|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Alergija ali kakšna otroška bolezen
16.10.2006 8:57:49   
dana
Pri Tilnu sem včerja zjutraj opazila drobne rdeče pikice, ki jih ima po trupu, na prstih na rokah in po notranji strani stopala. Nikjer po nogah ali rokah, ne na vratu in ne po glavi. So pa take čisto drobne rdeče pikice, ki izginejo, ko pritisnem na kožo, in se potem spet pojavijo. Vročine nima. Edina stvar ki je pri prehrani "izstopala" je bil gosti marelični sok od Fructala.

Ali je možno, da je alergičen ali bi lahko to bila kakšna otroška bolezen. Otrok je danes doma in tudi k pediatru gremo popoldan.

lp dana
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Alergija ali kakšna otroška bolezen
16.10.2006 22:22:17   
Pia67
Popoldan je mimo, najbrž je moj odgovor prepozen user posted image . Tudi moja malčica ima enake izpuščaje, gre za virusno obolenje, ki se manifestira v izpuščajih, ni povišane temperature, otrok je čisto normalno razpoložen. Zadeva pa je čedno nalezljiva. Pediater mi je rekel, da je videl te dni kar nekaj malčkov z enakimi simptomi. Otrok prenaša virozo, ko ima izpuščaje, trajajo pa najmanj tri dni.
Upam, da je s tvojim malčkom vse OK.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.10.2006 10:15:22   
dana
Smo bili včeraj pri zdravniku in je rekel, da gre (glede na to, da je tudi bruhal v četrtek popoldan) za neko virozo, pri kateri so se pojavili tudi pikice. Je rekel, da naj bo še kakšna dva dni doma, potem gre pa lahko spet v vrtec. Ni pa nič rekel, da je nalezljivouser posted image

Je pa drugače s tamalim vse v redu, dobro razpoložen...

lp dana 

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.10.2006 20:59:30   
Pia67
No, ne da mi je le pediater rekel, da je nalezljivo. Če gre za virozo, je vedno nalezljivouser posted image Ne želim si, da bi ostale v skupini doletela enaka nadloga, moja malčica pa jo je bog ve kje staknila.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?