srki
|
Aljaž je imel enkrat v teh dneh ponoči vročino, kar zlepega je postal vroč, ampak res je žarel po dlaneh, podplatih in na sencah, čelo je bilo pa normalno. Ponavadi je imel čelo vroče, rok in nog ne. Dala sem mu sirup, v roku 1 ure je bil že ok, potem se ni več ponovilo. Ne vem, od česa bi to bilo, res da je bil sicer malo nahoden in je kašljal, samo vročina je tako hitro odšla kot prišla. Svetujem ti, da greš k pediatru, sploh če ima vročino že 2 dni in mu zbijanje ne pomaga. Ko je bil Aljaž pri 7. mesecih prvič bolan, ni kašljal, smrkal, imel je samo vročino. Čakala sem dva dni, tretji dan je bil revček videti kot živ mrlič. Se ne hecam, prav zares. Tudi glavice ni mogel sam držat, samo godrnjal je, jest in pit ni mogel nič. Ko so mu vzeli kri, je imel precej povišane levkocite, zato je dobil antibiotik, ki mu je res čudežno pomagal, da je bil še isti dan kot nov, vesel, razigran, čeprav sem mu morala seveda antibiotik dajati do konca, pa tudi vročina je minila. Če ne bo bolje, pojdi res k zdravniku z njim, saj nimaš kaj izgubit! Pa čimprej se pozdravite
|