|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Poginil je prvi pes države
21.10.2006 18:14:11   
Anonimen
Poginil je prvi pes države
Ljubljana - Angleški bulmastif Brodi, priljubljeni pes Janeza Drnovška, je pred dnevi poginil. Star je bil le tri leta in pol, vendar pa je imel nenehno težave z zdravjem.

user posted image Po slovenski javnosti dobro znanem psu Arturju, ki je poginil leta 2002, je bil Brodi predsednikov drugi angleški bulmastif. Drnovškov prvi pasji prijatelj je bil sicer rotvajler Lordain.

Smrt ljubljenega psa je predsednika Drnovška močno pretresla, po poročanju časnika Direkt pa je za nekaj dni odpotoval na otok Mljet, od koder se danes vrača v Slovenijo. (SiOL/Foto BOBO)

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Poginil je prvi pes države
21.10.2006 18:26:36   
Anonimen
joj.. pa tko lep je bil tale brodi..user posted image     user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
21.10.2006 18:29:25   
Maxica
Ubogi kuža.user posted image
Ampak najhujša mi je pa tista, ki jo je prijavil Drnovšek - da je pes kar sam postopoma nehal jesti meso.user posted image  Halo, saj ni čudno, da je poginil, od oreščkov res ni mogel dolgo živeti, no. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.10.2006 19:55:22   
Anonimen
Ojoj, a tako bolan je bil, nisme vedela.

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
21.10.2006 20:27:49   
lelaval
Ampak najhujša mi je pa tista, ki jo je prijavil Drnovšek - da je pes kar sam postopoma nehal jesti meso. Halo, saj ni čudno, da je poginil, od oreščkov res ni mogel dolgo živeti, no.

Pol ni čudno, da je poginil. Ubogi kužek. user posted image  Sramota, da predsednik trpinči žival.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.10.2006 23:50:41   
Anonimen
Maxica, tudi jaz semnajprej pomislila, o skoda, pa tolk je bil luskan, takoj zatem pa, da ga je najbrz sam z zelenjavo hranu al pa cem podobnem (ker zarad mesojedcev je tolk kriminala po svetu .. je ena izmed njegovih izjavuser posted image )

No ja, saj ni vazno, vseeno ga je skoda, cukra kosmatega ..user posted image

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
21.10.2006 23:55:32   
Anonimen
Moje sožalje, g. Drnovšek. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
22.10.2006 8:39:46   
Maxica
Brodi - vegetarijanec
Predsednik je medijem nedavno tudi zaupal, da je njegov kosmatinec povsem spontano nehal jesti meso. "Očitno je tudi on dosegel tako visoko energetsko stanje, da mesa ne rabi več," je razložil v nekem intervjuju. "Kakšne mlečne proizvode ima rad, kot so siri in tako naprej pa tofu. Pa rad ima kruh, ki ga jaz pečem. Izjemno rad, zelo veliko ga poje," je še nadaljeval nekdanji predsednik vlade.

Mislim, no comment.user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.10.2006 9:51:17   
Rosada
Bogi pas!Pa šta je s tom presednikom?Pas jede meso!A on ga prekrstio u vegeterianca!Brodi si mislio o Alah spasi me.I Alah ga spasio.Ne znam kako mogu društva protiv mučenje živali to gledati i ništa napraviti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.10.2006 22:42:40   
Anonimen
O krizaaaa ... in potem se cudi, da uboga zival pogine?user posted image  

Pes je spontano opuscal meso, ker je dosegel dovolj visoko energetsko stopnjo .. ja, valda, jst sem pa netopiruser posted image

(odgovor članu Rosada)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
23.10.2006 6:51:21   
CUKRČEK
ja, taka skoraj 100-kiska zverina pa res nui mogla ob oreščkih in tofuju preživet.
Bogi pesjančekuser posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.10.2006 13:07:01   
nejcko
Bogi kužauser posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.10.2006 10:22:33   
TheAngel
za v kako knjigo... prvi vegeterjanski pes.

Glede na drugo znano - da žival na sebe vleče bolezen gospodarja me bolj zanima kaj bi resnično pokazala obdukcija....

Kako lepo je biti v troje...

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.11.2006 11:28:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR
Smrt ljubljenega psa je predsednika Drnovška močno pretresla, po poročanju časnika Direkt pa je za nekaj dni odpotoval na otok Mljet, od koder se danes vrača v Slovenijo.

