Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: plačila vrtca + honorarno delo 20.10.2006 13:18:45
|
|
|
|
nejcko
|
Pojma nimam , me pa tudi zanima. Najboljše, da kar v vrtcu vprašaš računovodkinjo. Druge variante pa so po mojem mnenju še: - če si prijavljena na zavodu in ne prejemaš nadomestila (ali pa če ga), neseš potrdilo iz zavoda; - po cca treh mesecih neseš potrdila o višini honorarja, pa ti potem oni izračunajo neko povprečje; - če do sedaj nisi bila v ne vem kako visokem plačilnem razredu in bi ti zneslo ša vedno plačevati isti znesek, počakaj na novo dohodninsko odločbo Pa sporoči, kaj si naredila, ker me res zanima. Srečno!
< Sporočilo je popravil nejcko -- 20.10.2006 13:19:06 >
|
|
|
|
RE: plačila vrtca + honorarno delo 20.10.2006 13:35:34
|
|
|
|
Tasika
|
V pravilniku piše, da če pride med letom do izgube zaposlitve, sporočiš spremembo in se ti osnova določi na novo. Ti pa predlagam da pokličeš referentko, ki je podpisana na zadnji odločbi, pa ti bo sigurno znala pomagati. Po moje bodo vzeli povprečje zadnjih treh mesecev, če pa ne bo nekih bistvenih sprememb pa sploh ne bodo popravljali odločbe.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Ime za fantkaTinKkaraIme za sinaUrban (
25%)
Vid (
42%)
Crt (
9%)
Franc (
8%)
Stefan (
4%)
Voranc (
12%)
Število vseh glasov: 659Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!