Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Spet prevračaš krivdo na nekoga drugega, sama pa si zakuhala vse in še več. Kakšno krivdo? Krivdo za kaj? Česa pa sem kriva, če smem izvedeti? Še dobro da ne veš kaj kroži po ZS. Res je. Ne vem. Ampak če bi me zanimalo, bi že vprašala. da so drugi krivi. Kdaj pa sem koga česa obtožila? Ampak ti želiš izključno in samo, da te hvalijo. Ne glede na to, kolikokrat sem ponovila, da tega ne pričakujem, nekatere nesmiselno vztrajate točnno na tem. Nikoli ne bom vedela, zakaj. Čeprav bi bila lahko malo manj, ker jih je še najmanj deset hotelo pomagat, peljat, delat....pa nisi dovolila, zdaj pa jamraš, da si zmatrana.... Ni jih bilo deset. Vem, kdo je bil in koliko jih je bilo. Za kombi sem napisala, kako in kaj. Pomoč od Erdbeere in Cmokec sem sprejela in sem pripravljena kriti tudi stroške, čeprav zaenkrat tega nočeta. Lahko pa pobrskam po forumu in ZS-jih in objavim nicke vseh, ki so hoteli pomagati tako in drugače (v tem primeru s prevozom). Kdaj nisem dovolila? Komu? Česa? Kdo je sploh dvomil? Očitno nisi dobro prebrala vsega. Če bi, potem bi vedela, kdo je dvomil in v kaj. London_paris: ne, ničesar ni, kar bi bilo potrebno pokriti s pomočjo RR. Če je/bo še karkoli, bo šlo iz mojega žepa. Radha: ne vem, zakaj je tako, kakor si napisala, ampak iz osebne zamere bi bilo bolj težko, saj me 99% tistih, ki tako ali drugače pljuvajo čez mene in čez moje delo, sploh ne pozna. Ne osebno ne kako drugače. Tako, da o čemerkoli osebnem tukaj ne moremo govoriti. Lory: dvomim, da Barbs želi moderatorstvo. Če bi ga, mislim, da je dovolj direktna, da bi to že omenila. Če se pa motim in moderatorstvo kljub temu želi, naj se mi pa kar oglasi. Na ZS, e-mail ali GSM - po želji. Lusa: iz MS sem te klicala s Kirinega GSM-a in rekla točno tisto, kar navajaš. Ko sva z Nanko štartali od Kire, me je poklicala še Tanikaa, na katero sem dejansko pozabila. Sredi pogovora mi je dokončno crknila baterija. Kljub temu smo se uspeli dobiti na Petrolovemu avtomatu. Že to (s čakanjem in ostalim vred) se je zavleklo za 15 minut. S Tanikinega GSM-a sem poklicala Marogico v Maribor in ji najavila prihod. S Petrola sva z Nanko štartali s cca. 20-minutno zamudo. Lilo je kakor iz škafa, res je. Za volanom je bila Nanka (cel dan), vidljivost na cesti je bila nikakva, tistega konca nobena od naju ni poznala, bili sva brez telefonov in odrezani od sveta. Tudi vidljivost iz avtomobila je bila (po Nankinih besedah) nikakva, ker je bil poln do strehe. V Gornji Radgoni sva prišli do nekega krožnega prometa in tudi sanjalo se nama ni, na katerem izvozu naj greva ven (mislim, da so bili trije). Zavili sva na prvem in enostavno šli naravnost. Mimo česa vsega sva se peljali, se mi tudi sanja ne, zagotovo pa ne mimo avtobusne postaje (ali pa je nisva videli, ne vem, ampak ker si rekla, da je ob glavni cesti, mislim, da bi jo morali videti). Naslednja stvar, ki se je spomnim, je bila tabla za konec vasi Lomanoše in ura na armaturi: 20:00. V vsej živčni vojni, ki sva jo dajali čez, sva se odločili, da se ne obračava, ampak da se peljeva naprej, v upanju, da se sploh peljeva proti Mariboru. Za Nanko ne vem, ampak jaz sem imela v mislih samo to, da prideva do Blažkovih ob kolikor toliko človeški uri. Tebe sem nameravala poklicati od Marogice iz Maribora. Ker smo se pri avtocesti MB zgrešili tudi z njo in ker sva se izgubili v ulicah Maribora nekje za Europarkom, lahko še tukaj povem, da sem šla direktno na policijsko postajo in jim rekla, da jim plačam, če peljajo pred nama do pizzerije. OK, res je, smejali so se, da so jim solze tekle. Pa še Marogico sem poklicala s Policije. In še pred pizzerijo sva se pripeljali v policijskem spremstvu. Potem si pa misli. Tam ni manjkalo dosti, da bi padla dol, pa so mi na srečo skuhali kavo. Tudi jesti nisem mogla, kar lahko potrdi Marogica. In tam sem pozabila, kam vse bi morala telefonirati. Samo Blažkovega očeta sem poklicala, da smo čez pol ure pri njemu. Kar smo bili res. Pa baterijo sem napolnila za do Celja. Poleg tega pa je bil avto tako poln, da stvari sploh ne bi imela kam dati. V Murski soboti sem še upala, da bodo šle na strešni prtljažnik (tam je malo manj padalo), ampak čim sva šli ven iz MS, je bil tak naliv, da mi je bilo takoj jasno, da to ne bo izvedljivo. Zato sem si rekla, da bom posebej do tebe prišla še enkrat, na svoje stroške, če bo potrebno (in ti pokrila tvoje), ampak očitno je, da se s tem ne strinjaš. Nisem pa rekla, da sva šli po katerikoli drugi poti. Barbs: kdo je jezen? Zakaj? Če odmislim Luso in Mojco v Velenju, sva se ustavili popolnoma pri vseh, kolikor jaz vem. Zakaj bi bil kdo togoten? Ker sva imele midve z Nanko težave na cesti? Kje pa je tukaj povezava? In kdo je dal sebe v to akcijo bolj kakor jaz, ti in Nanka? Nikogar ne zaničujem in nikogaršnjega sodelovanja ne dajem v nič, pa tudi daleč stran sem od tega, da bi jokcala zaradi česarkoli, ampak razumem pa tudi ne. Žužu: ves čas sem mislila, da je važen namen, ne pa profesionalna logistika. Očitno sem se motila. Kakor ti praviš, je bil moj namen pomagati zgrešen že od začetka. In pretiran. Sem vzela na znanje. Potrebuje še kdo kakšno razlago ali počasi res lahko začnem razmišljati o zaklepanju te teme?
|