|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   porodniška?
27.9.2006 14:00:06   
sabini

Punce kaj se vpiše pod zadnjih 12.mesecev za porodniško?Ali se vpiše neto se pravi moj dohodek oz. nakazilo. Ali se vpiše bruto celoten od katerega dobim nakazn neto.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: porodniška?
27.9.2006 14:01:20   
Tasika
Delodajalec vpiše bruto.
Brez skrbi, bodo že vedeli, sicer pa zraven piše.

Lep pozdrav
tasika

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.9.2006 14:02:20   
Kalina
Bruto. od zadnje nakazane place pa 12 m nazaj.

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu Tasika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.9.2006 14:10:43   
sabini
JA SJ SPRAŠUJEM ZATO KER SEM BILA SKORAJ 8.MESECEV NA BOLNIŠKI IN NE VEM ČE JE TUD BRUTO ALI NI?HM

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.9.2006 14:11:59   
Kalina
ja jst sm bla tud na bolniski, pa smo vpisali bruto place ne bolniske. Pa ni bilo nic narobe.

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.9.2006 14:21:11   
sabini
Ma sem jaz narobe napisala jaz sem bila na porodniški 8.mesecev in ne na bolniški. Samo mi je pa čudno, ker sem npr. v prvi nosečnosti bila skoz na bolniški in sem vpisala bolniško in ne plače tako kot ti. Saj bi bila potem večja porodniška , če bi vpisala plačo?

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.9.2006 15:58:09   
SaaS
Jaz sem imela tako situacijo pri drugem otroku. Prvih sedem mesecev porodniške in 5 mesecev plače. V polo sem izpolnila samo tistih 5 mesecev, za tistih 7 pa so mi na CSDju rekli, da ni treba, ker imajo oni podatke, saj so oni nakazovali porodniško.
Pokliči tja in vprašaj. Samo vseeno jih dvakrat opozori na to, ko boš oddajala. Meni so pri izračunu potem pozabili upoštevati porodniško in so smatrali, kot da sem bila brezposelna. Ko sem na odločbi videla znesek, sem takoj vedela, da so nekaj zašuštrali in verjetno pozabili na porodniško tistih 7 mesecev. Sem šla nazaj, vložila pritožbo in v nekaj dneh dobila novo odločbo s pravim zneskom. Zdaj imam porodniško, kot je treba...

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.9.2006 22:05:31   
Tasika
Glede bolniške je tako, nekje do konca 2004 (ne vem točnega datuma) se je vpisovala kot osnova plača, oz. v primeru bolniške je delodajalec vpisal koliko bi bilo bruto plače. Potem je pa prišla sprememba in v 2005 je že veljalo da se vpiše bruto bolniška. 

< Sporočilo je popravil Tasika -- 27.9.2006 22:08:58 >

Lep pozdrav
tasika

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

kresovanje
Lelly28 RR

Ali peljete svojega otroka na kresovanje?

da (50%)

ne (50%)

Število vseh glasov: 8

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!