|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ne vem več kaj naj naredim, moja energija...
25.9.2006 21:39:12   
rozi81
Ja tut jst se to sprašujem. Vsaj zaradi tamale bi lahko poklical in vprašal kako je. Sej jo ma noro rad. Ko je doma se vedno igra z njo in če smo zunaj je tud on dosti z njo, samo kar je pa obveznega dela je pa moje. Prav šokirana sem da ne pokliče resuser posted image . Ponavadi sem mu vedno kakšne sms-je pošiljala zdej mu pa še nism, pa je mogoče zaradi tega jezn. Pa sej je on odšel ne jst. Pa še tako se obnaša da ne vem kdo je tuki dolžn koga klicat. Ne bom res ne čeprav se komaj zadržujem, samo zdej ne bom šla čez to. Joj kok mi je grozn res. Sedim pred tv in gledam GSM kdaj bo začel vibrirat. Pa zakaj sm tok neumna, zakaj? Ne vem kako samo res vsak dan bolj opažam da ga resnično še ljubim in mi ni vseenouser posted image . Pa že jst sm mela tak kur.. življenje kar se družine tiče in sem si vedno želela da se pa to mojim otrokom ne bi dogajal. na kumi je s trebuha padla pa bomo šli zgleda že čez to. To je tako mučno za otroka da je groza. mah sej bi spet lahko kr pisala pa pisala.

Lp S

Najlepši dan mojega življenja 26.06.2005!!!

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 51
25.9.2006 21:53:09   
Anonimen
Ti kar piši, rozi81, če ti je potem vsaj malo lažje. Približno vem, kaj čutiš, ker sem tudi sama bila že kdaj v taki situaciji. Ko sem vedela, da ne bo šlo, pa sem bila tako zaljubljena, da mi je srce krvavelo in nisem mogla iti proč. Samo da imaš ti še otročk in ti je še ene 100-krat teže.
Grozno ti mora biti zdajle, to čakanje ubija. Ampak na žalost res trenutno nimaš kaj. Lahko ga sicer pokličeš, samo res ne boš imela nič od tega. Mogoče ti bo samo še težje. Res pa počakaj, da pri domov, poskusi iz njega potegniti resnico, naj ti pove, kako vas vidi vnaprej. Vem, da moraš narediti vse, kar je v tvoji moči, da boš prepričana, da krivda za eventuelni razpad ni niti malo na tvoji strani. In prav je tako, te vsaj ta črv ne bi še potem glodal.
Ti se meni zdiš ena nežna, poštena duša, pa tvoja punčki se mi tudi zdi tako zelo nežna. Bogi punčki, prav smilita se mi. Vidve si zaslužita enega fejst očka, ki vaju bo varoval in bo močan za vaju, da bosta vidve lahko močni z njim. Iz dna srca vama privoščim, da bi enkrat res doživeli to. Želim ti veliko moči v prihodnjih dneh. Pa kar še kaj napiši, če ti je potem lažje.

(odgovor članu rozi81)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
25.9.2006 21:58:28   
Magi*
Rozi, meni je mučno, ko berem kakšne igrice se igra s tabo. in seveda se tebi začne po glavi motat, da je jezen nate, ker mu nisi SMS poslala itd. grozno. in tudi mi je grozno, ko pomislim, da gresta starša narazen in otrok ostane samo z enim staršem oziroma je res prikrajšan za drugega. ampak dolgoročno je v taki situaciji bolje tudi za otroka, da ima zdravo mati, kot pa živčno razvalino. in to, da ti misliš oziroma si prepričana, da ga še noro ljubiš, je samo odraz trenutne bolečine in nemoči. on dejansko izvaja psihičen teror nad tabo in te ima v popolni oblasti. do sobote te bo tako spajcal, da se mu boš na kolenih opravičevala, da si ti zanič žena, da si ti narobe reagirala in mu boš spet vse k riti servirala. in potem te bo poroviteljsko vzel k sebi, a te bo že v naslednjem trenutku odrinil. in krog bo sklenjen.

