, takoj zatem pa, da ga je najbrz sam z zelenjavo hranu al pa cem podobnem (ker zarad mesojedcev je tolk kriminala po svetu .. je ena izmed njegovih izjav ) No ja, saj ni vazno, vseeno ga je skoda, cukra kosmatega ..
|
|
|
|
RE: Poginil je prvi pes države 21.10.2006 23:55:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Moje sožalje, g. Drnovšek.
|
|
|
|
RE: Poginil je prvi pes države 22.10.2006 8:39:46
|
|
|
|
Maxica
|
Brodi - vegetarijanec Predsednik je medijem nedavno tudi zaupal, da je njegov kosmatinec povsem spontano nehal jesti meso. "Očitno je tudi on dosegel tako visoko energetsko stanje, da mesa ne rabi več," je razložil v nekem intervjuju. "Kakšne mlečne proizvode ima rad, kot so siri in tako naprej pa tofu. Pa rad ima kruh, ki ga jaz pečem. Izjemno rad, zelo veliko ga poje," je še nadaljeval nekdanji predsednik vlade. Mislim, no comment.
|
|
RE: Poginil je prvi pes države 22.10.2006 9:51:17
|
|
|
|
Rosada
|
Bogi pas!Pa šta je s tom presednikom?Pas jede meso!A on ga prekrstio u vegeterianca!Brodi si mislio o Alah spasi me.I Alah ga spasio.Ne znam kako mogu društva protiv mučenje živali to gledati i ništa napraviti.
|
|
|
|
RE: Poginil je prvi pes države 22.10.2006 22:42:40
|
|
|
|
Anonimen
|
O krizaaaa ... in potem se cudi, da uboga zival pogine? Pes je spontano opuscal meso, ker je dosegel dovolj visoko energetsko stopnjo .. ja, valda, jst sem pa netopir
|
|
|
|
RE: Poginil je prvi pes države 23.10.2006 6:51:21
|
|
|
|
CUKRČEK
|
ja, taka skoraj 100-kiska zverina pa res nui mogla ob oreščkih in tofuju preživet. Bogi pesjanček
|
|
RE: Poginil je prvi pes države 23.10.2006 13:07:01
|
|
|
|
nejcko
|
Bogi kuža
|
|
|
|
RE: Poginil je prvi pes države 25.10.2006 10:22:33
|
|
|
|
TheAngel
|
za v kako knjigo... prvi vegeterjanski pes. Glede na drugo znano - da žival na sebe vleče bolezen gospodarja me bolj zanima kaj bi resnično pokazala obdukcija....
|
|
RE: Poginil je prvi pes države 3.11.2006 11:28:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR Smrt ljubljenega psa je predsednika Drnovška močno pretresla, po poročanju časnika Direkt pa je za nekaj dni odpotoval na otok Mljet, od koder se danes vrača v Slovenijo. O mejdun. Je treba kar na Mljet od šoka Sicer je pa imela moja teta psa vegetarijanca. Bradatega škotskega ovčarja, in je živel skoraj 15 let. Poleg tega, da ni jedel mesa, mu je tudi dajala izključno neslano hrano. Ampak pes je bil celo življenje nesrečen, če mene vprašate. Živel je pa res dolgo, verjetno zaradi prehrane.
|
|
|
|
RE: Poginil je prvi pes države 3.11.2006 11:59:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Meta, saj hrana naj bi bila nesoljena in nezacinjena za pse, oz ce ze mora bit, nja bo cimmanj Samo sori, pes brez mesa Ne vem, meni to nazalost ne gre v glavo ..
|
|
|
|
RE: Poginil je prvi pes države 3.11.2006 13:47:04
|
|
|
|
Shania
|
Niste fer, niti malo ne. Gospodu Drnovšku (pa mi je na tem mestu popolnoma vseeno, ali je predsednik ali pa ne) je umrl najboljši in verjetno najbolj tesen prijatelj in član družine, ki ga je imel (in verjamem, da je bil zanj to član družine!). In na tem mestu, mislim da nobena ni kompatibilna dajati izjave in zaključke, zaradi česa je pes poginil. Nobena od vas ne ve, ZAKAJ je poginil, še manj pa, kako hudo bolan je bil. In ja, drage moje, pes je lahko tudi vegeterijanec (čeprav sama tega ne zagovarjam). Preden naredite svoje zaključke si raje preberite URADNO poročilo veterinarke Teodore Ivanuša: "Pes Brodi, angleški mastif, rojen 29. 5. 2002, last dr. Janeza Drnovška, je imel prirojeno bolezensko napako, ki je neozdravljiva in neodpravljiva. Zaradi navedenega je bil operiran, s čimer smo omogočili pacientu nadaljnje življenje, saj bi v nasprotnem primeru sama genetska napaka povzročila smrt. Po operaciji je prišlo do podrtja splošnega ravnotežja celotnega organizma, saj se je osnovna bolezen kombinirala z osteopatskimi bolezenskimi spremembami, ki so iniciirale bolezen srca." Res mi je grdo, ko vsi tako povprek pljuvajo...namesto zgražanja pokažite kanček sočutja - če bi vsi delali tako, bi bil svet lepši. lp, Shania
|
|
RE: Poginil je prvi pes države 3.11.2006 14:12:26
|
|
|
|
Shania
|
IZVIRNO SPOROČILO: TheAngel za v kako knjigo... prvi vegeterjanski pes. Glede na drugo znano - da žival na sebe vleče bolezen gospodarja me bolj zanima kaj bi resnično pokazala obdukcija.... Draga moja, ni ne prvi ne zadnji vegeterijanec, zato bi bil za knjigo popolnoma nezanimiv. Odgovor na kaj bi pokazala obdukcija, pa imaš verjetno napisan v mojem zgornjem postu. Hudo bolezensko genetsko prirojeno stanje.
|
|
RE: Poginil je prvi pes države 3.11.2006 19:47:35
|
|
|
|
žužu
|
shania- , če sta bla pa tadva tesno povezana. no ja, mogoče preko interneta. ali ga je nemara spremljal po svetu, namesto prve dame? to pa ne vem, ne vem....
|
|
|
|
RE: Poginil je prvi pes države 3.11.2006 20:21:49
|
|
|
|
Shania
|
IZVIRNO SPOROČILO: žužu shania- , če sta bla pa tadva tesno povezana. no ja, mogoče preko interneta. ali ga je nemara spremljal po svetu, namesto prve dame? to pa ne vem, ne vem.... No ja no. Pustimo tale politična ozadja in proračune na strani Ja, bila sta povezana. In to zelo.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?