Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Alergija ali kakšna otroška bolezen 16.10.2006 22:22:17
|
|
|
|
Pia67
|
Popoldan je mimo, najbrž je moj odgovor prepozen . Tudi moja malčica ima enake izpuščaje, gre za virusno obolenje, ki se manifestira v izpuščajih, ni povišane temperature, otrok je čisto normalno razpoložen. Zadeva pa je čedno nalezljiva. Pediater mi je rekel, da je videl te dni kar nekaj malčkov z enakimi simptomi. Otrok prenaša virozo, ko ima izpuščaje, trajajo pa najmanj tri dni. Upam, da je s tvojim malčkom vse OK.
|
|
|
|
RE: Alergija ali kakšna otroška bolezen 17.10.2006 10:15:22
|
|
|
|
dana
|
Smo bili včeraj pri zdravniku in je rekel, da gre (glede na to, da je tudi bruhal v četrtek popoldan) za neko virozo, pri kateri so se pojavili tudi pikice. Je rekel, da naj bo še kakšna dva dni doma, potem gre pa lahko spet v vrtec. Ni pa nič rekel, da je nalezljivo Je pa drugače s tamalim vse v redu, dobro razpoložen... lp dana
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?