to, kar zdaj čutiš, ni ljubezen. to je odvisnost od njegove naklonjenosti. jaz ti sicer iz srca želim, da bi bilo drugače, ampak mi je vse preveč znano. žal. joj, meni se zdi, da je Sanja Rozman napisala eno knjigo o ljubezni in odvisnosti (Sanje o rdečem oblaku, Zaljubljeni v sanje in Peklenska gugalnica). sama nisem še nobene prebrala, vendar se mi zdi, da pokriva ravno tematiko o odvisnosti od odnosov. mogoče pa kaj pametnega izveš.

jutri je nov dan. izkoristita ga s hčero. pojdita ven, kam na obisk, na klepet. če lahko daš komu hčero, da ti jo počuva, si privoščo nakupovanje (ali pa samo ogledovanje), pojdi k frizerju, laufat, zrihatj si nohte... nekaj naredi zase, se boš takoj bolje počutila.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 53
25.9.2006 22:01:24   
Marogica
Rozi ti kar piši, res, vendar nam, ne njemu. Naj malo tudi on razmisli, kako in kaj. Najbrž je navajen, da ti vedno "prva skočiš". Mogoče je sedaj pravi trenutek, da bo začel na vajino vezo drugače gledati in se zavedati, kaj ima in kaj lahko izgubi. Če je dovolj pameten...če...

Pa najbolje bo, da ko pride domov, da res razčistita, ker tako se ja ne da živeti. In najbolj občuti te živčne "vojne" otroček, ki si tega ne zasluži in ni ničesar kriv.

Vseeno se pa začni počasi zavedati, da se lahko stvari obrnejo tudi drugače, zato bi bilo dobro, da se vsaj malo psihično pripraviš in da ne bo zate vse skupaj preveliki šok. Konec koncev si še mlada in in imaš vso pravico do "mirnega" življenja.

Bodi močna, sem v mislih s teboj...Najbrž zato, ker sem sama dala skozi nekaj podobnega(na srečo brez otrok).

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 54
25.9.2006 22:03:24   
rozi81
Splišni hvala ti. Sej tok nežna dušca spet nism kokr zgleda sam tole me pa ubija. Joj tut pisat ne morm pa brat tut ne tok me solze zalivajo. Tok mi je grozn da povedat ne morm.
Vsak dan se sprašujm, kje sm naredila napako, kaj bi naredila lahko bol, logično nismo vsi popolni in sm tut js ga kdaj kej usrala, sam to kar se mi pa zdej dogaja pa ne vem s čim sem si zaslužila, res. to je vprašanje k ga mam noč in dan v glavi. Tok si želim da bi mela tamala pravega očeta ob sebi samo kaj k tko jst ne morm žvet.
Pa še vem ne kaj je zdej pametn al ga na miru pustit al mu kakšn sms poslt, sej ne vem kaj naj naredim. Kaj narest da desci ne bojo užaljeni oz. da jim ne težimo. kako naj bom pametna k zmeri vse narobe delam.
Ma dej sej bol  da grem Bar gledat da se vsaj mal zamotm k če ne se mi bo zmešal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 55
25.9.2006 22:07:51   
rozi81
Punce hvala vam ful ste prjazne, res hvala, se lahko vsaj s kom pogovarjam, tamala mi hvalabogu spi, jst morm pa nehat tult k če ne bom vsa zabuhla zjutri. se bom še zakantala na poti v službo k nam nč vidla.user posted image

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 56
25.9.2006 22:10:10   
smrka
Rozi, se mi kar smilis res.... ti privoscim vse dobro...

Ne jokaj, zamoti se s kako knjigo, in cim manj misli nanj. Bos ze razmisljala in govorila ko pride domov...