O mejdun. Je treba kar na Mljet od šoka user posted image

Sicer je pa imela moja teta psa vegetarijanca. Bradatega škotskega ovčarja, in je živel skoraj 15 let. Poleg tega, da ni jedel mesa, mu je tudi dajala izključno neslano hrano.

Ampak pes je bil celo življenje nesrečen, če mene vprašate. Živel je pa res dolgo, verjetno zaradi prehrane.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
3.11.2006 11:59:06   
Anonimen
Meta, saj hrana naj bi bila nesoljena in nezacinjena za pse, oz ce ze mora bit, nja bo cimmanjuser posted image  Samo sori, pes brez mesa user posted image  Ne vem, meni to nazalost ne gre v glavo ..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
3.11.2006 13:47:04   
Shania
Niste fer, niti malo ne. Gospodu Drnovšku (pa mi je na tem mestu popolnoma vseeno, ali je predsednik ali pa ne) je umrl najboljši in verjetno najbolj tesen prijatelj in član družine, ki ga je imel (in verjamem, da je bil zanj to član družine!). In na tem mestu, mislim da nobena ni kompatibilna dajati izjave in zaključke, zaradi česa je pes poginil. Nobena od vas ne ve, ZAKAJ je poginil, še manj pa, kako hudo bolan je bil. In ja, drage moje, pes je lahko tudi vegeterijanec (čeprav sama tega ne zagovarjam).
Preden naredite svoje zaključke si raje preberite URADNO poročilo veterinarke Teodore Ivanuša:
"Pes Brodi, angleški mastif, rojen 29. 5. 2002, last dr. Janeza Drnovška, je imel prirojeno bolezensko napako, ki je neozdravljiva in neodpravljiva. Zaradi navedenega je bil operiran, s čimer smo omogočili pacientu nadaljnje življenje, saj bi v nasprotnem primeru sama genetska napaka povzročila smrt. Po operaciji je prišlo do podrtja splošnega ravnotežja celotnega organizma, saj se je osnovna bolezen kombinirala z osteopatskimi bolezenskimi spremembami, ki so iniciirale bolezen srca."

Res mi je grdo, ko vsi tako povprek pljuvajo...namesto zgražanja pokažite kanček sočutja - če bi vsi delali tako, bi bil svet lepši.

lp,
Shania

Najhujši greh v odnosu do živali ni v sovraštvu, ampak v brezbrižnosti. To je bistvo človeške nehumanosti. (G.B.Shaw)

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
3.11.2006 14:12:26   
Shania
IZVIRNO SPOROČILO: TheAngel

za v kako knjigo... prvi vegeterjanski pes.

Glede na drugo znano - da žival na sebe vleče bolezen gospodarja me bolj zanima kaj bi resnično pokazala obdukcija....

Draga moja, ni ne prvi ne zadnji vegeterijanec, zato bi bil za knjigo popolnoma nezanimiv.

Odgovor na kaj bi pokazala obdukcija, pa imaš verjetno napisan v mojem zgornjem postu. Hudo bolezensko genetsko prirojeno stanje.

Najhujši greh v odnosu do živali ni v sovraštvu, ampak v brezbrižnosti. To je bistvo človeške nehumanosti. (G.B.Shaw)

(odgovor članu TheAngel)
Neposredna povezava do sporočila: 17
3.11.2006 19:47:35   
žužu
shania-user posted image user posted image user posted image , če sta bla pa tadva tesno povezana. no ja, mogoče preko interneta.user posted image
ali ga je nemara spremljal po svetu, namesto prve dame? to pa ne vem, ne vem....

(odgovor članu Shania)
Neposredna povezava do sporočila: 18
3.11.2006 20:21:49   
Shania
IZVIRNO SPOROČILO: žužu

shania-user posted image user posted image user posted image , če sta bla pa tadva tesno povezana. no ja, mogoče preko interneta.user posted image
ali ga je nemara spremljal po svetu, namesto prve dame? to pa ne vem, ne vem....

No ja no. Pustimo tale politična ozadja in proračune na straniuser posted image  Ja, bila sta povezana. In to zelo.

(odgovor članu žužu)
Neposredna povezava do sporočila: 19
6.11.2006 15:11:35   
koala
Oprostite, ampak tudi jaz poznam psa, ki ne mara mesa. Enostavno ga izpljune če se znajde v nejgovem gobcu. Zakaj, pojma nimam ampak tako je.
Je pa čisto druga pesem, ko vidi in zavoha sojo. Potem pa je cel blažen in se oblizuje kot da je pojedel naslastnejšo kračo.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Shania)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?