|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pekoča bolečina
8.9.2006 20:32:34   
abo m
Pozdravljeni!

Včeraj me je v levem spodnjem delu trebuha močno speklo in od takrat me ful boli tako da komaj dvignem levo nogouser posted image . Sem v 14 tednu druge nosečnosti sem na bolniški ker sem imela tudi krče v spodnjem delu trebuha. Tudi v prvi nosečnosti sem imela težave saj sem bila skoraj celo nosečnost na bolniški. Ko sem ginekologinji rekla da imam krče in da me že tišči na vzdol mi je rekla da še to nesme ker je prerana nosečnost in se je delala kot da mi ne verjameuser posted image . Sedaj me je prav strah v torek imam pregled in nevem kako bo odreagirala na to pekočo bolečino ko ji bom povedala saj mi je zadnjič rekla da me bo po vsej verjetnosti dala delat. Nevem kako bom lahko tako delala saj nemorem sedet saj ko imam noge pokrčene k sebi me tako peče da mi kar solze pridejo v oči pa drugače nisem nevem kako občutljiva na bolečine.

lp abo m
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pekoča bolečina
9.9.2006 9:58:58   
abo m
IZVIRNO SPOROČILO: abo m

Pozdravljeni!

Včeraj me je v levem spodnjem delu trebuha močno speklo in od takrat me ful boli tako da komaj dvignem levo nogouser posted image . Sem v 14 tednu druge nosečnosti sem na bolniški ker sem imela tudi krče v spodnjem delu trebuha. Tudi v prvi nosečnosti sem imela težave saj sem bila skoraj celo nosečnost na bolniški. Ko sem ginekologinji rekla da imam krče in da me že tišči na vzdol mi je rekla da še to nesme ker je prerana nosečnost in se je delala kot da mi ne verjameuser posted image . Sedaj me je prav strah v torek imam pregled in nevem kako bo odreagirala na to pekočo bolečino ko ji bom povedala saj mi je zadnjič rekla da me bo po vsej verjetnosti dala delat. Nevem kako bom lahko tako delala saj nemorem sedet saj ko imam noge pokrčene k sebi me tako peče da mi kar solze pridejo v oči pa drugače nisem nevem kako občutljiva na bolečine.

lp abo m

(odgovor članu abo m)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.9.2006 10:15:03   
Anonimen
To je potem verjetno taka bolčečina, kot če te prime krč? Če je mišica stegnjena, je pa v redu? Tako je bilo pri meni, le da je bila ta bolečina na desni strani pod rebri in to zadnja dva meseca nosečnosti.
Če je to, potem hudega ni, le zoprna stvar. Ne znam pa ti pomagat, ker tudi mene G ni šljivil 5 posto, ko sem mu povedala za to bolečino. Tako sem pač ležala 2 meseca na kavču, upognjena tako, da je bila desna stran čimbolj raztegnjena. Ti si tega itak ne moreš privoščiti, ker jaz sme bila takrat že na porodniški, pa še brez otrok. Kaj pa vem. Za začetek probaj kakšne magnesol tablete. Magnezij pomaga pri krčih, škodovat pa ne more, ker ga itak velikokrat G svetujejo.

(odgovor članu abo m)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
10.9.2006 21:43:28   
Barči78
Tko je tud mene ene parkrat zapeklo na začetku, zdej na srečo že nekaj časa ne. Se pa dobro spomnim, da sem stala v vrsti, da nekaj plačam, moj pa je zunaj čakal v avtu, kar naenkrat me je tako ostro zapeklo skozi nožnico v trebuh, kot bi z nožem zarezal, sem se samo za trebuh prijela in  počasi šla do avta, kjer me je še enkrat zapeklo, v glavnem grozna bolečina. Vem pa ne od česa pride. Meni se na srečo ne pojavlja več, pa upam, da se ne bo.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?