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 57
25.9.2006 22:14:01   
Magi*
Rozi, noben si ne zasluži tega, kar ti zdajle preživljaš. a misliš, da smo me druge vse svetnice? da ga nikoli nismo kdaj kaj "posračkale"? ma ne, sam starejše smo in smo to dale skozi. ene manj boleče (beri: brez otrok), druge bolj boleče. in ko gledaš nazaj ugotoviš, da enostavno s tistim človekom nisi pasal skupaj.

vem, da ti je hudo. verjamem, da se ti že meša od tega. če bi ti lahko, bi ti pomagala. ampak, kot je rekla Spliš, zdaj ne moreš narediti nič drugega kot počakati, da se vrne. daj, saj se še beremo. želim ti eno mirno nočuser posted image  

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 58
25.9.2006 22:34:10   
pilotgirl
Lej sem vse prebrala in ti povem tko. Ne vztrajaj  v zvezi katera nima prihodnosti. To ti povem iz lastnih izkušenj. S tem da si govoriš da kako ga še ljubiš,...si samo sama sebi zakrivaš oči. Resnica je pač taka da enostavno nista več za skupi. Ker če bi njemu kaj blo do tebe in otroka bi ti zlo hitro odgovoru kaj si v življenju želi. Tko da mislim da ti je negotovost glede njegovega odgovora jasna.Tud sama sem si govorila,ja kam bom pa šla,pa kako bom sama zmogla,pa nisva mela otrok. Tud jst sem bla skoz sama doma,delala sem samo jast,on si je pa j...a prasku doma. Še na poročni dan je nekam spizdu kao da je njegova mama bolna-kar se je kasneje izkazalo za popolno laž. Sam če nebi sama ukrepala in rekla zdej pa dost,bi verjetno bla še vedno pri njemu. Enostavno sem mu povedala da hočem živet brez njega in da naj se spakira.Mislim da bi mogla mal bolj razmišljat o svojem otroku in sebi in čene že zarad sebe,pa vsaj zarad male punčke neki nared no. Pa sej nisi več 15 letnica ki ne ve kaj je prav in kaj ne.Zdej si odrasla ženska,zresni se. Lp Maja 

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 59
25.9.2006 22:39:25   
nejcko
A za cel teden je šel on jadrat? No comment.

Glavo gor, deklič, preguraj še teh (zagotovo pa neskončno dolgih) 5 dni, potem pa zadeve resno primi v roke. Če ne, boš še mnogokrat jokala.

Srečno.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 60
25.9.2006 22:44:43   
Anonimen
Tako ti povem, sem imela takega deda, tudi zelo dolgo obdobje, in ko sva začela hodit mi je bilo tudi 17 let. SKratka v 10 letih se ni spremenil, žuri so postali pogostejši, k sreč ni bilo otrok, tako da je bila ločitev manj boleča.Bila pa je vseeno, saj je bil praktično ves del mojega odraslega življenja.
Razšla sva se ker je spoznal sodelovko, ki tudi jadrauser posted image sedaj jadrata skupajuser posted image
Če bi nama obema dala možnost, in se razšla že prej, potem bi mogoče sedaj jadrala tudi jaz dlje časa in predvsem bolj srečno. Tako pa sem skrbela za 35 letnega otroka, ki se zame ni menil.

(odgovor članu rozi81)
  Neposredna povezava do sporočila: 61
25.9.2006 22:45:41   
spacey
Popolnoma se strinjam z Lano25, Nejcko in anonimno.

Še moja mnenje... Ne vem če si ti še zaljubljena vanj, po moje si z njim le še iz navade in bojazni pred samoto ter vrnitve nazaj k staršem.
Ko se boš na sveže zaljubila, ti bo vse veliko lažje in govorila si boš: "Kakšna trapa sem bila!". user posted image

Rozi81, upam da se čim prej vse porihta v tvoje dobro in tamale seveda. user posted image

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 62
25.9.2006 22:49:43   
mamči
 Vedno uporabljam moj že tako zlajnan, pa vseeno še kako resničen stavek : ljubezen je, ali pa je ni.

Tvoj moški nedvomno ve, kako močno ga ti ljubiš. Pa očitno mu ni mar.

Hudo mi je za tebe in za otročka, res.

Ne glede na vse hudo kar prestajaš, se bo zadeva odvila točno tako, kot bo on želel. Ti si ga sicer želiš, kakšni pa so njegovi "plani" pa je za tebe za enkrat še tako skrito, kot da je zapisano v zvezdah.

Vem, da ti je hudo, več kot hudo in da v dani situaciji ne moreš delat nekih radikalnih planov. Kaj druga, kot to da ga počakaš  da se vrne in, da vržeta na mizo karte ti ne morem napisat.

