Shania -> RE: Poginil je prvi pes države (3.11.2006 13:47:04)
|
Niste fer, niti malo ne. Gospodu Drnovšku (pa mi je na tem mestu popolnoma vseeno, ali je predsednik ali pa ne) je umrl najboljši in verjetno najbolj tesen prijatelj in član družine, ki ga je imel (in verjamem, da je bil zanj to član družine!). In na tem mestu, mislim da nobena ni kompatibilna dajati izjave in zaključke, zaradi česa je pes poginil. Nobena od vas ne ve, ZAKAJ je poginil, še manj pa, kako hudo bolan je bil. In ja, drage moje, pes je lahko tudi vegeterijanec (čeprav sama tega ne zagovarjam). Preden naredite svoje zaključke si raje preberite URADNO poročilo veterinarke Teodore Ivanuša: "Pes Brodi, angleški mastif, rojen 29. 5. 2002, last dr. Janeza Drnovška, je imel prirojeno bolezensko napako, ki je neozdravljiva in neodpravljiva. Zaradi navedenega je bil operiran, s čimer smo omogočili pacientu nadaljnje življenje, saj bi v nasprotnem primeru sama genetska napaka povzročila smrt. Po operaciji je prišlo do podrtja splošnega ravnotežja celotnega organizma, saj se je osnovna bolezen kombinirala z osteopatskimi bolezenskimi spremembami, ki so iniciirale bolezen srca." Res mi je grdo, ko vsi tako povprek pljuvajo...namesto zgražanja pokažite kanček sočutja - če bi vsi delali tako, bi bil svet lepši. lp, Shania
|
|
|
|