Vročina (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

Petraa -> Vročina (9.10.2006 11:02:32)

naš sinček ima vročino.pa sedaj ne vem ali zarad zobkov ali kaj,itak ni pomembno zaradi česa.
Ampak je problem v tem,ker zelo fajn gori pri predelu senc na glavi.Drugod ne tako,ampak samo tam.kako naj mu še zbijem vročino.dala sem mu sirup,kopel.

mily -> RE: Vročina (9.10.2006 11:06:35)

Če si mu dala sirup, tko nimaš kej nardit več. Počakaj da sirup prime, ker tako ne smeš predozirati. Po vsej verjetnosti mu bo čez kakšne pol ure počasi začela padati. Koliko pa ma vročine? V primiru pa da sirup ne pomaga in je vročina zelo visoka, pa kr k pediatru.

Petraa -> RE: Vročina (9.10.2006 11:08:30)

Sirup ne pomaga.Vročino ima že 2 dni.
gori pa najbolj v predelu senc

Mina1 -> RE: Vročina (9.10.2006 11:12:56)

Petra, koliko pa ima vročine?

Od zobkov naj  ne bi imeli vročine sploh oz. minimalno, nikakor pa ne visoke. Torej zobki sami po sebi niso vzrok za vročino.

Če ne bo bolje, pokliči pediatrinjo, pa naj ti povedo, če ga pripelješ pokazat.

Pozdravite se:)

srki -> RE: Vročina (9.10.2006 11:30:14)

Aljaž je imel enkrat v teh dneh ponoči vročino, kar zlepega je postal vroč, ampak res je žarel po dlaneh, podplatih in na sencah, čelo je bilo pa normalno. Ponavadi je imel čelo vroče, rok in nog ne. Dala sem mu sirup, v roku 1 ure je bil že ok, potem se ni več ponovilo. Ne vem, od česa bi to bilo, res da je bil sicer malo nahoden in je kašljal, samo vročina je tako hitro odšla kot prišla.

Svetujem ti, da greš k pediatru, sploh če ima vročino že 2 dni in mu zbijanje ne pomaga.

Ko je bil Aljaž pri 7. mesecih prvič bolan, ni kašljal, smrkal, imel je samo vročino. Čakala sem dva dni, tretji dan je bil revček videti kot živ mrlič. Se ne hecam, prav zares. Tudi glavice ni mogel sam držat, samo godrnjal je, jest in pit ni mogel nič.

Ko so mu vzeli kri, je imel precej povišane levkocite, zato je dobil antibiotik, ki mu je res čudežno pomagal, da je bil še isti dan kot nov, vesel, razigran, čeprav sem mu morala seveda antibiotik dajati do konca, pa tudi vročina je minila.

Če ne bo bolje, pojdi res k zdravniku z njim, saj nimaš kaj izgubit! Pa čimprej se pozdravite [sm=rozica.gif]

Petraa -> RE: Vročina (9.10.2006 11:36:00)

Sem ravno poklicala pediatrinjo in moramo prit na pregled.
Sedaj spi bogi revček.
vročino ima čez 38 stopinj,točno ne vem danes,ker nisme nič merila.
je pa drugače ok.Laufa okrog,je normalno,je samo bolj tečen.

Stran: [1]