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 63
26.9.2006 2:35:25   
Misek
Nič kaj lepa situacija... vendar... Do sedaj si verjetno ugotovila, da tisto kar delas ne daje zeljenih sadov. Do sedaj si vztrajala v pasivni vlogi in dopuscala, da on kroji kaj in kako bo v vajinem odnosu. In se vedno to delas. Na nek nacin si se prelevila v predpraznik, ki ga brez kakrsne koli lahko pohodi, saj nekako izpade, da si celo za to, da te pohodi hvalezna in se za povracilo potrudis biti se bolj prepraznik. Popolnoma "predpraznisko" sedaj cakas na njegovo odlocitev. Malikujes cloveka, ki si to ni zasluzil ( ce si sploh kdo kadarkoli kaj takega zasluzi). Si brezplacna gospodinjska pomocnica, ki je vedno na razpolago tudi za posteljne radosti. In hvalezna si, da si lahko to. Tako to nekako izgleda iz dolocenega zornega kota.
Cas je, da se razjezis. Cas je, da nehas vzdihovati in jokati in se iz pasivnega "predpraznika" prelevis v aktivnega clana partnerskega odnosa. Ce ne ve kaj hoce, naj razcisti s  seboj, vendar mu ti nisi dolzna prati, kuhati pospravljati... Skratka, nehaj biti predpraznik in postani oseba. Potrebna je velika mera odlocnosti in ce se razjezis, jo lahko zberes. Zakaj bi pakirala in odhajala? Organiziraj zivljenje tako, da bo zacutil, da ga ne potrebujes. Obvesti ga kdaj bo moral cuvati otroka, ker ti gres ven. Ce bo odvrnil, da si najdes varstvo, jasno in glasno povej, da si ze najdla najbolj naravno in zanesljivo varstvo - njega. Ce pa hoce otroka komu dati v varstvo, naj to naredi sam in sam organizira. Hudo in tezko, vendar mu moras dati vedeti, da nisi vec pripravljena ziveti tako kot dosedaj. Nevem ce imas kaj za zgubiti, saj hujse tezko da lahko postane. Ce ze razmisljas o odhodu.. naberi odlocnosti in samozavesti in zacni postavljat stvari na mesta kamor zares pasejo in urejaj stvari kakor morajo biti. Ce se ne izide ( to zna biti kar naporen boj), se vedno lahko spakiras.
Ce ti ocita kaksna mama pa si.... jasno in glasno povej, da bi se ti raje pogovarjala kaksen je on oce... prenesi tezisce pogovora na njega in ne dovoli, da se bo namesto o odnosu med vama pogovarjal o tebi. Pogovarjajta se raje o njem. Sicer pa so po mojem mnenju kaksni veliki pogovori v taksni situaciji odvec. Povedala sta si kar sta si imela in sedaj je treba ustvariti novo situacijo v kateri bi pogovor lahko bil konstruktiven ali bi vsaj prinesel nekaj novega.
Punca, stisni zobe in preostali cas do konca jadranja izkoristi, da si napumpas samozavest in da za njegovo umazano perilo najdes mesto, kjer se lahko kopici. Hrabro, saj  tudi svoji hcerki moras pokazati, da njena mama ni predpraznik.

< Sporočilo je popravil Misek -- 26.9.2006 2:38:59 >

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 64
26.9.2006 8:30:18   
pinkygirl27
IZVIRNO SPOROČILO: zorica

Ko pogledam slikico tvoje hčerke me zaboli pri srcu.Kakšen moški oz. oče sploh je, če ne pokliče vsaj, da bi vprašal, kako je z hčerkico.Mala je pravi angelček.

Ne zasluži si te in ne zasluži si tega kaj ima.Ti pa si vsekakor zaslužiš dosti, dosti več.

Se popolnoma strinjam.En velikkkkkkk user posted image in user posted image samo zate in za tvojega sončka.

Happiness is not having what you want, but wanting what you have.

