|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko je dovolj?
19.10.2006 9:29:29   
lenika
Mi smo pri 5. mesecih začeli uvajat gosto hrano, do sedaj je bil polno dojen. Uvedli smo jabolko in korenček in danes sem mu ponudila mešanico obojega. Pojedel je 170ml, a vseeno sem mu ponudila dojenje, da vidim kako bo reagiral in naš user posted image  je na moje začudenje pil. Zdaj pa me zanima, če mu 170ml resnično ni dovolj? Ali je žejen in naj mu drugič raje ponudim vodo po obroku? Ali naj v kašico dodam malo rižolina (Milupa), da bo bolj nasiten?
Hvala za odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Koliko je dovolj?
19.10.2006 10:13:24   
trdozimc
Za dojenje res ne bi vedela, ampak za flaško baje velja naslednje in pri našem je res.
Po gosti hrani so žejni in spijejo kar precej vode. Jaz mu jo kar poleg hrane ponujam kak požirek iz kozarčka ali po žlički.
Pri našem malčku je bilo sicer tako, da nisem res striktno vztrajala pri gosti hrani, če je hotel kak dan spet flaško, ampak če je pojedel naenkrat več kot 100 ml na obrok, mu flaške več nisem ponujala.
Lepo se rihtajte!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Koliko je dovolj?
19.10.2006 12:46:24   
Bonnie_RR
Sicer smo na flaški, pa vseeno. Ko je moj tamali pojedel obrok goste kašice (npr. 1 mali frutek ali 1 banano), mu nisem nikoli ponujala mleka čez. Uvajala sva pa med obroki, tako da ni bil lačen.
Jaz sem mu vedno dala kašico, potem sem pa videla, kdaj je postal lačen. Če je komot zdržal 3 ure ali še več, potem je bil to pokazatelj, da je imel dovolj, če pa je kmalu že kazal znake lakote, je to pomenilo, da je imel premalo in da mu moram dati naslednjič več.

Ne vem, pri mojem je bilo tako in sem potem zelo hitro vedela, koliko potrebuje, da je sit.

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?