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 65
26.9.2006 8:33:51   
nataša k
IZVIRNO SPOROČILO: Misek

Nič kaj lepa situacija... vendar... Do sedaj si verjetno ugotovila, da tisto kar delas ne daje zeljenih sadov. Do sedaj si vztrajala v pasivni vlogi in dopuscala, da on kroji kaj in kako bo v vajinem odnosu. In se vedno to delas. Na nek nacin si se prelevila v predpraznik, ki ga brez kakrsne koli lahko pohodi, saj nekako izpade, da si celo za to, da te pohodi hvalezna in se za povracilo potrudis biti se bolj prepraznik. Popolnoma "predpraznisko" sedaj cakas na njegovo odlocitev. Malikujes cloveka, ki si to ni zasluzil ( ce si sploh kdo kadarkoli kaj takega zasluzi). Si brezplacna gospodinjska pomocnica, ki je vedno na razpolago tudi za posteljne radosti. In hvalezna si, da si lahko to. Tako to nekako izgleda iz dolocenega zornega kota.
Cas je, da se razjezis. Cas je, da nehas vzdihovati in jokati in se iz pasivnega "predpraznika" prelevis v aktivnega clana partnerskega odnosa. Ce ne ve kaj hoce, naj razcisti s  seboj, vendar mu ti nisi dolzna prati, kuhati pospravljati... Skratka, nehaj biti predpraznik in postani oseba. Potrebna je velika mera odlocnosti in ce se razjezis, jo lahko zberes. Zakaj bi pakirala in odhajala? Organiziraj zivljenje tako, da bo zacutil, da ga ne potrebujes. Obvesti ga kdaj bo moral cuvati otroka, ker ti gres ven. Ce bo odvrnil, da si najdes varstvo, jasno in glasno povej, da si ze najdla najbolj naravno in zanesljivo varstvo - njega. Ce pa hoce otroka komu dati v varstvo, naj to naredi sam in sam organizira. Hudo in tezko, vendar mu moras dati vedeti, da nisi vec pripravljena ziveti tako kot dosedaj. Nevem ce imas kaj za zgubiti, saj hujse tezko da lahko postane. Ce ze razmisljas o odhodu.. naberi odlocnosti in samozavesti in zacni postavljat stvari na mesta kamor zares pasejo in urejaj stvari kakor morajo biti. Ce se ne izide ( to zna biti kar naporen boj), se vedno lahko spakiras.
Ce ti ocita kaksna mama pa si.... jasno in glasno povej, da bi se ti raje pogovarjala kaksen je on oce... prenesi tezisce pogovora na njega in ne dovoli, da se bo namesto o odnosu med vama pogovarjal o tebi. Pogovarjajta se raje o njem. Sicer pa so po mojem mnenju kaksni veliki pogovori v taksni situaciji odvec. Povedala sta si kar sta si imela in sedaj je treba ustvariti novo situacijo v kateri bi pogovor lahko bil konstruktiven ali bi vsaj prinesel nekaj novega.
Punca, stisni zobe in preostali cas do konca jadranja izkoristi, da si napumpas samozavest in da za njegovo umazano perilo najdes mesto, kjer se lahko kopici. Hrabro, saj  tudi svoji hcerki moras pokazati, da njena mama ni predpraznik.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 66
26.9.2006 8:42:36   
Mina1
Rozi, vem kaj prestajaš, sem glih dala skozi nekaj takega oz. še vedno dajem. Tažeko ti karkoli napišem, ker sama še vedno prebolevam, jokam in nisem močna.

Ti pa zato pošiljam user posted image , če ti bo kaj lažje, tebi in tvoji punčki.

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu nataša k)
Neposredna povezava do sporočila: 67
26.9.2006 9:29:28   
nataša k
Prav grozno mi je tole vse skupaj brat. Mislim, da predvsem zaradi tega, ker sem sama v precej podobni situaciji. Tudi moj 'gospod' je trenutno na jadranju. Pa sva imela pravo vojno, preden je šel (glej post št. 5 - ja, anonimna sem jaz). Edino, kar lahko iz vsega skupaj dobrega ven potegnem je to, da naju ima najin g. zelo rad. Se je štiri dni pred odhodom odločil, da ne bo šel. No, potem pa me je lepo prosil, če lahko gre. No, pa sem mu postavila ultimat za službo. Do 31.12. se mora spravit v službo, kar se jadranja tiče, pa naj naredi, kot se mu zdi prav. No, na jadranje je šel, za službo pa bom videla. Vem, Rozi81, da si že napisala, da se ne strinjaš z ultimati. Ampak halo!! Če pa normalen pogovor več ne pomaga. Jaz sama sem mu celo leto trobila na lep in, priznam, grd način, pa ni nič pomagalo. Se mi zdi, da bom sedaj resnično videla, koliko mu je do družine. Če ga bo izpolnil OK, če pa ne, pol pa se lahko kar posloviva. Je pa res, da pri meni ne gre toliko za to, da mene in sinka ne bi imel rad, ali da bi mu bila odveč. Gre enostavno za to, da samo od ljubezni se pač ne da živeti. Mislim, da sem se dovolj dolgo prilagajala, pa ga cartala. Zdaj pa sem se dejansko odločila: DOVOLJ! Nič več, ker ima vse svoje meje!!

Pri vama pa mislim, da je ravno obratno. Služba je, denar je, ni pa ljubezni. Rozi81, zapomni si eno - navada je kot železna srajca. Ko jo enkrat oblečeš, je ne moreš več sleči. Jaz na tvojem mestu tega tedna ne bi izkoristila za čakanje, kaj se bodo gospod odločili, ampak bi ga izkoristila za to, da bi videla, kako 'težko' bi dejansko bilo, če bi bila z otročičkom sama. Mislim, da boš ugotovila, da vama ne bi nič manjkalo. Pri sebi opažam, da nama je kar lepo brez njega. Vem, da je težko zapustiti 'varnost' partnerstva. Ampak mislim, da boš slej ko prej morala to narediti. Če pa sama nisi dovolj močna, pa prosi prijateljice, mamo, sesto, brata, kogarkoli, naj ti pomagajo prestopiti prag samskega življenja. Tako sem tudi sama naredila. In mi je kar lažje pri srcu. Moram pa priznati, da me je groza, kaj bo, če greva res narazen. Ali bom ostala sama vse življenje, ali se bom upognila pod pritiskom samote...? Potem pa poledam mamice samohranilke, ki jim ČISTO NIČ NE MANJKA. Živijo celo lepše in boljše kot marsikatera v resni parterski zvezi.

Obema pa v razmislek: Kaj resnično želiva v življenju: srečo in svobodo ali partnerja, ki naju bo v tem utesnjeval?

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 68
26.9.2006 9:34:29   
tina a
Rozi zberi pogum, voljo in moč in sebi ter tvoji mali sončici omogoči krasno življenje brez sekiranja, stresa in žaljivk. Jaz sem v podobni situaciji vztrajala 11 let. Vrjemi, da se ni lepo končalo. Ker nisem do njega na koncu čutila nič, sem se obrnila drugam. V drug objem. Kar ni bila rešitev, ampak pomagalo mi je da sem spoznala, da odnos ki sem ga imela z možem ni bil pravi in ne dober - ne zame ne zanj, še najmanj pa za oba otroka.
Vem kolk je težko in vem kako je lahko biti pameten za druge (ko nisi sam vpleten v zadevo), ampak vrjemi mi da vama bo bolje. Mojadva sončka nista zaslužila, da sem bila živčna razvalina in da sta večji del moje "jeze" proti možu pokasirala prav onadva.

Rozi prejokala boš še veliko večerov in dni ... Tudi če se boš odločila oditi. Ne bo ti lahko. Ampak moraš najti svojo srečo. Če ne bo šlo z pogovorom z njim .... potem ti žal ne preostane drugega kot slovo.

Bodi močna! Zase in za svoje detece. Ona naj ti bo vodilo. In poišči svojo srečo!!! user posted image

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 69
26.9.2006 9:47:49   
lory05
Ja Rozi, zato ker je to mučno za otroka, naredi to čimprej, ker je sedaj mala še premajhna, da bi vedela, za kaj gre, čez čas pa sploh ne bo vedela, da je kdaj bilo drugače. Mislim, da v vajinem primeru žal ni rešitve, če bo do tega prišlo kasneje, ko bo mala razumela, bo zanjo huje.

Pogum.

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 70
27.9.2006 22:43:23   
Anonimen
ROZY, a je kaj novega? Se je gospod končno oglasil in vprašal kako sta ti in lepa hčerkica?

Javi, če je kaj novega user posted image

(odgovor članu lory05)
  Neposredna povezava do sporočila: 71
28.9.2006 22:11:09   
rozi81
Diana, hvala za skrb in vsem ostalim puncam tudi hvala, ker ste mi bile res v tolažbo zadnjič, ko sem mislila da bom znorela.
In sicer sem naslednji dan potem čakala do cca 12h pol me je pa že skrbet začel, ker tega sicer nima v navadi tudi če se skregava in sem ga res jst poklicala, čeprav sm rekla da ga ne bom (ja vem nism držala besede user posted image ). Pa me je poklical enkrat opoldne in mi je rekel samo da so celi dan jadrali ker je fajn pihalo in padal je dež tako da ni mogel kaj dosti govoriti po telefonu no in po tem mu je pa še batreija crknla. Poklical me je spet naslednji zjutraj in mi namenil cca 20 min. Bil je prijazen, kot da ni nič narobe tako da niti slučajno ne vem na čem sem, ker o tem ga nisem nič spraševala in ga tudi ne mislim. ga bom pustila čisto pri miru, ker to pomojem tudi hoče in verjetno je tudi najbolje da ne drezam vanj, sploh pa po telefonu. Je pa dejstvo da bi bilo fino se pogovort.Punce veste kaj me še zanima ali je mogoče katera hodila h kakšnemu zakonskemu svatovalcu (ne se mi prosim smejat ampak res mi veliko pomeni da rešiva najino vezo) in če je kaj pomagalo. Sicer nisva poročena, samo krize imamo tudi neporočeni.
Do zdaj me je poklical vsak dan in povprašal po najini punčki in kako sva obe in kako je on, tako da se mi lepo javlja.
Srčno upam da bova problem rešila pozitivno.

In punce še ekrat hvala vam res, zlate ste!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 72
28.9.2006 22:27:54   
Misek
Odlicna ideja, ce se bo le strinjal pojdita k svetovalcu.

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 73
28.9.2006 23:28:44   
Anonimen
Oj Rozi super, no to je pa dobro znamenje. Očitno ga je tam na jadranju dobro prepihalo in mu zbistrilo možgančke,pa je dojel, da vaju ima rad in vaju pogreša. user posted image

Saj takrat, ko nekoga ni ob tebi,vidiš kako močno ga pogrešaš oz. ali sploh ga.

No pri vama se bo očitno dobro izšlo, to je res super, če je bil prijazen in ni omenjal kakšnega slovesa.

Držim ti pesti da se bo vse dobro končalo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Na še par pikapolonic za srečo

(odgovor članu Misek)
  Neposredna povezava do sporočila: 74
29.9.2006 7:22:34   
Mina1
Punce veste kaj me še zanima ali je mogoče katera hodila h kakšnemu zakonskemu svatovalcu (ne se mi prosim smejat ampak res mi veliko pomeni da rešiva najino vezo) in če je kaj pomagalo. Sicer nisva poročena, samo krize imamo tudi neporočeni.

Če bo ON za, potem oasolutno pojdita.

V mojem primeru sem jaz naju prijavila k svetovalcu na pogovor, pa niti pod razno ni hotel iti, se je smejal, da če sem nora in tako, pa bla bla bla in sem šla sama. Takrat mi je svetovalec rekel, da ga lahko prijavim na CSD za psihično maltretiranje, ampak da naša CSD žal deluje na sistemi NIČ OD NIČ, tako da...

Skratka Rozi, veliko sreče ti želim in da rešita zadevo, tako kot je treba, če bo šlo seveda, pa ne zaradi otročka, zaradi vaju.

Oglasi se kaj, pogovarjaj se, ker veš, potem ko pride do najhujšega, vidiš, da ostaneš sam (sicer z otrokom, v mojem primeru otrokoma), ampak sam, vsi imajo svoje probleme in potem vidiš in občutiš to samoto.

Drži se:)

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?